dimitrisg77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Οτι πεις φιλε μου,αλλά ευχαριστώ δεν θέλω. το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινεις οτι εχω δικιο αλλα το κομπλεξ σου δεν σε αφηνει να το παραδεχτεις.το να λες οτι προτιμας καποιον ευγενικο να σου τρωει τα λεφτα απο καποιον που θα σε πληρωνει και θα ειναι σε ολα τυπικος δεν στεκι,χρειαζεσαι βοηθεια η απλα μας λες παραμυθια και πιστευω ειναι το δευτερο.αντε καληνυχτα δεν σου απανταω πλεον τπτ αλλο.
greengr21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Ας μιλησουμε ολοι λιγο πιο ωραια και ας σταματησουν οι χαρακτηρισμοι παιδες,ειναι κριμα να κλεισει ΚΑΙ αυτο το thread... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) dimitrisg77, Οτι πεις βρε.Εσύ ξέρεις καλύτερα. Θα ψαξω για βοηθεια😀Καλα να εισαι,καλο βραδυ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από jmmys
Μάκαρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, greengr21 είπε Ας μιλησουμε ολοι λιγο πιο ωραια και ας σταματησουν οι χαρακτηρισμοι παιδες,ειναι κριμα να κλεισει ΚΑΙ αυτο το thread... Εχει κλεισει απλα δεν το εχουμε δει ακομα 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Το κουφό είναι ότι ο ο φίλος dimitrisg77 κραζει τους ιδιοκτήτες που δεν δείχνουν ανθρωπιά, και συγχρόνως κραζει και προσβάλλει τους ιδιοκτήτες που είναι το αντίθετο απο αυτό που κραζει.😀
dancer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι χρειαζομαστε τα συστηματα του εξωτερικου που την επομενη που πουλιεται το σπιτι σε πετανε εξω στο δρομο και τελειωνει το θεμα, φτανει πια με τα δικαιωματα μονο της μιας πλευρας και οχι της αλλης. επισης εχω να πω στον ts οτι το σπιτι δε σου ανηκει και αυτα τα γελοια συμβολαια υπαρχουν μονο στην μπανανια που λεγεται ελλαδα που ο ενοικαιστης εχει περισσοτερα δικαιωματα απο τον ιδιοκτητη. βεβαια καλα κανουν και τα βαζουν ολοι airbnb και σε λιγο θα ψαχνετε σπιτι με το κυαλι ολοι οι ενοικιαστες. Σεβαστειτε επιτελους και συνεργαστειτε. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από dancer
greengr21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dancer είπε εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι χρειαζομαστε τα συστηματα του εξωτερικου που την επομενη που πουλιεται το σπιτι σε πετανε εξω στο δρομο και τελειωνει το θεμα, φτανει πια με τα δικαιωματα μονο της μιας πλευρας και οχι της αλλης. επισης εχω να πω στον ts οτι το σπιτι δε σου ανηκει και αυτα τα γελοια συμβολαια υπαρχουν μονο στην μπανανια που λεγεται ελλαδα που ο ενοικαιστης εχει περισσοτερα δικαιωματα απο τον ιδιοκτητη. βεβαια καλα κανουν και τα βαζουν ολοι airbnb και σε λιγο θα ψαχνετε σπιτι με το κυαλι ολοι οι ενοικιαστες. Σεβαστειτε επιτελους και συνεργαστειτε. Δεν νομιζω οτι το θεμα μπορουσε να σχολιαστει τοσο μονοδιαστατα ομως εδω ειμαστε,απαντησε μου αμα νοικιαζες καπου και ησουν τυπικος και πουλιοταν το σπιτι θα ηθελες να σε πεταξουν εξω την επομενη μερα της πωλησης,ναι η οχι ?Και μην απαντησεις τα κλασσικα εγω μενω σε δικο μου σπιτι και νοικιαζω 4-5,στην Ολλανδια ειναι αλλιως το συστημα κτλπ.Το οτι αυτοαναιρεισαι μονος σου βεβαια με το σεβαστειτε που γραφεις στο τελος ελπιζω να το καταλαβαινεις. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από greengr21 2
dancer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, greengr21 είπε Δεν νομιζω οτι το θεμα μπορουσε να σχολιαστει τοσο μονοδιαστατα ομως εδω ειμαστε,απαντησε μου αμα νοικιαζες καπου και ησουν τυπικος και πουλιοταν το σπιτι θα ηθελες να σε πεταξουν εξω την επομενη μερα της πωλησης,ναι η οχι ?Και μην απαντησεις τα κλασσικα εγω μενω σε δικο μου σπιτι και νοικιαζω 4-5,στην Ολλανδια ειναι αλλιως το συστημα κτλπ αλλο το δε θα ηθελα και αλλο οτι με εχουν ενημερωσει ποσο καιρο πριν και εγω δεν ψαχνω να βρω τπτ αλλα με το στανιο κατσικονομαι πανω σε ενα σπιτι που δεν ειναι δικο μου και εξαντλω την υπομονη του ιδιοκτητη. μιλας με ατομο που εχει και τις δυο ιδιοτητες και του μισθωτη και του εκμισθωτη. μιλαμε για Ελλαντα φιλε οχι για σοβαρη χωρα με σοβαρους πολιτες αλλα με λ@μογια κυριως
greengr21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοιτα για Ελλαδα και οχι σε αλλες χωρες αμα ειναι τυπικος ο ενοικιαστης δεν τον κουναει κανεις απο το σπιτι για 3 χρονια καλως η κακως,δεν εχει σημασια να αλλαζει το σπιτι ιδιοκτητη καθε μηνα,να θελει το σπιτι ο ιδιοκτητης γιατι δεν εχει που να μεινει κτλπ.Η ενημερωση απο πριν και αν θελει να ψαξει για αλλο σπιτι πριν περασει η τριετια εξαρταται σπο τη καλη θεληση του ενοικιαστη,τα κατσικονομαι κτλπ δε στεκει νομικα πουθενα.Αν περασει η τριετια αλλαζει το θεμα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από greengr21 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, dancer είπε αλλο το δε θα ηθελα και αλλο οτι με εχουν ενημερωσει ποσο καιρο πριν και εγω δεν ψαχνω να βρω τπτ αλλα με το στανιο κατσικονομαι πανω σε ενα σπιτι που δεν ειναι δικο μου και εξαντλω την υπομονη του ιδιοκτητη. μιλας με ατομο που εχει και τις δυο ιδιοτητες και του μισθωτη και του εκμισθωτη. μιλαμε για Ελλαντα φιλε οχι για σοβαρη χωρα με σοβαρους πολιτες αλλα με λ@μογια κυριως νομιζω δε φτανει προφορικη ενημερωση (αμα ο ενοικιαστης θελει να το τραβηξει) οποτε θες εγγραφη. τι θα γραψεις πανω? εβαλα το σπιτι αγγελια λογικα σε 2-3 μηνες θα πουληθει? πρεπει να χεις ημερομηνια, αρα να χεις βρει αγοραστη. ποιος αγοραστης θα κατσει να περιμενει τοσο διαστημα?
dancer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε νομιζω δε φτανει προφορικη ενημερωση (αμα ο ενοικιαστης θελει να το τραβηξει) οποτε θες εγγραφη. τι θα γραψεις πανω? εβαλα το σπιτι αγγελια λογικα σε 2-3 μηνες θα πουληθει? πρεπει να χεις ημερομηνια, αρα να χεις βρει αγοραστη. ποιος αγοραστης θα κατσει να περιμενει τοσο διαστημα? απο τη στιγμη που σε ενημερωνει οτι το σπιτι ειναι προς πωληση κανεις ενεργειες για να φυγεις δε περιμενεις να δεις ποτε θα πουληθει πολυ απλα.
Ardov Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 @dancer Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως περιγράφονται στις δημοσιεύσεις σας. Επίσης διαφωνώ καθέτως με δηλώσεις του τύπου. "και σε λιγο θα ψαχνετε σπιτι με το κυαλι ολοι οι ενοικιαστες" Γιατί αυτομάτως με αυτές τις δηλώσεις δημιουργείτε στρατόπεδα. Εμείς οι ιδιοκτήτες κι εσείς οι ενοικιαστές. Και σας απαντώ όπως έγραψα πιο πριν και έχοντας πείρα απο τις δύο πλευρές. Επίσης με την αντίληψη "Εδώ είναι Ελλάντα", "οχι σοβαρή χώρα", "οχι σοβαροί πολίτες", "όλοι λαμόγια" κλπ. κλπ. δίνετε την εντύπωση οτι είναι ένας διαλυμένος τόπος χωρίς καμία κοινωνική δομή και καμία ελπίδα ποτέ και πουθενά. Οπότε ο,τι μπορεί ας αρπάξει ο κάθε ένας για τον εαυτό του. Υπάρχουν οικογένειες άστεγες που φιλοξενούνται απο εδώ κι απο εκεί μέσα στη δυστυχία. Λίγος σεβασμός είναι το ελάχιστο που μπορούμε να δείξουμε. Δεν είναι όλοι λαμόγια φυσικά. Εσείς θα είσασταν ευχαριστημένος να βλέπετε όλους στο δρόμο να κοιτάνε σπίτια με τα κυάλια και να παραμένουν άστεγοι όσο εσείς θα πλουτίζετε μέσω Airbnb? Δεν μου αρέσει να το διαβάζω αυτό για τη χώρα μου και για τους συμπολίτες μου. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει αξιοπρέπεια, ποιότητα και ανθρωπιά στον κάθε ένα από εμάς. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Που ακόμη κι αν υφίσταται ισοπέδωση αντί να κοιτάμε το χάος και να λέμε κοίτα τα συντρίμμια, ας πάρουμε ο κάθε ένας ένα δομικό λίθο κι ας αρχίσουμε να χτίζουμε. Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλους. 5
kurkosdr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, *nenya* είπε Προς ιδιοκτήτες: το τί δουλειά κάνει ο ενοικιαστής δεν είναι σε καμία περίπτωση εγγύηση ότι θα σας πληρώνει εμπρόθεσμα Μια χαρά απλήρωτους μπορεί νά'χει τους λογαριασμούς και τα ενοίκιά του και ο μεγαλογιατρός και ο ντελιβεράς. Καλώς ή κακώς, μιλάμε για μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή...και αυτή η σχέση δύσκολα θα χτιστεί αν η πρώτη ερώτηση είναι 'Από πού θα με πληρώνεις;'. [Και ο ενοικιαστής εύκολα θ'απαντήσει 'Απ'τη δουλειά μου.' So? Δεν είναι αυτό η εγγύηση ότι όντως θα είναι καλοπληρωτής ή όχι.] Ε, καλά, δεν είπε κανείς για εγγύηση, μιλάμε για πιθανότητες. Εγώ πχ που είμαι μισθωτός σε εταιρία πληροφορικής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν έχει κάτι να φοβάται ο ιδιοκτήτης, λίγες μέρες πριν την 1η του μηνός μπαίνει το μηνιάτικο από την εταιρία, στην 1η του μηνός του δίνω το νοίκι. Αντίθετα, αν ο άλλος ή η άλλη είναι ανθοκόμος ή public relations ή γενικά κάνει κάτι χωρίς σταθερό εισόδημα, μπορεί να μην έχει να πληρώσει κάποιους μήνες. Είχα μια τέτοια συγκατοικο (μεγάλης ηλικίας, όχι εξυπνάδες παρακαλώ), και επειδή με δυσκολία έβγαζε το νοίκι μετά απο σκληρές διαπραγματεύσεις για μείωση του ενοικίου αποφάσισε να φύγει (και πήρε και μαζί της το router και τη γραμμή DSL που ήταν στο όνομα της και έπρεπε να περιμένω να μου φέρουν δική μου, μη μου το θυμίζετε). Το ίδιο ισχύει και αν κάποιος είναι με κατώτατο μισθό και την κουτσοβγάζει. Φαντάζομαι το να μην έχει ο ιδιοκτήτης να ασχολείται με τέτοια και να μπάινει το εισόδημα αθόρυβα κάθε 1η είναι προτιμώτερο. Σε κάθε περίπτωση όμως, ντροπή και μόνο που ρωτάνε. Εδώ στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια το βάζουν και σαν requirement, δηλαδή σπίτι/δωμάτιο για working professionals, δηλαδή οι άλλοι να πάνε να πνιγούν. Ναι, είναι τόσο κακή η σχέση προσφοράς-ζήτησης που μας περνάνε και απο casting! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από kurkosdr
greengr21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ardov είπε @dancer Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως περιγράφονται στις δημοσιεύσεις σας. Επίσης διαφωνώ καθέτως με δηλώσεις του τύπου. "και σε λιγο θα ψαχνετε σπιτι με το κυαλι ολοι οι ενοικιαστες" Γιατί αυτομάτως με αυτές τις δηλώσεις δημιουργείτε στρατόπεδα. Εμείς οι ιδιοκτήτες κι εσείς οι ενοικιαστές. Και σας απαντώ όπως έγραψα πιο πριν και έχοντας πείρα απο τις δύο πλευρές. Επίσης με την αντίληψη "Εδώ είναι Ελλάντα", "οχι σοβαρή χώρα", "οχι σοβαροί πολίτες", "όλοι λαμόγια" κλπ. κλπ. δίνετε την εντύπωση οτι είναι ένας διαλυμένος τόπος χωρίς καμία κοινωνική δομή και καμία ελπίδα ποτέ και πουθενά. Οπότε ο,τι μπορεί ας αρπάξει ο κάθε ένας για τον εαυτό του. Υπάρχουν οικογένειες άστεγες που φιλοξενούνται απο εδώ κι απο εκεί μέσα στη δυστυχία. Λίγος σεβασμός είναι το ελάχιστο που μπορούμε να δείξουμε. Δεν είναι όλοι λαμόγια φυσικά. Εσείς θα είσασταν ευχαριστημένος να βλέπετε όλους στο δρόμο να κοιτάνε σπίτια με τα κυάλια και να παραμένουν άστεγοι όσο εσείς θα πλουτίζετε μέσω Airbnb? Δεν μου αρέσει να το διαβάζω αυτό για τη χώρα μου και για τους συμπολίτες μου. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει αξιοπρέπεια, ποιότητα και ανθρωπιά στον κάθε ένα από εμάς. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Που ακόμη κι αν υφίσταται ισοπέδωση αντί να κοιτάμε το χάος και να λέμε κοίτα τα συντρίμμια, ας πάρουμε ο κάθε ένας ένα δομικό λίθο κι ας αρχίσουμε να χτίζουμε. Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλους. Υπαρχει ζορι να πουληθει το σπιτι τωρα που το airbnb ειναι hot αλλα εδω στη μπανανια υπαρχουν και συμβολαια,μακαρι να ηταν ολα μαυρα να πετουσε εξω τους ενοικιαστες. Υ.Γ. νοικιαζω σπιτι αλλα και ο πατερας μου νοικιαζει σπιτι αν εχει σημασια για κατι Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από greengr21
dancer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ardov είπε @dancer Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως περιγράφονται στις δημοσιεύσεις σας. Επίσης διαφωνώ καθέτως με δηλώσεις του τύπου. "και σε λιγο θα ψαχνετε σπιτι με το κυαλι ολοι οι ενοικιαστες" Γιατί αυτομάτως με αυτές τις δηλώσεις δημιουργείτε στρατόπεδα. Εμείς οι ιδιοκτήτες κι εσείς οι ενοικιαστές. Και σας απαντώ όπως έγραψα πιο πριν και έχοντας πείρα απο τις δύο πλευρές. Επίσης με την αντίληψη "Εδώ είναι Ελλάντα", "οχι σοβαρή χώρα", "οχι σοβαροί πολίτες", "όλοι λαμόγια" κλπ. κλπ. δίνετε την εντύπωση οτι είναι ένας διαλυμένος τόπος χωρίς καμία κοινωνική δομή και καμία ελπίδα ποτέ και πουθενά. Οπότε ο,τι μπορεί ας αρπάξει ο κάθε ένας για τον εαυτό του. Υπάρχουν οικογένειες άστεγες που φιλοξενούνται απο εδώ κι απο εκεί μέσα στη δυστυχία. Λίγος σεβασμός είναι το ελάχιστο που μπορούμε να δείξουμε. Δεν είναι όλοι λαμόγια φυσικά. Εσείς θα είσασταν ευχαριστημένος να βλέπετε όλους στο δρόμο να κοιτάνε σπίτια με τα κυάλια και να παραμένουν άστεγοι όσο εσείς θα πλουτίζετε μέσω Airbnb? Δεν μου αρέσει να το διαβάζω αυτό για τη χώρα μου και για τους συμπολίτες μου. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει αξιοπρέπεια, ποιότητα και ανθρωπιά στον κάθε ένα από εμάς. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Που ακόμη κι αν υφίσταται ισοπέδωση αντί να κοιτάμε το χάος και να λέμε κοίτα τα συντρίμμια, ας πάρουμε ο κάθε ένας ένα δομικό λίθο κι ας αρχίσουμε να χτίζουμε. Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλους. πολυ ωραια ολα αυτα που λες, αλλα οταν ο ελληνας κοιταζει να εκμεταλευτει τον συναθρωπο του και να τον κοροιδεψει και να του φαει λεφτα αυτο φερνει τα αναποδα αποτελεσματα απο αυτα που περιγραφεις, οπως εγραψα ειμαι και μισθωτης και εκμισθωτης επομενως ξερω το νομισμα και απο τις δυο οψεις, η αξιοπρεπεια ειναι και στις δυο πλευρες, οχι μονο στη μια, εμεις εδω το εχουμε μονο δικαιωματα οχι υποχρεωσεις, εμενα με πειραζει να διαβαζω τετοιου ειδους αρθρα εδω και βεβαια δε ζω σε καμια ουτοπια που θελεις να περιγραψεις, αυτη ειναι η πραγματικοτητα στη χωρα που ζουμε και ειμαι ρεαλιστης οχι ονειροπολος. οταν καποιος εχει χασει ποσα λεφτα απο ενοικιαστες τα βαζει ολα σε μια πλατφορμα και δεν θα νιαστει για κανεναν αστεγο γτ πολυ απλα ο νυν αστεγος οπως λες πρωην νοικιαστης ηταν λ@μογιο και καταχραστηκε την εμπιστοσυνη του και το φιλοτιμο του. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από dancer
Προτεινόμενες αναρτήσεις