Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ababapanos είπε

εγω δεν ειπα να αποπληρωσω τα 300 ευρω σε εναν χρονο, ειπα αν εναν μηνα μονο βαλω την ελαχιστη καταβολη και οχι την πληρη δωση που ειναι 300 ευρω , ποσο τοκο θα εχω επιβαρυνση

Αν έχεις 300 υπόλοιπο θα σου έρθει ένα επιτόκιο για όσο καιρό κάνεις να το αποπληρωσεις.Αν κάνεις 1 μήνα κ έχει η κάρτα 15% ετήσιο θα φας 3.75 ευρώ.Αυτο για 30 ημέρες ακριβώς καθυστέρηση από την ημέρα της αγοράς.Προσεξε όμως αν ο λογαριασμός σου βγαίνει πχ κάθε 1 του μήνα και έκανες την αγορά 2 του μήνα τα 300 θα φανούν στις 1 του άλλου μήνα και αν εσύ πληρώσεις στο τέλος του μηνός θα έχεις σχεδόν 2 μήνες τόκο(δηλαδή τα διπλά).Το κακό είναι ότι εκτός της αγοράς των 200 ευρώ που έκανες,και οι άτοκες που θα μπαίνουν για όσο καιρό δεν ξεχρεωνεις την κάρτα θα τοκίζονται.Για 1-2 μήνες δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά όσο το αφήνεις πολλαπλασιάζεται..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίπου 3,70-4,30 είσαι αν δώσεις ελάχιστη καταβολή και τα εξοφλήσεις τον επόμενο μήνα αλλά δεν και αυτό που σου λέει ο φίλος πιο πάνω για την ημερομηνία έκδοσης των λογαριασμών.

Γενικά ισχύει κάρτα με 16,55% ποσό*0,1655*ημέρες/365

Δηλαδή για οφειλή 300-3=297 για 30 ημέρες είναι 

297*0,1655*30/365=4,04 ευρώ

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.

πήρανε ξάδελφο μου να του πουλήσουν πιστωτική κάρτα.

Ο ξάδελφος μου πάντα ήθελε να βγάλει κάρτα αλλά λόγω εισοδήματος ούτε που ασχολήθηκε να κάνει αίτηση.

κάτι λιγότερο από 6000€.

Δε χρωστάει -δε χρωστούσε πουθενά ούτε €, δεν είχε ποτέ κάρτα ή δάνειο.

Έχει τον μισθοδοσίας στη συγκεκριμένη τράπεζα, έχει δικό του σπίτι (όχι ολόκληρο) και αυτοκίνητο.

Και επίσης έχει κάποιες καταθέσεις στην ίδια τράπεζα.

Πριν κάποια χρόνια πάντως, που είχε και μεγαλύτερο εισόδημα πάλι θέλανε να του πουλήσουν πιστωτική από τη συγκεκριμένη τράπεζα αλλά μόλις έστειλε τα δικαιολογητικά έφαγε άκυρο.

Φέτος με λιγότερα εισοδήματα αμφιβάλλω αν θα μπούνε στον κόπο να του απαντήσουν.

Θα ενημερώσω αν θα του εγκριθεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο; Παραπάνω είπες ότι στην συγκεκριμένη τράπεζα έχει καταθέσεις και μισθοδοσία, έχει (σχεδόν) δικό του σπίτι, δικό του αυτοκίνητο και ποτέ δεν χρωστούσε πουθενά. Λίγα τα θεωρείς αυτά; Εμένα προσωπικά δεν μου έκανε καμία απολύτως εντύπωση το γεγονός ότι του την ενέκριναν.
Όσον αφορά το μισθό, το να είναι χαμηλός δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να εγκριθεί μια αίτηση, εφόσον υπάρχουν άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν θετικά. Το ύψος του μισθού δεν είναι το Α και το Ω, πολλά παίζουν ρόλο.

Επεξ/σία από pluss
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/2/2019 στις 4:23 ΜΜ, kleo1 είπε

παιδιά κι όμως. του εγκρίθηκε και δε το πίστευα.

Χαλαρώσαν τόσο και μοιράζουν κάρτες πλέον;

Το 2017 με μόλις 6 μήνες ένσημα και μου ενέκριναν και εμένα, κατόπιν δικής μου αίτησης. Και μιλάμε για πιστωτικό όριο των 2000 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...