Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πιστεύω πως το φαρμακείο δεν είχε καμία υποχρέωση να σου κάνει τη χάρη(γιατί για χάρη πρόκειται στην πραγματικότητα, και όχι εξυπηρέτηση) που ήθελες.

Καμμια χαρη, πληρωσα και το εγραφαν αμεσα διαθεσιμο αν δεν ηταν τοτε προβλημα τους....που ουσιαστικα ηταν και αμεσα διαθεσιμο καθως το ειδα μπροστα μου τα λογιστικα τους και ζητηματα αποθηκης που αναφερατε δεν τα γνωριζα αλλα ουτε και με αφορουν μπορουσαν να μην το αναγραφουν ως αμεσα διαθεσιμο απο την στιγμη που το εγραφαν ετσι επρεπε να βρουν αυτοι την λυση...

• Like 1
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bromiaris είπε

Ναί....

ενδεχομενος αυτο να συμβαινει επειδη κρινεις απο τον εαυτο σου... μπορω να σου πω με σιγουρια παντως πως δεν ηταν το θεμα μου το διευρο!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DAIDALUS0084 είπε

Καμμια χαρη, πληρωσα και το εγραφαν αμεσα διαθεσιμο αν δεν ηταν τοτε προβλημα τους....που ουσιαστικα ηταν και αμεσα διαθεσιμο καθως το ειδα μπροστα μου τα λογιστικα τους και ζητηματα αποθηκης που αναφερατε δεν τα γνωριζα αλλα ουτε και με αφορουν μπορουσαν να μην το αναγραφουν ως αμεσα διαθεσιμο απο την στιγμη που το εγραφαν ετσι επρεπε να βρουν αυτοι την λυση...

Μην το βλέπεις μόνο από τη πλευρά που σε συμφέρει... από τη μία όντως έγραφε ξεκάθαρα πως ήταν άμεσα διαθέσιμο, από την άλλη όμως έγραφε πως την ονλαιν παραγγελία μπορείς να την παραλάβεις ΜΟΝΟ εφόσον έρθει πρώτα sms...

Όσο συνεχίζεις να το βλέπεις μόνο από τη πλευρά που σε συμφέρει, τόσο θα έχεις λανθασμένη εντύπωση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Μην το βλέπεις μόνο από τη πλευρά που σε συμφέρει... από τη μία όντως έγραφε ξεκάθαρα πως ήταν άμεσα διαθέσιμο, από την άλλη όμως έγραφε πως την ονλαιν παραγγελία μπορείς να την παραλάβεις ΜΟΝΟ εφόσον έρθει πρώτα sms...

Όσο συνεχίζεις να το βλέπεις μόνο από τη πλευρά που σε συμφέρει, τόσο θα έχεις λανθασμένη εντύπωση.

ισχυει αυτο που λες ,ομως οπως γραφτηκε και προηγουμενος οπως το γραφει δεν ειναι αντιφατικο?πως δηλαδη ειναι κατι διαθεσιμο αμεσα αφου σου λεει πρεπει πρωτα να υπαρχει sms και αυτο δεν ερχετε... εγω να σου πω την αληθεια οταν πηγαινα στο φαρμακειο λεω μπορει να υπαρχει και λανθασμενη διαθεσιμοτητα δηλαδη να τους εχει τελειωσει οταν μπαινω μεσα και βλεπω γεματο τον τοπο απο το αποσυμφορητικο λεω ευτυχως υπαρχει... που να ξερα!!!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

ενδεχομενος αυτο να συμβαινει επειδη κρινεις απο τον εαυτο σου... μπορω να σου πω με σιγουρια παντως πως δεν ηταν το θεμα μου το διευρο!

Μας έπεισες.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νο μήνυμα Νο παραλαβη Ποιο ξεκαθαρο δεν γινεται.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

To προβλημα ειναι οτι προκειται για 2 διαφορετικες αποθηκες. Μια του φυσικου καταστηματος και μια του eshop. Δεν γινεται να κρατας σωστη αποθηκη για online παραγγελιες και να εχεις ανεξελεκτη φυσικη αγορα στην ιδια αποθηκη γιατι η online θα ειναι παντα ανενημερωτη. Αν δεν βγει το προιον απο την αποθηκη του eshop δεν μπορει να το δωσει ο υπαλληλος γιατι μετα δεν θα ειναι σωστη η αποθηκη του φυσικου καταστηματος. Οι online παραγγελειες μπορει να ερχονται 1-2 φορες τη μερα απο την εξωτερικη αποθηκη του eshop ή και ακομα το eshop να ελεγχετε απο 2-3 διαφορετικους ιδιοκτητες ενω το φυσικο καταστημα οχι. Αυτο δεν σε ενδιαφερει σαν πελατη αλλα αντιστοιχα δεν ενδιαφερετε και ο φαρμακοποιος/υπαλληλος να μπει σε μια κατασταση να φτιαχνει αποθηκες για 1 προιον.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

κλειστος ηταν και εφημερευε απογευμα?

επρεπε να τον φτυσεις απο το φινιστρινι που εχουν για παραθυρο στην πορτα να ριξεις αυγα στην βιτρινα

Γενικά όλα αυτά τα μεγάλο φαρμακεία που πουλάνε και μέσω ίντερνετ είναι ανοιχτά όλη την ημερα

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

ισχυει αυτο που λες ,ομως οπως γραφτηκε και προηγουμενος οπως το γραφει δεν ειναι αντιφατικο?πως δηλαδη ειναι κατι διαθεσιμο αμεσα αφου σου λεει πρεπει πρωτα να υπαρχει sms και αυτο δεν ερχετε... εγω να σου πω την αληθεια οταν πηγαινα στο φαρμακειο λεω μπορει να υπαρχει και λανθασμενη διαθεσιμοτητα δηλαδη να τους εχει τελειωσει οταν μπαινω μεσα και βλεπω γεματο τον τοπο απο το αποσυμφορητικο λεω ευτυχως υπαρχει... που να ξερα!!!!

Όχι βέβαια, καθόλου αντιφατικό δεν είναι.

Το sms είναι προϋπόθεση ώστε να μπορέσεις να παραλάβεις την online παραγγελία που έκανες, αν δεν έρθει sms τότε η παραγγελία δεν είναι έτοιμη για παραλαβή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχεις ιδέα πως λειτουργεί ενα eshop. Προσπάθησαν πολλοί να στο εξηγήσουν αλλά απότι φαίνεται δεν θέλεις να το καταλάβεις και έχεις κολλήσει στο ότι "είδες το προϊόν μπροστά σου στο ράφι".  Αν κάποια στιγμή αποκτήσεις κι εσύ eshop θα καταλάβεις γιατί ο φαρμακοποιός ΔΕΝ ήταν υποχρεωμένος να σου δώσει το φάρμακο και αν το έκανε θα ήταν μόνο από καλή θέληση και θα έπρεπε να του πεις και ευχαριστώ.

Επεξ/σία από nick_gr2
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορά στην τιμή φυσικού - διαδικτυακού καταστήματος, είναι η διαφορά στο χρόνο του φαρμακοποιού.

Όταν αγοράζεις κάτι διαδικτυακά, ο φαρμοκοποιός θα στο ετοιμάσει όταν βρει χρόνο (και θα σου αποσταλεί μύνημα)

Πιθανόν κιόλας να μην ασχολείται καθόλου με τις διαδικτυακές παραγγελίες αλλά να έχει άτομο το οποίο ασχολείται με την ετοιμασία αυτών κάθε πρωί.

Επίσης αν δεν έχει κάνει διασύνδεση erp - eshop, υπάρχουν 2 ξεχωριστές αποθήκες, με το δικό τους ανεξάρτητο απόθεμα σε κάθε μία.

Η άμεση διαθεσιμότητα απλά υποδηλώνει ότι δε θα χρειαστεί να περιμένεις να γίνει παραγγελία το προϊόν από την αποθήκη.

Δε σημαίνει ότι μπορείς να το παραλάβεις άμεσα διαδικτυακά.

Δεν μπορείς να στηθείς έξω από το φαρμακείο, να κάνεις παραγγελία από το κινητό σου και να μπεις κατευθείαν μέσα απαιτώντας να ετοιμαστεί η παραγγελία σου την οποία έχεις πληρώσει.

Επεξ/σία από solution1
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DAIDALUS0084 είπε

Σημερα το μεσημερι 4 η ωρα παραγγελνω ενα φυτικο αποσυμφοριτηκο μυτης το οποιο συνεστισε ο γιατρος μου και προπληρωνω αμεσα με καρτα σε ιντερνετικο φαρμακειο (εγραφε αμεσα διαθεσιμο)μετα απο 4 ωρες στις 8 παρα δεκα και καθως εχει χειροτερεψη η κατασταση με την ρινιτιδα μου βρισκομαι εξω απο το φαρμακειο (αλλωστε ειχα επιλεξει παραλαβη απο το φαρμακειο) μπαινω μεσα και για καλη μου τυχη αντικρυζω ενα stand γεματο απο το συγκεκριμενο αποσυμφορητικο που παρηγγειλα και προπληρωσα ,ζηταω να παραλαβω και η απαντηση του <φαρμακοποιου> αν δεν σας ηρθε μυνημα δεν μπορω να σας εξυπηρετησω θα το παραλαβετε απο εδω σε περιπου 3 ημερες, του λεω ανθρωπε μου εχεις μπροστα μου ενα ραφι γεματο και πουλας αυτα τα συγκεκριμενα που εχω παραγγηλει το εχω προπληρωσει με βλεπεις ειμαι χαλια με δυσπνια τι δεν μπορεις να με εξυπηρετησεις? Με απαθεια συνεχισε να μου αρνειτε και με τον τροπο του με εδιωχνε οτι του τρωω και τον χρονο σε ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και ενω εμφανως ειχα αναπνευστικο προβλημα... Απορω με την υπομονη μου πως δεν μπουκαρα μεσα απο τον stand αλλα λυπηθηκα την βραδινη ταλαιπωρια που θα ειχα σε τμηματα και ιστοριες.... πραγματικα δεν εχω λογια ακομα δεν μπορω να συνελθω απο τα νευρα μου, τι θα κανατε στην θεση μου και τι μπορω να κανω γενικοτερα για το συγκεκριμενο φαρμακειο?

Αυτό γίνεται λόγο του ότι έχει διαφορετική αποθήκη από αυτή του καταστήματος.

Άν στο δώσει, κάνει έλεγχο η εφορία και δει τη διαφορά τρώει καμπάνα και μαυρίζει!

Αυτό που μου τη σπάει είναι πως δεν το αναφέρουν μέσα στο site για την παραλαβή!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DAIDALUS0084 είπε

Σημερα το μεσημερι 4 η ωρα παραγγελνω ενα φυτικο αποσυμφοριτηκο μυτης το οποιο συνεστισε ο γιατρος μου και προπληρωνω αμεσα με καρτα σε ιντερνετικο φαρμακειο (εγραφε αμεσα διαθεσιμο)μετα απο 4 ωρες στις 8 παρα δεκα και καθως εχει χειροτερεψη η κατασταση με την ρινιτιδα μου βρισκομαι εξω απο το φαρμακειο (αλλωστε ειχα επιλεξει παραλαβη απο το φαρμακειο) μπαινω μεσα και για καλη μου τυχη αντικρυζω ενα stand γεματο απο το συγκεκριμενο αποσυμφορητικο που παρηγγειλα και προπληρωσα ,ζηταω να παραλαβω και η απαντηση του <φαρμακοποιου> αν δεν σας ηρθε μυνημα δεν μπορω να σας εξυπηρετησω θα το παραλαβετε απο εδω σε περιπου 3 ημερες, του λεω ανθρωπε μου εχεις μπροστα μου ενα ραφι γεματο και πουλας αυτα τα συγκεκριμενα που εχω παραγγηλει το εχω προπληρωσει με βλεπεις ειμαι χαλια με δυσπνια τι δεν μπορεις να με εξυπηρετησεις? Με απαθεια συνεχισε να μου αρνειτε και με τον τροπο του με εδιωχνε οτι του τρωω και τον χρονο σε ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και ενω εμφανως ειχα αναπνευστικο προβλημα... Απορω με την υπομονη μου πως δεν μπουκαρα μεσα απο τον stand αλλα λυπηθηκα την βραδινη ταλαιπωρια που θα ειχα σε τμηματα και ιστοριες.... πραγματικα δεν εχω λογια ακομα δεν μπορω να συνελθω απο τα νευρα μου, τι θα κανατε στην θεση μου και τι μπορω να κανω γενικοτερα για το συγκεκριμενο φαρμακειο?

Αν μένεις κοντά πετρούπολη σου φέρνω εγώ ότι χρειαστείς παλικάρι μου. Δεν μου ναι κόπος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...