Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Nikkei, η Google φέτος θα παρουσιάσει αρκετές συσκευές, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται smartphones, wearables, smart speakers κ.ά.

Η Google από ότι φαίνεται πρόκειται να παρουσιάσει ορισμένες συσκευές στη σειρά Pixel που θα κυκλοφορήσουν με τιμή αρκετά χαμηλότερη από τα $749 που στοιχίζει το iPhone XR στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάποιες παλαιότερες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει έκαναν λόγο για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους συσκευές που διαθέτουν οθόνες LCD IPS ανάλυσης 1080p, κύρια κάμερα 12 Megapixels και «μονή» εμπρόσθια κάμερα και βασίζονται στο Qualcomm Snapdragon 670 SoC έχοντας 32GB storage. Εκτός από τα lower-cost Pixel smartphones, η εταιρεία θα παρουσιάσει βεβαίως και δύο τουλάχιστον high-end συσκευές με κορυφαίο hardware και δυνατότητες.

Ένα νέο προϊόν που θα παρουσιάσει η Google είναι το δικό της smartwatch, που αναμένεται και αυτό να ανήκει στη σειρά Pixel και που θα αποτελεί δική της σχεδίασης (έτσι, δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κάποιον άλλον κατασκευαστή όπως για παράδειγμα με την LG). Ενδεχομένως για αυτό χρειάστηκε να αγοράσει IP και τεχνολογία από την εταιρεία Fossil πριν λίγο καιρό.

pixelss.jpg.8527f822c8fddf563ff0c7e157d3e898.jpg

Η εταιρεία πρόκειται επίσης σύμφωνα με το Nikkei να παρουσιάσει μία αναβαθμισμένη έκδοση του έξυπνου ηχείου Home καθώς και μία νέα κάμερα ασφαλείας.

Η ιστοσελίδα Nikkei δεν αναφέρει πότε θα λανσαριστεί το νέο hardware, αφού συνήθως η Google ανακοινώνει συσκευές σε εκδήλωση που πραγματοποιεί σχεδόν κάθε χρόνο τον Οκτώβριο. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να δούμε νωρίτερα φέτος από την εταιρεία τα χαμηλότερου κόστους smartphones της σειράς Pixel ή και το νέο smartwatch της. Σε κάθε περίπτωση φέτος, η Google έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει «αρκετό hardware».

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

σκοτωσε τα nexus που πουλάγανε και ήταν και πολύ καλα τηλέφωνα για να ανταγωνιστει τα iphone. επειδη ομως πολύ κοσμος ήθελε stock android εβγαλε το προγραμμα android one που ομως χαντακώθηκε σε συσκευες low budget. τωρα θα ξαναφέρει τα nexus με άλλο ονομα. μακάρι γιατι άξιζαν μέχρι και το τελευταιο ευρω όλα τους. Χαιρομαι που ο κοσμος (και εγω μαζι) της γυρισε την πλατη στο pixel. Χαιρομαι πολύ....

nexus 5 μεγεθος με 16/9 οθόνη και πλαστικο φερε μου... και 350ε!

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pixel χαμηλού κόστους...$579 ή κάτι τέτοιο. Αν έχει γύρω στα 350 ίσως αξίζει. Το iPhone XR είναι στα $749 αλλά έχει Α12 όχι...Snap 670

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 10
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

σκοτωσε τα nexus που πουλάγανε και ήταν και πολύ καλα τηλέφωνα για να ανταγωνιστει τα iphone. επειδη ομως πολύ κοσμος ήθελε stock android εβγαλε το προγραμμα android one που ομως χαντακώθηκε σε συσκευες low budget. τωρα θα ξαναφέρει τα nexus με άλλο ονομα. μακάρι γιατι άξιζαν μέχρι και το τελευταιο ευρω όλα τους. Χαιρομαι που ο κοσμος (και εγω μαζι) της γυρισε την πλατη στο pixel. Χαιρομαι πολύ....

nexus 5 μεγεθος με 16/9 οθόνη και πλαστικο φερε μου... και 350ε!

αυτα τα λες γιατι εμεινες στο 5, ας αγοραζες το 5Χ και θα ακουγες nexus και θα βγαζες σπυρια :P

για να μαστε δικαιοι το μεγαλυτερο προβλημα του κινητου ηταν το μαπα soc, αλλα και με το λογισμικο υπηρχαν θεματα.

οπως και να χει, ο γοογλης τωρα πουλαει "μουρη" με τα πιξελ οποτε μαλλον θα δουμε "προσιτες" τιμες του 500ρικου

Δημοσ.

Εκτός από το pure android δεν έχει κάτι άλλο για να πείσει.Με ips και 670soc στα 500$ απατο θα παει.Προς το παρόν μόνο pixel 3-3XL

• Like 5
Δημοσ.

Μετά από 8 χρόνια φανατικός pure android και λάτρης των nexus, έφυγα πριν από 10 μήνες προς iPhone και βρήκα την υγειά μου και σταμάτησα να δίνω αυξημένα σε σχέση με το παρελθόν χρήματα για κάτι που θέλει πώληση μετά από ένα χρόνο σε τρελά μειωμένη τιμή.

Δεν βλέπω κανένα λόγο να επιστρέψω εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Και παλι απο τωρα γνωριζουμε τι θα γραφεται δεξια και αριστερα.

-Για ποιο λογο να παρεις το φθηνοτερο Pixel και οχι Oneplus?

Επισης ηδη στο εξωτερικο το pixel 3 εχει πεσει πολυ σε τιμη οπως στην Γερμανια στα Saturn στα 599ευρω(κοινως ειναι ηδη φθηνοτερα απο το iphone xr)

https://www.saturn.de/de/product/_google-pixel-3-2486291.html?rbtc=gei|pf|2486291||||

Δημοσ.

Προσιτές τιμές 500άρικου λόγω του τεχνητού inflation της Apple για να συντηρήσει τα υπερ-κέρδη, γλυκάθηκαν και οι άλλοι και μη χάσουν, πήγαν τις τιμές στον Θεό. Τώρα που η Apple τα βρίσκει μπαστούνια καλό θα είναι να λογικευτούν και οι άλλοι, να καταλάβουν ότι 650 ευρώ το flagship μια χαρά πανάκριβο ήταν (γιατί μη ξεχνάμε, περιμένουν ανάπτυξη από αναδυώμενες αγορές όπως Κίνα, Ινδία κλπ).... 

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν για να τελειώνουμε με την ιστορία των Pixel. Αν μπει κανείς στο reddit θα καταλάβει για το πόσο λαχείο είναι να σου τύχει καλή συσκευή, πράγμα απαράδεκτο για οποιαδήποτε εταιρεία. Πάμε παρακάτω, οι εν λόγω συσκευές το μόνο που έχουν να πουλήσουν είναι κάμερα καθώς θα έχουν την ίδια με τις ναυαρχίδες του. Πάπαλα, μπορείς απλά να αγοράσεις μια Sony RX και να τελειώσει εκεί το πράγμα.

Η Xiaomi έχει πάρει δικαιωματικά το χώρο που πάει να μπει τώρα η Google. Κι όσο για pure android εμπειρία πάρτε το χαμπάρι: Γίνεσαι beta tester της Google αγοράζοντας αυτές τις συσκευές.

Μην πλησιάσει κανείς και με αποκαλέσει apple fanboy, δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω ποτέ apple.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Μετά από 8 χρόνια φανατικός pure android και λάτρης των nexus, έφυγα πριν από 10 μήνες προς iPhone και βρήκα την υγειά μου και σταμάτησα να δίνω αυξημένα σε σχέση με το παρελθόν χρήματα για κάτι που θέλει πώληση μετά από ένα χρόνο σε τρελά μειωμένη τιμή.

Δεν βλέπω κανένα λόγο να επιστρέψω εκεί.

Όταν λες ότι έφυγες από nexus και βρήκες την υγεία σου στο iPhone ποιο nexus είχες το nexus 4?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Istros είπε

Τελευταία συσκευή nexus?

Φυσικά και όχι. Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, φροντίζει το κινητό του να είναι αναβαθμίσιμο την κάθε δεδομένη τρέχουσα στιγμή.

Μετά από όλα τα Nexus, βρήκα διέξοδο στο Moto X2 το οποίο ήταν στην ίδια φιλοσοφία. Pixel δεν ακούμπησα λόγω τιμής, που τη θεωρώ αστεία για ένα κινητό που έχει χάσει το 70% της αξίας σε ένα χρόνο και λίγο μετά, σταματάει να αναβαθμίζεται. Είχα απογοητευτεί πλήρως από εκεί που οδηγήθηκε το οικοσύστημα και είπα να δοκιμάσω μια τελευταία λύση στο Xiaomi Mix 2 που θεωρούνταν τούμπανο και έπαθα πολιτισμικό σοκ από το ανώριμο λογισμικό και τα bugs και έφυγε μέσα σε 2 εβδομάδες. Μέσα σε όλα αυτά να μην υπολογίσουμε τα χαμένα χρήματα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, iNK είπε

Mην πλησιάσει κανείς και με αποκαλέσει apple fanboy, δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω ποτέ apple.

😂🤣😂

Ούτε βρισια να ηταν

Δημοσ.

ε ναι ρε οταν με 150 ευρω παιρνεις το redmi note 7 που ειναι πολυ κομπλε κινητο αν δε το παιζεις ψωνιο το χιλιαρικο για android με generic υφος δε πουλαει πια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...