sellman15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Την αρχή της αναλογικότητας την έχεις ακουστά? 😛 οχι μπορεις να μου την εξηγησεις;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, sellman15 said: οχι μπορεις να μου την εξηγησεις; http://www.greeklaws.com/pubs/uploads/1783.pdf
sellman15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε http://www.greeklaws.com/pubs/uploads/1783.pdf πλακα κανεις... Σου λεω να μου πεις με δυο λογια τι λεει και μου δινεις 45 σελιδες? Πες μου με δυο λογια τι λεει μια και ξερεις το θεμα, δυσκολο ειναι; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από sellman15
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, sellman15 said: πλακα κανεις... Σου λεω να μου πεις με δυο λογια τι λεει και μου δινεις 45 σελιδες? Πες μου με δυο λογια τι λεει δυσκολο ειναι; Τι να λέει ρε συ, ότι η τιμωρία για το Χ πράγμα πρέπει να είναι "ανάλογη" της σοβαρότητας της παράβασης. Δεν μπορείς να χώνεις για κλοπές πχ 20000 χρόνια. Στην δολοφονία πόσα θα δίνεις? Εκατομμύρια χρόνια? Τι νόημα έχει... Στο τέλος θα σου λέει ο άλλος ότι αφού τρώω για την κλοπή 50, γιατί να μην σκοτώσω κιόλας? Πόσο πιο πάνω θα πάει? (For the record, η θανατική δεν προβλέπεται εντός ΕΕ και νομίζω ότι το max των ισοβίων είναι 25 χρόνια) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh
sellman15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ThReSh είπε Τι να λέει ρε συ, ότι η τιμωρία για το Χ πράγμα πρέπει να είναι "ανάλογη". Δεν μπορείς να χώνεις για κλοπές 20598 χρόνια. Στην δολοφονία πόσα θα δίνεις? Εκατομμύρια χρόνια? Τι νόημα έχει... Στο τέλος θα σου λέει ο άλλος ότι αφού τρώω για την κλοπή 50, γιατί να μην σκοτώσω κιόλας? Πόσο πιο πάνω θα πάει? θα παει μεχρι θανατο. Θα διακυνδυνευση τη ζωη του για τη ζωη σου? Και αν ναι. Ποσοι απο αυτους θα ειναι διατεθημενοι? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από sellman15
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, sellman15 said: θα παει μεχρι θανατο. Θα διακυνδυνευση τη ζωη του για τη ζωη σου? Δεν προβλέπεται θάνατος στην ΕΕ, πρέπει να βγεις πρώτα. 8 minutes ago, sellman15 said: Και αν ναι. Ποσοι απο αυτους θα ειναι διατεθημενοι? Όσοι είναι διατεθειμένοι στην Αμερική. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ λέω να ρίχνουμε και μια πενταετία με αναστολή στους ανορθόγραφους.
sellman15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Δεν προβλέπεται θάνατος στην ΕΕ, πρέπει να βγεις πρώτα. μπορει κατα λαθος να πεσει απο το μπαλκονι... ποτε δεν ξερεις.😉 Για να σοβαρευτουμε να το πω διαφορετικα αν στα μεσα εννημερωσης εβγαινε καθε βδομαδα οτι αυτοι, που δικαιος κατ εμε, χτυπησαν κλεφτες που μπηκαν στο σπιτι τους και αθωωθηκαν για Χ λογους τοτε πιστεύω οτι το μήνυμα θα ειχε περάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα