Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pavloa είπε

Συμφωνώ για το κέντρο λήψης σημάτων αλλά σκέψου οτι και αυτό δεν σου προσφέρει ασφάλεια. Τι θέλω να πω. Το κέντρο θα ειδοποιηθεί μόνο αν δοθεί συναγερμός ή αν έχει διακοπή ρεύματος. Το ίδιο μπορείς να κάνεις απλά συνδέοντας τον συναγερμό με το σταθερό και να τ προγραμματίσεις ώστε να παίρνει εσένα μόνο. Το κέντρο συμφέρει μόνο αν έχεις βάλει ip module που αυτό ανα δύο λεπτά στέλνει μέσα  σήμα  μεσω του ιντερνετ με την κατάσταση του συναγερμού. Αν δεν στείλει σήμα τότε κάτι τρέχει και σε ειδοποιούν. Και εγώ έχω εξωτερικά ραντάε (τύπου κουρτίνα) σε κάθε παράθυρο και πράγματι κάνουν δουλειά.

Υπαρχει και κουμπι πανικου ή σιωπηλου συναργεμου σε πολλους συναργεμους... 

Το βαζεις καπου στο υπνοδωματιο σε περιπτωση που μπουν τη ωρα που κοιμασε΄...

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pavloa είπε

Συμφωνώ για το κέντρο λήψης σημάτων αλλά σκέψου οτι και αυτό δεν σου προσφέρει ασφάλεια. Τι θέλω να πω. Το κέντρο θα ειδοποιηθεί μόνο αν δοθεί συναγερμός ή αν έχει διακοπή ρεύματος. Το ίδιο μπορείς να κάνεις απλά συνδέοντας τον συναγερμό με το σταθερό και να τ προγραμματίσεις ώστε να παίρνει εσένα μόνο. Το κέντρο συμφέρει μόνο αν έχεις βάλει ip module που αυτό ανα δύο λεπτά στέλνει σήμα με την κατάσταση του συναγερμού. Αν δεν στείλει σήμα τότε κάτι τρέχει και σε ειδοποιούν. Και εγώ έχω εξωτερικά ραντάε (τύπου κουρτίνα) σε κάθε παράθυρο και πράγματι κάνουν δουλειά.

Έχω ip module.

Εμένα να καταλάβεις στο περιστατικό που ανέφερα παραπάνω,με πήρε η εταιρία 3 το πρωί και μου λέει χάθηκε η επικοινωνία με το σπιτι,τους απαντάω ότι μάλλον κάποιο πρόβλημα θα έχει το Ίντερνετ για είχε ξανασυμβεί.Η εταιρία όμως έστειλε την αστυνομία.Οταν εγώ πήγα στο σπιτι είχαν κόψει το καλώδιο του τηλεφώνου,είχαν κουβάδες με νερό για να βάλουν τις 2 σειρήνες και είχαν μισό ξηλώσει τα κάγκελα στο μοναδικό παράθυρο που δεν ειχα τότε περιμετρικό.

Οποτε εγώ στην ουσία σώθηκα από σίγουρη κλοπή από την κλήση που έκανε η εταιρία στην αστυνομία.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, moure είπε

Έχω ip module.

Εμένα να καταλάβεις στο περιστατικό που ανέφερα παραπάνω,με πήρε η εταιρία 3 το πρωί και μου λέει χάθηκε η επικοινωνία με το σπιτι,τους απαντάω ότι μάλλον κάποιο πρόβλημα θα έχει το Ίντερνετ για είχε ξανασυμβεί.Η εταιρία όμως έστειλε την αστυνομία.Οταν εγώ πήγα στο σπιτι είχαν κόψει το καλώδιο του τηλεφώνου,είχαν κουβάδες με νερό για να βάλουν τις 2 σειρήνες και είχαν μισό ξηλώσει τα κάγκελα στο μοναδικό παράθυρο που δεν ειχα τότε περιμετρικό.

Οποτε εγώ στην ουσία σώθηκα από σίγουρη κλοπή από την κλήση που έκανε η εταιρία στην αστυνομία.

Συμφωνο για το κεντρο ληψεως σηματων ...

Σε μαγαζι που δουλευα βρηκαμε την εξωτερικη σειρηνα γεματη αφρο  πολϋουρεθάνης ...

Εαν δεν υπηρχε το κεντρο ληψεως θα μας ειχαν αδειασει το μαγαζι...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Γιατί δεν προτείνει κανείς το πιο βασικό και φθηνό και εύκολο;

Φώτα με ανιχνευτή παντού. Στην κεντρική είσοδο, μέσα έξω, στην είσοδο του διαμερίσματος, σε μπαλκόνι-ακάλυπτο-κήπο, παντού...

Πρόσφατα μας έσπασαν τον αφαλό στην πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας, ξημερώματα κανείς δεν άκουσε τίποτα. Ακόμα προσπαθώ να πείσω έναν από τους ιδιοκτήτες να βάλουμε φαναράκι με ανιχνευτή στη θέση του απλού και είναι και αστυνομικός!

Δημοσ.

Κ για να ευθυμησουμε...μερικες συμβουλες απο σχετικο περιοδικο 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, pavloa said:

Οι γείτονες ουτε καν θα ενδιαφερθούν για το αν χτυπάει ο συναγερμός

Δυστυχώς οι συναγερμοί (ασυντήρητοι και μη σωστά ρυθμισμένοι/εγκατεστημένοι) που χτυπάνε στη γειτονιά έχουν καταντήσει false alarm. Μετά από τις Χ φορές που έχουν χτυπήσει και τελικά δεν ήταν τπτ, απλά δεν τους δίνεις σημασία και θεωρείς ότι και πάλι δεν είναι κάτι.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Δυστυχώς οι συναγερμοί που χτυπάνε στη γειτονιά έχουν καταντήσει false alarm. Μετά από τις Χ φορές που έχουν χτυπήσει και τελικά δεν ήταν τπτ, απλά δεν τους δίνεις σημασία και θεωρείς ότι και πάλι δεν είναι κάτι.

Και γι'αυτό ευθύνονται κυρίως οι ηλίθιοι που σετάρουν τον συναγερμό του αυτοκινήτου τους σε μεγάλη ευαισθησία, και μετά φεύγουν ΣΚ στον Παρνασσό αφήνοντας το αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω απ'το σπίτι τους.

• Like 1
Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι αυτό εδώ, με υποχρεωτική  εκπαίδευση στη φύλαξη χώρου και σωματοφυλακή ώστε να ξέρει να δαγκώνει δυνατά και όχι από φόβο.

Μετά βέβαια πρέπει να κάνεις ένα κάρο εμβόλια στο σκυλάκι μην πιάσει καμιά αρρώστια από τους βρωμιαραίους που θα αρπάξει.

Pit-Bull.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Οι σκυλοι φυλαξης ειναι σαν οπλο,θελουν συνεχη προσοχη στον χειρισμο για να μην καταληξει να μασουλαει τα αρχιδια του κουμπαρου σου που ηρθε για επισκεψη 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, vagos789 said:

Οι σκυλοι φυλαξης ειναι σαν οπλο,θελουν συνεχη προσοχη στον χειρισμο για να μην καταληξει να μασουλαει τα αρχιδια του κουμπαρου σου που ηρθε για επισκεψη 

Plus ότι είναι γενικότερα ευθύνη τα κατοικίδια. Αν δεν το φροντίζεις σωστά και καταντήσει αγγαρεία, καλύτερα να μην έχεις εξαρχής.

Δημοσ.

Και εννοειται οτι σκυλος που ειναι εκτεθειμενος σε κηπο κτλ ειναι μεν αποτρεπτικος γενικα αλλα ειναι παιχνιδακι για επαγγελματια διαρρηκτη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Και εννοειται οτι σκυλος που ειναι εκτεθειμενος σε κηπο κτλ ειναι μεν αποτρεπτικος γενικα αλλα ειναι παιχνιδακι για επαγγελματια διαρρηκτη 

Μέσα θα κοιμάται το σκυλί(α) με εσένα εννοείται.

Αν το έχεις έξω είναι άχρηστο, με μια φόλα ή με μια σφαίρα στο κεφάλι το απενεργοποιεί ο ληστής για πλάκα..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Μέσα θα κοιμάται το σκυλί(α) με εσένα εννοείται.

Αν το έχεις έξω είναι άχρηστο, με μια φόλα ή με μια σφαίρα στο κεφάλι το απενεργοποιεί ο ληστής για πλάκα..

Ενω μεσα ριχνουν ενα σπρεϊ και ξυπνατε αγκαλια με τον σκυλο την αλλη μερα!!!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ενω μεσα ριχνουν ενα σπρεϊ και ξυπνατε αγκαλια με τον σκυλο την αλλη μερα!!!

Ναι μπες εσύ μέσα στο ξένο σπίτι για να σουφρώσεις  και αν σου σκάσει μούρη φάντης μπαστούνι αυτός εδώ να σε δω αν βρεις χρόνο για σπρέι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...