darkman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, lab_user είπε Ναι και μου το έκλεισε αμέσως και το μπλόκαρε και αυτό. Δηλαδή στην αρχη καλεί αλλα μετα αν ξαναπαρεις σου κλείνει αμεσως ? σου λεει κατι οταν περνεις ?
lab_user Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, darkman είπε Δηλαδή στην αρχη καλεί αλλα μετα αν ξαναπαρεις σου κλείνει αμεσως ? σου λεει κατι οταν περνεις ? Ναι μου λέει ότι ο αριθμός που καλέσατε είναι κατειλημμένος όσες φορές και αν τον καλέσω.
darkman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, lab_user είπε Ναι μου λέει ότι ο αριθμός που καλέσατε είναι κατειλημμένος όσες φορές και αν τον καλέσω. ωραια βγαλαμε μια ψιλο ακρη δεν μπορεις να κανεις κατι δεν εχει φραγη απλα βαζει οποιο νουμερο τον περνει σε black list , γιατι ξερει οτι τον ψαχνεις .
lab_user Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, darkman είπε ωραια βγαλαμε μια ψιλο ακρη δεν μπορεις να κανεις κατι δεν εχει φραγη απλα βαζει οποιο νουμερο τον περνει σε black list , γιατι ξερει οτι τον ψαχνεις . Ωραία αυτό πως μπορεί να αρθεί όμως, είναι σημαντικό;! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από lab_user 2
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, lab_user είπε Ναι και μου το έκλεισε αμέσως και το μπλόκαρε και αυτό. Οποτε προς τι η συνέχεια της συζήτησης
lab_user Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Οποτε προς τι η συνέχεια της συζήτησης Γιατί προσπαθώ να βρω μια λύση!
Μάκαρος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, lab_user είπε Ωραία αυτό πως μπορεί να αρθεί όμως, είναι σημαντικό;! Δεν μπορει αν δεν το κανει ο ιδιος. Αυτο σου λενε τοση ωρα τα παιδια.
l337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, lab_user είπε Ωραία αυτό πως μπορεί να αρθεί όμως, είναι σημαντικό;! Το είπαμε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με κανέναν ΝΟΜΙΜΟ τρόπο.
lab_user Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Ωραία και ρωτάω τώρα εγώ επειδή δεν γνωρίζω ο πάροχος μπορεί να του κόψει την blacklist;
*Kopanos* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, lab_user είπε Γιατί προσπαθώ να βρω μια λύση! Ξέρεις που μένει; Από που έγινε η συναλλαγή;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε βρε λές? Μόνο λέω, σιγουράκι!
lab_user Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε Ξέρεις που μένει; Από που έγινε η συναλλαγή; Ξέρω αλλά το θέμα είναι το μπλοκάρισμά του όμως.
Μάκαρος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, lab_user είπε Ωραία και ρωτάω τώρα εγώ επειδή δεν γνωρίζω ο πάροχος μπορεί να του κόψει την blacklist; Οχι. Για ποιο λογο ο παροχος να κανει κατι τετοιο ?
l337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, lab_user είπε Ωραία και ρωτάω τώρα εγώ επειδή δεν γνωρίζω ο πάροχος μπορεί να του κόψει την blacklist; ΟΧΙ. Αλλά και να γινότανε (που ΔΕΝ γίνεται) εσύ με ποια εξουσιοδότηση θα μπορούσαν να ζητούσες κάτι τέτοιο; ΥΓ: lock please 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις