punky Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Πριν ποσο καιρο νοικιασες το συγκεκριμενο σπιτι ? Πριν 14 μήνες ανανεώσαμε.
Μάκαρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, punky είπε Πριν 14 μήνες ανανεώσαμε. Αρα ησουν ηδη απο καιρο στο σπιτι απο τη στιγμη που μιλας για ανανεωση. Αν βρεις τωρα σε αυτα τα λεφτα να νοικιασεις, σφυρα μου κλεφτικα 1
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, opcorsa είπε το οτι υπαρχουν τα γνωστα αποβρασματα της κοινωνιας που νοικιαζουν σπιτι με 500 και γραφουν 100 στο συμβολαιο απλα με ξεπερναει σε αυτη την πηθικοχωρα με ξεπερναει επισης το οτι καποιοι το δεχεστε και αρα δεν εμφανιζεται και εξοδα σωστα στην δηλωση σας... καλα παμε Είναι η μόνη άμυνα που έχουν στα αποβρασματα σφργιδοπατητες που θέλουν λεφτά για να πατήσουν μια σφραγίδα.
punky Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Αρα ησουν ηδη απο καιρο στο σπιτι απο τη στιγμη που μιλας για ανανεωση. Αν βρεις τωρα σε αυτα τα λεφτα να νοικιασεις, σφυρα μου κλεφτικα Μάλλον δεν κατάλαβες. Εγώ είμαι ο εκμισθωτής, ο ιδιοκτήτης. Όχι ο μισθωτής. Και στην ανανέωση δεν σε υποχρεώνει κανείς να συνεχίσει το συμβόλαιο με τους ίδιους όρους. Ουσιαστικά νέο συμβόλαιο είναι.
opcorsa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, skiabox είπε Είναι η μόνη άμυνα που έχουν στα αποβρασματα σφργιδοπατητες που θέλουν λεφτά για να πατήσουν μια σφραγίδα. δεν μπορω να διαφωνισω σε αυτο
AristidisZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, punky είπε Μάλλον δεν κατάλαβες. Εγώ είμαι ο εκμισθωτής, ο ιδιοκτήτης. Όχι ο μισθωτής. Και στην ανανέωση δεν σε υποχρεώνει κανείς να συνεχίσει το συμβόλαιο με τους ίδιους όρους. Ουσιαστικά νέο συμβόλαιο είναι. Προφανώς έχεις μέσα είτε γνωστό σου είτε άνθρωπο που είχες χρόνια μέσα Βάλε στην ΧΕ όριο τα 300 € και επιφάνεια πάνω από 65-70 τ.μ. στον Πειραιά και δες τι παίρνεις...
Μάκαρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, punky είπε Μάλλον δεν κατάλαβες. Εγώ είμαι ο εκμισθωτής, ο ιδιοκτήτης. Όχι ο μισθωτής. Και στην ανανέωση δεν σε υποχρεώνει κανείς να συνεχίσει το συμβόλαιο με τους ίδιους όρους. Ουσιαστικά νέο συμβόλαιο είναι. Νομιζα ησουν ο ενοικιαστης. Και παλι ομως, οταν εχεις καποιον μεσα καιρο, δεν μπορεις ετσι ξαφνικα απο εκει που σου δινει 270, να του πεις δωσε μου 450. Κανε μια μικρη αναζητηση στις αγγελιες και θα δεις οτι οι τιμες πλεον εχουν ξεφυγει.
pontez2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, opcorsa είπε δεν μπορω να διαφωνισω σε αυτο Δεν μπορεις να διαφωνησεις στο οτι ο άλλος χρηστης σου λέει οτι η μονη αμυνα ενάντια στους, κατά τη γνωμη του, κακούς δημοσιους υπαλλήλους του κράτους, ειναι να κλέβεις το κράτος; Ειναι ειλικρινης η ερώτηση.
opcorsa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, pontez2 είπε Δεν μπορεις να διαφωνησεις στο οτι ο άλλος χρηστης σου λέει οτι η μονη αμυνα ενάντια στους, κατά τη γνωμη του, κακούς δημοσιους υπαλλήλους του κράτους, ειναι να κλέβεις το κράτος; Ειναι ειλικρινης η ερώτηση. ναι.. στο συγκεκριμενο "κρατος" του αξιζει πλεον..
punky Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Προφανώς έχεις μέσα είτε γνωστό σου είτε άνθρωπο που είχες χρόνια μέσα Βάλε στην ΧΕ όριο τα 300 € και επιφάνεια πάνω από 65-70 τ.μ. στον Πειραιά και δες τι παίρνεις... Κοντεύουμε συνολικά την 5ετία νομίζω κι όχι δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Πιστεύω πως είμαι λίγο πιο κάτω από τις τιμές της αγοράς αλλά αυτός είναι ο δικός μου τρόπος να πω πως έχω προτεραιότητα τη σταθερότητα και την εμπιστοσύνη στη μισθωτική σχέση, κι όχι το να βγάλω 500 Ευρώ καθαρά, παραπάνω το χρόνο. 5 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Νομιζα ησουν ο ενοικιαστης. Και παλι ομως, οταν εχεις καποιον μεσα καιρο, δεν μπορεις ετσι ξαφνικα απο εκει που σου δινει 270, να του πεις δωσε μου 450. Κανε μια μικρη αναζητηση στις αγγελιες και θα δεις οτι οι τιμες πλεον εχουν ξεφυγει. Μπορείς να πεις ότι θες αν έχει λήξει το συμβόλαιο και κάνεις καινούριο. Σε ευχαριστώ για το tip πάντως Θα ρίξω μια ματιά αν και νομίζω πρόσφατα διάβασα κάπου πως δεν έχουν αλλάξει οι αξίες στον Πειραιά.
Μάκαρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, punky είπε Κοντεύουμε συνολικά την 5ετία νομίζω κι όχι δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Πιστεύω πως είμαι λίγο πιο κάτω από τις τιμές της αγοράς αλλά αυτός είναι ο δικός μου τρόπος να πω πως έχω προτεραιότητα τη σταθερότητα και την εμπιστοσύνη στη μισθωτική σχέση, κι όχι το να βγάλω 500 Ευρώ καθαρά, παραπάνω το χρόνο. Μπορείς να πεις ότι θες αν έχει λήξει το συμβόλαιο και κάνεις καινούριο. Σε ευχαριστώ για το tip πάντως Θα ρίξω μια ματιά αν και νομίζω πρόσφατα διάβασα κάπου πως δεν έχουν αλλάξει οι αξίες στον Πειραιά. Κι εγω στην ιδια φαση με εσενα ειμαι παντως. Εχω σπιτι 90 τετραγωνικα στο κουκακι που το νοικιαζω σε μια οικογενεια για λιγοτερο και απο τα 270 που εχεις το δικο σου. Σε airbnb θα εβγαζα τουλαχιστον τα τριπλα αλλα πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι. Τουλαχιστον προσωπικα δεν κοιταζω να εκμεταλλευτω καταστασεις εις βαρος αλλων. 4
G30RGE Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Axelq είπε "Η μίσθωση ακινήτου για κατοικία ισχύει τουλάχιστον για τρία (3) έτη, κι αν ακόμη έχει συμφωνηθεί για βραχύτερο χρονικό διάστημα ή για αόριστο χρόνο." "Τα μέρη, βέβαια, δύνανται να ορίσουν βραχύτερο χρονικό διάστημα (πχ. ένα ή δύο έτη), όμως, εκ του νόμου, πριν την παρέλευση της τριετίας δεν μπορεί ούτε ο εκμισθωτής να απαιτήσει από το μισθωτή να εγκαταλείψει το μίσθιο, ούτε ο μισθωτής να φύγει αζημίως από το μίσθιο, αφού θα υποχρεούται να αποπληρώσει όσα μισθώματα απομένουν μέχρι τη λήξη της τριετούς διάρκειας." Αν υποθέσουμε ότι εγώ που μένω Αθήνα θέλω να νοικιάσω σε άλλη πόλη για έναν χρόνο, πχ επειδή θα δουλεύω εκεί για αυτό το διάστημα, και το έχω συμφωνήσει και με τον ιδιοκτήτη. Όταν περάσει ο ένας χρόνος που έχουμε συμφωνήσει και εγώ είναι να φύγω, μπορεί να μου ζητήσει να πληρώσω έξτρα χρήματα επειδή φεύγω σε λιγότερο από 3 χρόνια?
AristidisZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, punky είπε Κοντεύουμε συνολικά την 5ετία νομίζω κι όχι δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Πιστεύω πως είμαι λίγο πιο κάτω από τις τιμές της αγοράς αλλά αυτός είναι ο δικός μου τρόπος να πω πως έχω προτεραιότητα τη σταθερότητα και την εμπιστοσύνη στη μισθωτική σχέση, κι όχι το να βγάλω 500 Ευρώ καθαρά, παραπάνω το χρόνο. Συμφωνώ με την άποψή σου, και εγώ ως εκμισθωτής σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην επαρχία της ίδιας λογικής είμαι, αλλά εσύ βρίσκεσαι νομίζω αρκετά πιο χαμηλά από τιμές πιάτσας Φυσικά δικό σου το σπίτι, όπως θες το χειρίζεσαι το ζήτημα 1
tsioulak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, G30RGE είπε Αν υποθέσουμε ότι εγώ που μένω Αθήνα θέλω να νοικιάσω σε άλλη πόλη για έναν χρόνο, πχ επειδή θα δουλεύω εκεί για αυτό το διάστημα, και το έχω συμφωνήσει και με τον ιδιοκτήτη. Όταν περάσει ο ένας χρόνος που έχουμε συμφωνήσει και εγώ είναι να φύγω, μπορεί να μου ζητήσει να πληρώσω έξτρα χρήματα επειδή φεύγω σε λιγότερο από 3 χρόνια? Θεωριτικα ναι, στην πραξη (συνηθως) δεν συμφερει τον ιδιοκτητη να σε κυνηγήσει.
AristidisZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, G30RGE είπε Αν υποθέσουμε ότι εγώ που μένω Αθήνα θέλω να νοικιάσω σε άλλη πόλη για έναν χρόνο, πχ επειδή θα δουλεύω εκεί για αυτό το διάστημα, και το έχω συμφωνήσει και με τον ιδιοκτήτη. Όταν περάσει ο ένας χρόνος που έχουμε συμφωνήσει και εγώ είναι να φύγω, μπορεί να μου ζητήσει να πληρώσω έξτρα χρήματα επειδή φεύγω σε λιγότερο από 3 χρόνια? Μήπως σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να γίνει συμφωνητικό βραχυχρόνιας μίσθωσης ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις