Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. 

Πόσο σας κοστίζει η πλανετ σιμ μηνιαίως? smart pro ή τον απλό προ? ποιος κάνει μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας? 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λείπω εξωτερικό και έχω αφήσει το αμαξι στο πατρικό μου για λίγες μέρες. 

Τωρα είχα ειδοποίηση για αισθητήρα κραδασμου και εισερχόμενη κλήση. 

Υπάρχει τρόπος να μπορώ να απενεργοποιώ τον ήχο της σιρίνας μέσω του App ή online? 

Δεν θέλω να ενοχλεί τον κόσμο όχι τίποτα άλλο! 

Υ.Γ Σκέφτηκα να αλλάξω την ειαισθησια στους αισθητήρες κραδασμου Οποτε τους έβαλα 50% 

Επεξ/σία από Kingedward
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια,

χτες ειχα παρκαρει το αμαξι απεξω απο ενα πολυκαταστημα, μιλαμε πρωινη ωρα, πριν τις 10.

Εκεινη την ωρα, φορτωμενος τσαντες, και εστιαζοντας γρηγορα προς το αμαξι μου να παω γρηγορα να τις αφησω γιατι μου ειχαν πεσει τα χερια,

και ενω κοιταζα το αμαξι, αρα εβλεπα-χωρις να το συνειδητοποιω- ολο το σκηνικο,

εκει που ηταν ολα καλα, το βλεπω να ξεκιναει μονο του και να βαραει συναγερμος, ειχα οπλισει φυσικα πριν φυγω για να μπω στο καταστημα!

Επειδη το εβλεπα, κανενας ανθρωπος δεν το πλησιασε εκεινη την ωρα που ξεκινησε να χτυπα, κανενα αμαξι δεν το ακουμπησε, τιποτε απολυτως! Κι ουτε εκανε πχ τιποτε τρελη ζεστη εκεινη την ωρα!

Τι γινεται; Να σημειωθει οτι πριν ενα μηνα ειχα παει το αυτοκινητο για το καθιερωμενο ετησιο σερβις στην αντιπροσωπεια, δε λεω οτι κοιταζουν το συναγερμο, αλλα λεω οτι το βασικο τσεκ σε υποσυστηματα (οχι οτι ειχα κανενα προβλημα) ειχε γινει και μαλιστα προσφατα. Ο συναγερμος ειχε μπει οταν ειχα αγορασει το αμαξι απο την ιδια την αντιπροσωπεια.

Αρα;

Εχω ακουσει για συναγερμους που βαρανε μονοι τους, αλλα ετσι απλα στα καλα καθουμενα; Δεν καταλαβαινω. Σημειωτεον δε, οτι οπλιζω με συναγερμο, πολυ σπανια, ισως μια φορα το μηνα μονο. Αρα, ελαχιστη και ως χρηση.

Ξερω οτι αυτα τα ζητηματα ειναι λιγο καπως, 'τι να φταιει'-πολλα μπορει να φταινε, αλλα στην τελικη με νοιαζει σαν συνειδητοποιημενος πολιτης, να μη χαλαει τον κοσμο σε καποια γειτονια, αν ποτε παω καπου και οπλισω με συναγερμο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mountains1 είπε

Ρε παιδια,

χτες ειχα παρκαρει το αμαξι απεξω απο ενα πολυκαταστημα, μιλαμε πρωινη ωρα, πριν τις 10.

Εκεινη την ωρα, φορτωμενος τσαντες, και εστιαζοντας γρηγορα προς το αμαξι μου να παω γρηγορα να τις αφησω γιατι μου ειχαν πεσει τα χερια,

και ενω κοιταζα το αμαξι, αρα εβλεπα-χωρις να το συνειδητοποιω- ολο το σκηνικο,

εκει που ηταν ολα καλα, το βλεπω να ξεκιναει μονο του και να βαραει συναγερμος, ειχα οπλισει φυσικα πριν φυγω για να μπω στο καταστημα!

Long_Beach_Comic_Expo_2012_-_K.I.T.T._from_Knight_Rider_(7186642948).jpg.f15ecd15ef84b1a006900776adec682e.jpg

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...