Προς το περιεχόμενο

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 [21 Οκτ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω καλό είναι να περιμένουμε τα reviews των παικτών!

Είναι από τα παιχνίδια που νομίζω θα υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από τους reviewers .......ελέω και μειομένου σπονσοραρίσματος

Δημοσ.

μην ξεχνάμε ότι είναι οι ίδιοι που είχαν βάλει κάτι ξεγυρισμένα 100αρια στην πρόσφατη παπάτζα του dragon age. 

Γιαυτό ας περιμένουμε τους παίχτες. Ετσι και αλλιώς πάντα το vampire δεν είναι καλή σχέση με τους official κριτικούς 

• Like 3
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, zafiriws_99 είπε

απο κατι particle effects που ειδα το παιχνιδι θυμιζει 2005...

Προσωπικά χέστηκ@ για τα graphics. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι BLOODLINES όπως και το νέο painkiller που βγήκε δεν είναι PAINKILLER. Θα μπορούσαν να κουβαλάνε ένα άλλο όνομα spinoff από VtM και το άλλο να το λένε Doom Eternal 2 Coop και να ήμασταν μια χαρά τώρα. Η Industry πάει κατά διαόλου, βγαίνουν τα 10πλάσια games (100πλάσια μαζί με τα indies) copypasta το ένα με το άλλο βασισμένα στη βλαμμένη UE5 και κοστίζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια χωρίς λόγο και μετά απορούν γιατί φλοπάρουν και δε πιάνουν τους στόχους τους.🤣

Btw για μένα τα 2 κανονικά VtM RPGs (redemption και bloodlines)  από πλευράς lore και world/character building και γενικότερα ενδιαφέροντος τα κατατάσσω στη κορυφή μαζί ίσως με το torment, τα shadowrun και τα witcher (σε κάποια σημεία). Πάνω και από Baldurs Gate δηλαδή που είναι μεν τα κορυφαία rpgs αλλά έχουν ένα κλασικό περπατημένο storyline (αν και άριστο). Αυτή τη στιγμή τα steam reviews είναι κλειδωμένα από το review bombing που έπεσε με το καλημέρα από τα trolls και τον κόσμο που είναι απογοητευμένος και με το δίκιο του.

PS ευτυχώς που υπάρχουν τα indies και μας δίνουν ακόμα διαμαντάκια όπως το HOMM Olden Era.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/10/2025 στις 4:13 ΜΜ, chek2fire είπε

Γιαυτό ας περιμένουμε τους παίχτες. Ετσι και αλλιώς πάντα το vampire δεν είναι καλή σχέση με τους official κριτικούς 

Στις 18/10/2025 στις 2:43 ΜΜ, gust είπε

Νομίζω καλό είναι να περιμένουμε τα reviews των παικτών!

Είναι από τα παιχνίδια που νομίζω θα υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από τους reviewers .......ελέω και μειομένου σπονσοραρίσματος

Τελικά δίκιο είχαν οι κριτικοί

image.png.7fbf62728d17bfd743be1fc33a7d8a42.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...