Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε με undervolt σε κάρτες με τόσο μικρή κατανάλωση, ειδικά μέσα στο Χειμώνα; Πολύ κακό για μικρή διαφορά και με τον κίνδυνο instability να είναι πάντα υπαρκτός.

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiathos7 είπε

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κατι τελευταιο οσο αφορα το power limit το εχω στο 0+ αυτο να το πειραξω καθολου πχ να το παω παραπανω η πιο κατω?και τη vram ειναι στα 1750 και 900mv πχ αν την κατεβασω στα 850mv κερδιζω κατι η οχι να τα αφησω οπως εχει?

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κατι τελευταιο οσο αφορα το power limit το εχω στο 0+ αυτο να το πειραξω καθολου πχ να το παω παραπανω η πιο κατω?και τη vram ειναι στα 1750 και 900mv πχ αν την κατεβασω στα 850mv κερδιζω κατι η οχι να τα αφησω οπως εχει?

Αν δεν έχεις θέμα με θερμοκρασίες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πειράξεις την τάση στη μνήμη.

Το power limit δοκίμασέ το μεχρι +15-20%, αλλά μην περιμένεις πολλά χωρίς να πειράξεις πυρήνα με oc.

1 ώρα πριν, ioannis__ είπε

Βρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε με undervolt σε κάρτες με τόσο μικρή κατανάλωση, ειδικά μέσα στο Χειμώνα; Πολύ κακό για μικρή διαφορά και με τον κίνδυνο instability να είναι πάντα υπαρκτός.

Σωστός γενικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κάνει ένα κακό/μέτριο σύστημα ψύξης σε ένα στριμωγμένο/πνιγμένο κουτί.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Σωστός γενικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κάνει ένα κακό/μέτριο σύστημα ψύξης σε ένα στριμωγμένο/πνιγμένο κουτί.

+1 αλλά δεν διορθώνεις μία παθολογία με μία πιθανώς ασταθή κατάσταση. Αν έχεις κακό κουτί αργά ή γρήγορα πρέπει να το αλλάξεις. Υπάρχουν κουτιά με μια χαρά airflow σε καλές τιμές. Άλλωστε σιγά το airflow που θέλουν οι low και οι mid range κάρτες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ioannis__ είπε

ναι ξερω εχεις δικιο απλα κατι που ειδα και μου εκανε εντυπωση ειναι πως στα bench Unigine Superposition πχ σε στοκ κατασταση χωρια οτι ηταν πιο ζεστη ειχα πολυ κατω νουμερα  απο undervolt πχ με undervolt 960mv ειχα σκορ 2289 και με στοκ 1150mv ειχα σκορ 2000 πως το εξηγεις αυτο? κερδιζω και frames και watt η κανω λαθος?

2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Αν δεν έχεις θέμα με θερμοκρασίες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πειράξεις την τάση στη μνήμη.

Το power limit δοκίμασέ το μεχρι +15-20%, αλλά μην περιμένεις πολλά χωρίς να πειράξεις πυρήνα με oc.

κουτι εχω το msi MSI MAG Forge 100R Gaming πιστευω οτι ειμαι καλα απο θερμοκρασιες γενικα και δεν την αφηνω πανω απο 75 βαθμους να παει...απλα θελω να παρω οτι μπορω απο αυτη την καρτα και να μην ζοριζεται και να ειναι δροσερη...ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...