Conan2046 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Λογιστικά λοιπόν θα τα αναγνωρίσει σαν έξοδα αλλά φορολογικά θα πρέπει να τα αφαιρέσει, πείτε ότι δεν το κάνει, διακινδυνεύει πρόστιμο σε πιθανό έλεγχο χωρίς λόγο. Επίσης όπως είπα πιθανότατα το κόστος του ΙΚΑ και του ΦΜΥ είναι πολύ μεγαλύτερο από τον φόρο που γλυτώνει, εκτός πια και αν είναι ατομική επιχείρηση με υψηλό συντελεστή, που αμφιβάλλω.
tsioulak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Ioannamar είπε Στη Λάρισα βρίσκομαι και είμαι φοιτήτρια, δικαιούμαι επίδομα στέγασης και με τον συγκεκριμένο μισθό δεν μπορώ να το διεκδικήσω. Το σπίτι που νοικιάζω είναι στο όνομα μου και για αυτο με ενδιαφέρει να δουλεύω με ένσημα και οχι μαύρα. Στη δουλειά κλείνω σε λίγες μέρες 7 μήνες. Μπες να δεις αν σου εχει βαλει τα ενσημα, ξερεις που να μπεις; Οχι οτι στην Λαρισσα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα, αλλα παλι καλα που δεν εισαι Βεροια.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ioannamar είπε Στη Λάρισα βρίσκομαι και είμαι φοιτήτρια, δικαιούμαι επίδομα στέγασης και με τον συγκεκριμένο μισθό δεν μπορώ να το διεκδικήσω. Το σπίτι που νοικιάζω είναι στο όνομα μου και για αυτο με ενδιαφέρει να δουλεύω με ένσημα και οχι μαύρα. Στη δουλειά κλείνω σε λίγες μέρες 7 μήνες. μικρός που είναι ο κόσμος. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Χάρης Μυλωνίδης
Conan2046 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Τέλεια, αν έχεις εκτυπώσει τα ένσημα σου δες τα ποσά που σου έχει βάλει.
tsioulak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Ioannamar είπε Ένσημα υπάρχουν, το έχω κοιτάξει. Οκ. Τωρα μενει το θεμα του φορου και των δωρων. Δωρα, αδειες, αποζημιωση αδειας (σε περιπτωση που δεν πηρες μερες) σου εδωσε;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Πάντως αν θες μπορώ να σου προτείνω έναν επιχειρηματία πολύ αξιόλογο στη Λάρισα να στείλεις cv με πμ. Μέχρι φαγητό δίνει στους υπαλλήλους στο εξωτερικό το κάνουν πολλές εταιρείες. 1
Ioannamar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Όχι δεν μου έχει δώσει τίποτα παραπάνω από το 20αρικο τις μέρες που δουλεύω. 6 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Πάντως αν θες μπορώ να σου προτείνω έναν επιχειρηματία πολύ αξιόλογο στη Λάρισα να στείλεις cv με πμ. Μέχρι φαγητό δίνει στους υπαλλήλους στο εξωτερικό το κάνουν πολλές εταιρείες. Σε τι κλάδο;
nickk0kkav Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Συγνώμη δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα σχολια, αλλά η αρχή είναι το ΙΚΑ να δεις τα ένσημα σου κ τι μισθό δηλώνει εκεί. Από εκεί κ πέρα μιλάμε. Θεωρητικά αν πας σήμερα θα φαίνεται μέχρι κ ο Γενάρης. Χωρις ΙΚΑ μπορεί να μην εχει στείλει καν πρόσληψη δε ξέρεις. Εκτός αν σου έχει δώσει τη πρόσληψη με το πρωτόκολλο . Τι μισθό γράφει εκεί ? Μετρητά στο χέρι μπορει να σου δώσει στο χέρι "απλα" σε περίπτωση ελέγχου δεν εκπίπτουν από τα έσοδα του. Δλδ κάτι βρωμάει αλλά ΔΕΝ απογορευεται .
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Ioannamar είπε Όχι δεν μου έχει δώσει τίποτα παραπάνω από το 20αρικο τις μέρες που δουλεύω. Σε τι κλάδο; κατασκευαστικό αν σε ενδιαφέρει πμ έχω ακούσει καλά λόγια. πάντως κοπελιά πρόσεχε στο ξαναλέω πρόσεχε 2 2
k_w_t Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Συγνώμη δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα σχολια, αλλά η αρχή είναι το ΙΚΑ να δεις τα ένσημα σου κ τι μισθό δηλώνει εκεί. Από εκεί κ πέρα μιλάμε. Θεωρητικά αν πας σήμερα θα φαίνεται μέχρι κ ο Γενάρης. Χωρις ΙΚΑ μπορεί να μην εχει στείλει καν πρόσληψη δε ξέρεις. Εκτός αν σου έχει δώσει τη πρόσληψη με το πρωτόκολλο . Τι μισθό γράφει εκεί ? Μετρητά στο χέρι μπορει να σου δώσει στο χέρι "απλα" σε περίπτωση ελέγχου δεν εκπίπτουν από τα έσοδα του. Δλδ κάτι βρωμάει αλλά ΔΕΝ απογορευεται . Οταν καποιος σου δινει μετρητα εναντι μισθου πρεπει να σου δινει αποδειξη που την υπογραφεις.(και καλα ζητησες προκαταβολη) Δεν σου δινει εκκαθαριση .. Μονο ετσι μπορει να μην σε πληρωνει μεσο τραπεζης(αυτο ειναι το παραθυρακι) απλα στο τελος σου βαζει ενα ασημαντο ποσο πχ 5€ και αναφερει εξοφληση . Αυτο δεν ισχυει για ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΣΧΑ ΑΔΕΙΕΣ.. Αυτα πρεπει να μπουν σε τραπεζα αναγκαστικα .. Τωρα εαν το τραβηξεις στα ακρα να ξερεις οτι ο νομος ειναι με το μερος σου... Δεν μπορει να αποδειξει οτι σου εχει δωσει 1€... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από k_w_t 2
kourtembeu Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Πρόσεχε κοπέλια !!1!1!1μπορει να είναι Νεφελίμ αυτός και να σε βρούμε σε κανένα χαντάκι στη Λαρσα. Εμένα ένας φίλος μου αυτά έκανε και ζητούσε τα λεφτά του κτλ και τώρα δουλεύει Αφρική μαζεύει ζαχαροκάλαμα 1
panagiotis54 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Ή απλα αυτο ολο ειναι ενα λογιστικο λαθος...το διορθωενει ο λογιστης (με κοπο) και τελειωενει το θεμα....χωρις μυνησεις και ιστοριες
k_w_t Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Ή απλα αυτο ολο ειναι ενα λογιστικο λαθος...το διορθωενει ο λογιστης (με κοπο) και τελειωενει το θεμα....χωρις μυνησεις και ιστοριες Το δωρο χριστουγεννων δεν μπορει να το διορθωσει κανενας λογιστης.... 1
vasilllis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 υπαρχει ενα παραθυρακι(αν ισχυει τελικα) για ημερομισθιους προσωρινους(μαλλον εννοει συμβασιουχους) υπαλληλους. https://www.ergasiaka-gr.net/2015/04/se-poioys-ergazomenoys-kataballetai-ypoxreotika-o-misthos-meso-trapezas/ Μπορεις να δεις μεσα στο taxis τι εχει περαστει .Φαινεται ο καθαρος ,ο μικτος,οι κρατησεις κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις