Προς το περιεχόμενο

Halo: The Master Chief Collection [PC][Steam]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, kostiger είπε

Σε τιμη χωμα η εκδοση του Steam στο γκριζο αλλά αξιοπιστο cdkeys...

https://www.cdkeys.com/halo-the-master-chief-collection-pc-steam?mw_aref=7b32b07bc1ca7ef66e4a0f28381e83f0

Moλις 12.39 euros..

Εξαιρετικη τιμη. Ξερουμε τι εγινε και επεσε τοσο η τιμη ξαφνικα?

Επεξ/σία από Arkin
  • Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εξαιρετικη τιμη. Ξερουμε τι εγινε και επεσε τοσο η τιμη ξαφνικα?

Δεν εχω ιδέα. Σε αυτή την τιμή παροτι το εχω και στην κονσόλα έφυγε νύχτα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Δεν εχω ιδέα. Σε αυτή την τιμή παροτι το εχω και στην κονσόλα έφυγε νύχτα.

Καλα εννοειται μιλαμε για 6 FPS παιχνιδαρες single player. Διορθωσε την τιμη ειναι στα 13.29 για λιγο δεν πρεπει να προλαβα την τιμη στα 12.39. 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελειωσα το Halo 3: ODST

Αργει να παρει λιγο μπρος στην αρχη αλλα μετα εχει καλο ρυθμο. Απο gameplay τα γνωστα, ειναι fun οπως και τα προηγουμενα. Ιδια συνταγη καλη και πετυχημενη. 👍

Παω για το Halo 4

Δημοσ.

Το ODST να πω την αληθεια το παρατησα μετα απο κανα διωρο.Ισως το ξαναπιασω καποτε αλλα μου ψιλοφανηκε αδιαφορο σε σχεση με τα αλλα.

Δημοσ.

Καλο spin-off ειναι,λιγο μπλεξιμο με τους χαρτες, σιγουρα ανταμοιβει την οποια υπομονη μεχρι να εξοικοιωθεις με το τι θελει το παιχνιδι να κανεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το ODST να πω την αληθεια το παρατησα μετα απο κανα διωρο.Ισως το ξαναπιασω καποτε αλλα μου ψιλοφανηκε αδιαφορο σε σχεση με τα αλλα.

Στη αρχη σε πεταει στο game καπως περιεργα. Εισαι σε μια κατεστραμενη πολη/περιοχη και πρεπει να πηγαινεις σε συγκεκριμενα σημεια στο χαρτη. Ναι αυτο δεν ειναι τοσο ωραιο.

Οταν βρεις το beacon σε γυρναει στη δραση. Οταν τελειωνει η δραση, γυρνας παλι στο αρχικο map και πρεπει παλι να βρεις αυτο το beacon. (που καποιες φορες, δεν βρισκεται και ευκολα)

Παντως για μενα, αξιζει να το παιξεις. Απο ενα σημειο και μετα παει νερο

*α και κατι αλλο, επειδη ειναι φουλ σκοταδι, πατωντας το Χ φωτιζουν καπως τα πραγματα. 

Στην αρχη δεν το ηξερα και χανωμουν μεσ τα σκοταδια 😛

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, firepc είπε

Στη αρχη σε πεταει στο game καπως περιεργα. Εισαι σε μια κατεστραμενη πολη/περιοχη και πρεπει να πηγαινεις σε συγκεκριμενα σημεια στο χαρτη. Ναι αυτο δεν ειναι τοσο ωραιο.

Οταν βρεις το beacon σε γυρναει στη δραση. Οταν τελειωνει η δραση, γυρνας παλι στο αρχικο map και πρεπει παλι να βρεις αυτο το beacon. (που καποιες φορες, δεν βρισκεται και ευκολα)

Παντως για μενα, αξιζει να το παιξεις. Απο ενα σημειο και μετα παει νερο

Ισως να το ξαναπιασω τοτε.

Επαιξα ωρα και εβλεπα οτι δεν αλλαζει ρυθμο και λεω αν ειναι να παει ετσι ολο ,τσαμπα θα ασχοληθω.

Δεν ειχες και master chief κιολας...

Δημοσ.

Τελος και το Halo 4

Ειναι πιο συγχρονο απο τα υπολοιπα και οπτικα και gameplayακα με πιο πολλα οπλα, αλλους εχθρους κλπ.

Μου την εσπασε λιγο οτι οι εχθροι θελουν παρα πολλες σφαιρες για να πεσουν. Ειδικα αυτα τα drones δεν επεφταν με τπτ

Τσπ, δυνατο game με εναλαγες σε περιβαλλον, οχηματα κινησης κλπ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επιτέλους έπαιξα τα Halo, κάτι που ήθελα να κάνω από τότε που βγήκαν.

Halo 1 - Οκ είναι old-school αλλά δεν θέλω να πω τίποτα για ένα game του 2001 που κρατιέται τόσο καλά. Θα ξεχωρίσω την πολύ ωραία "νοσταλγική" μουσική που "μυρίζει" τόσο έντονα αρχές 00s.

Halo 2 - Όσο εντυπωσιακά ήταν τα cutscenes αλλά τόσο απάλευτος ήταν ο σεναριακός ρυθμός και κάπως περίεργο το gameplay, ζορίστηκα να το τελειώσω.

Halo 3 - Το ακριβώς αντίθετο με το 2 σε σχέση με το ρυθμό. Ρέει άνετα και φαίνεται σαν η φυσική εξέλιξη του 1. Επίσης μουσικάρες.

Halo: Reach - Μάλλον το πιο fun Halo του collection, πολύ καλό συνολικά.

Halo 4 - Το πιο σύγχρονο και κοντινό στα σημερινά δεδομένα από όλα. Όχι τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία, όμως έχει σύγχρονο gameplay και αυτό το κάνει να κυλάει νεράκι.

Το μόνο που δεν άγγιξα είναι το Halo 3: ODST, έχει κάποιο bug και δεν με αφήνει να αλλάξω τα key bindings του πληκτρολογίου. Ψάχνοντας στο ίντερνετ διαπίστωσα ότι είναι γενικό το πρόβλημα, αν το φτιάξουν μπορεί να επιστρέψω.

Ωραία, άντε που είναι το 5 τώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα μετριο halo και παλι ειναι καλυτερο απο το 95% των fps που κυκλοφορουν.

οχι πως θα ελεγα μετριο το halo5 συν εχει ενα απο τα καλυτερα multi ολων των halo games

τεσπα ουτε και αλλιως δεν θα βγει για Pc σε αντιθεση με το infinite που προβλεπεται να γινει χαμος. Μην ξεχναμε το μουλτι θα ειναι δωρεαν.

Επεξ/σία από privateer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...