Despotas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Νέο παιχνίδι στο universe του Divinity αλλά δεν είναι RPG. Πρόκειται για το Divinity: Fallen Heroes που είναι isometric action-tactics παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει εντός του 2019. Θα διαθέτει co-op και θα έχει διάρκεια 30 ώρες απ' όσο ανακοίνωσαν. Δημιουργός δεν είναι μόνο η Larian αλλά και η Logic Artists, γνωστή για τα Expeditions: Viking και Expeditions: Conquistador. https://www.polygon.com/2019/3/27/18283977/divinity-fallen-heroes-trailer-co-op-mode 4
Tobajara Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Να προσθέσω πως σύμφωνα με το newsletter πρόκειται για μίξη RPG και RTS που δανείζεται στοιχεία από το Divinity: Dragon Commander που το είχα κατασυμπαθήσει. Έμπαινε Larian, οι πιο μερακλήδες developers στη βιομηχανία!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Είναι βέβαιο πως είναι RTS; Διαβάζω κάποια πράγματα που μάλλον σε turn-based φέρνουν.
Mpiftekis Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Κι εμένα πιο πολύ προς TBS μου φαίνεται. RTS λίγο δύσκολο καθώς είναι με την ομάδα από το D:OS2.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 49 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Κι εμένα πιο πολύ προς TBS μου φαίνεται. RTS λίγο δύσκολο καθώς είναι με την ομάδα από το D:OS2. Το Dragon Commander RTS ήταν (και ο λόγος που το απέφυγα, δεν το έχω καθόλου με αυτά τα παιχνίδια) αλλά το συγκεκριμένο, έτσι όπως το είδα να περιγράφεται (και παρότι έχει το "συμβούλιο" στο στυλ του DC) το βλέπω για turn-based, αλλά δεν διάβασα κάπου ξεκάθαρα είτε το ένα, είτε το άλλο. Turn-based είμαι μέσα με τα χίλια, αλλιώς θα σεβαστώ το έρημο το space
Aruil Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 10 minutes ago, Snoob said: Το Dragon Commander RTS ήταν (και ο λόγος που το απέφυγα, δεν το έχω καθόλου με αυτά τα παιχνίδια) αλλά το συγκεκριμένο, έτσι όπως το είδα να περιγράφεται (και παρότι έχει το "συμβούλιο" στο στυλ του DC) το βλέπω για turn-based, αλλά δεν διάβασα κάπου ξεκάθαρα είτε το ένα, είτε το άλλο. Turn-based είμαι μέσα με τα χίλια, αλλιώς θα σεβαστώ το έρημο το space Πάντως με βάση αυτά τα λίγα που δείχνει το trailer πιστεύω turn-based θα είναι. Για παράδειγμα εκεί που δείχνει τα zombies να τρώνε την έκρηξη κάθονται τελείως ακίνητα. Συν ότι η engine είναι turn-based, αν και δεν ξέρω πόσο ευέλικτη την έχουν κάνει.
Despotas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Προς το παρόν το παιχνίδι μπήκε στο πάγο.. https://www.eurogamer.net/articles/2019-10-15-larian-studios-announces-divinity-fallen-heroes-has-been-put-on-hold Δεν είχαμε ακούσει νέα εδώ και 6 μήνες άλλωστε αλλά ίσως αναμενόμενο λόγω BG3.
Skywalker333 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Λογικα ειναι λογο BG3. ειναι μεγαλα ταλεντα στη Larian αλλα πιθανα απλα να μη μπορούν να σηκώσουν δύο τόσο μεγάλους τίτλους ταυτόχρονα. δε πειράζει, ένα ένα. Να βγει καλό το BG3 και μετά βλέπουμε ένα άλλο Divinity. Καλο ειναι να περάσει καιρος για να δούμε κ πιο καλό φρεσκάρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα