Προς το περιεχόμενο

Divinity: Fallen Heroes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέο παιχνίδι στο universe του Divinity αλλά δεν είναι RPG.

Πρόκειται για το Divinity: Fallen Heroes που είναι isometric action-tactics παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει εντός του 2019. Θα διαθέτει co-op και θα έχει διάρκεια 30 ώρες απ' όσο ανακοίνωσαν.

Δημιουργός δεν είναι μόνο η Larian αλλά και η Logic Artists, γνωστή για τα Expeditions: Viking και Expeditions: Conquistador.

https://www.polygon.com/2019/3/27/18283977/divinity-fallen-heroes-trailer-co-op-mode

• Like 4
Δημοσ.

Να προσθέσω πως σύμφωνα με το newsletter πρόκειται για μίξη RPG και RTS που δανείζεται στοιχεία από το Divinity: Dragon Commander που το είχα κατασυμπαθήσει. Έμπαινε Larian, οι πιο μερακλήδες developers στη βιομηχανία!

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι βέβαιο πως είναι RTS;

Διαβάζω κάποια πράγματα που μάλλον σε turn-based φέρνουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Κι εμένα πιο πολύ προς TBS μου φαίνεται. RTS λίγο δύσκολο καθώς είναι με την ομάδα από το D:OS2.

Το Dragon Commander RTS ήταν (και ο λόγος που το απέφυγα, δεν το έχω καθόλου με αυτά τα παιχνίδια) αλλά το συγκεκριμένο, έτσι όπως το είδα να περιγράφεται (και παρότι έχει το "συμβούλιο" στο στυλ του DC) το βλέπω για turn-based, αλλά δεν διάβασα κάπου ξεκάθαρα είτε το ένα, είτε το άλλο.

Turn-based είμαι μέσα με τα χίλια, αλλιώς θα σεβαστώ το έρημο το space :)

Δημοσ.
10 minutes ago, Snoob said:

Το Dragon Commander RTS ήταν (και ο λόγος που το απέφυγα, δεν το έχω καθόλου με αυτά τα παιχνίδια) αλλά το συγκεκριμένο, έτσι όπως το είδα να περιγράφεται (και παρότι έχει το "συμβούλιο" στο στυλ του DC) το βλέπω για turn-based, αλλά δεν διάβασα κάπου ξεκάθαρα είτε το ένα, είτε το άλλο.

Turn-based είμαι μέσα με τα χίλια, αλλιώς θα σεβαστώ το έρημο το space :)

Πάντως με βάση αυτά τα λίγα που δείχνει το trailer πιστεύω turn-based θα είναι. Για παράδειγμα εκεί που δείχνει τα zombies να τρώνε την έκρηξη κάθονται τελείως ακίνητα. Συν ότι η engine είναι turn-based, αν και δεν ξέρω πόσο ευέλικτη την έχουν κάνει.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λογικα ειναι λογο BG3. ειναι μεγαλα ταλεντα στη Larian αλλα πιθανα απλα να μη μπορούν να σηκώσουν δύο τόσο μεγάλους τίτλους ταυτόχρονα.

δε πειράζει, ένα ένα. Να βγει καλό το BG3 και μετά βλέπουμε ένα άλλο Divinity. Καλο ειναι να περάσει καιρος για να δούμε κ πιο καλό φρεσκάρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...