akis_tzev Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σε όλους.Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και φτιάχνω κάποια βίντεο και τα ανεβάζω στο Youtube..Βέβαια εκτός απο τα βίντεο που γυρίζω σε εξωτερικούς χώρους,έχω σκοπό να γυρίσω και κάποια βίντεο στο σπίτι,στα οποία θα μιλάω για διάφορα θέματα.Εδώ χρειάζομαι και την βοήθειά σας.Η κάμερα που έχω έχει ευρυγώνιο φακό με αποτέλεσμα να φαινεταί αρκετά ο χώρος απο πίσω μου.Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να φαίνεται ο προσωπικός μου χώρος και προσπαθώ να βρώ μια λύση βάζοντας κάτι απο πίσω.Έχω σκεφτεί να βάλω κάποιο έτοιμο παραβάν που πουλάνε με διάφορα θέματα ή ακόμα και να φτιάξω κάτι αν χρειαστεί.Πιάνουν τα χέρια μου,γι αυτο και ρωτάω για ιδέες-προτάσεις..Ρολό κουρτίνας μόνο μη μου πείτε γιατι είναι δύσκολο να κάνω τρύπες σε εκείνο το σημείο...
akis_tzev Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Το κανάλι μου είναι αυτό εδώ . Τον χώρο που θέλω να καλύψω μπορείς να τον δείς σε αυτό το βίντεο..
Ψιτ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην ξοδεύεσαι άδικα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Ψιτ
akis_tzev Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, Ψιτ είπε Μην ξοδεύεσαι άδικα. Τι εννοείς?
haris_216 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Υπάρχουν στηρίγματα από τοίχο σε τοίχο (κάτι σαν αυτά που έχουν στις κουρτίνες του μπάνιου) ή από δάπεδο σε ταβάνι τα οποίο δεν χρειάζονται καμία τρύπα και απλά τεντώνονται ανάμεσα στα δύο σημεία. Και μετά πάνω σε αυτά, ανάλογα με το είδος τους (υπάρχουν πλαστικά, αλουμινένια, σιδερένια) μπορεί να στηρίξεις ότι θέλεις (κουρτίνες, πάνελ, κλπ) 1
Phoenix7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Green Screen και βάλε ότι Background θες με επεξεργασία μέσω Video
akis_tzev Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Αυτο σκέφτηκα να βάλω green screen απλά ψάχνομαι πως να το στηρίξω μιας και απο το ταβάνι δεν μπορώ...Αλλάμου έδωσε καλή ιδέα ο Χάρης απο πάνω με τα στηρίγματα απο δάπεδο σε ταβάνι...
gokuthelegend Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, akis_tzev είπε Αυτο σκέφτηκα να βάλω green screen απλά ψάχνομαι πως να το στηρίξω μιας και απο το ταβάνι δεν μπορώ...Αλλάμου έδωσε καλή ιδέα ο Χάρης απο πάνω με τα στηρίγματα απο δάπεδο σε ταβάνι... Αν κατέχεις από επεξεργασία βίντεο και μπορείς να βάζεις εικόνες σε green screen, τότε γιατί να μην βάλεις; Στο αρχικό μήνυμα λες ότι πιάνουν τα χέρια σου, δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι για να στηρίζεται στο ταβάνι;
akis_tzev Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ναι το κατέχω με το greenscreen...Πιάνουν τα χέρια μου,απλά κοιτάω να αποφύγω τις τρύπες γιατι είναι ψιλοπερίεργος ο σπιτονοικοκύρης μου....
Ψιτ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 6 hours ago, akis_tzev said: Τι εννοείς? Ότι είναι καλύτερο να επενδύσεις σε κάποια ιδέα που έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το συγκεκριμένο κανάλι. Είδα όλα σχεδόν τα βίντεο και μου θύμησαν τη Dora the explorer. Αν δεν είχα αϋπνία, δε θα τα παρακολουθούσα.
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, Ψιτ είπε Ότι είναι καλύτερο να επενδύσεις σε κάποια ιδέα που έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το συγκεκριμένο κανάλι. Είδα όλα σχεδόν τα βίντεο και μου θύμησαν τη Dora the explorer. Αν δεν είχα αϋπνία, δε θα τα παρακολουθούσα. Εντάξει γούστα είναι αυτά...Δεν γίνεται να "αρέσουμε" σε όλους.Έτσι και αλλιώς είμαι σε στάδιο που ακόμη ψάχνομαι...Σε ευχαριστώ όπως και να έχει για το σχόλιό σου.!
warlock9_0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 μπορείς να κάνεις και τίποτα τέτοιο για το green screen το μόνο που θέλει είναι να ειναι τεντωμενο και φωτισμένο ομοιόμορφα, Μπορεις να το κρεμάσεις σε οτιδήποτε 1
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε μπορείς να κάνεις και τίποτα τέτοιο για το green screen το μόνο που θέλει είναι να ειναι τεντωμενο και φωτισμένο ομοιόμορφα, Μπορεις να το κρεμάσεις σε οτιδήποτε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Είχα δεί κάτι παρόμοιο και κλείνω προς τα εκεί..Απλά αντι για τους σωλήνες pvc μάλλλον θα φτιάξω κάτι με ξύλο...Τύπου τελάρο..Σε ευχαριστώ φίλος
warlock9_0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 και μετά δες για diy soft box αν θες να πάρεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα