The_Judas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Είμαι εργαζόμενος με μπλοκάκι με έναν εργοδότη. Στο Ε1 στον πίνακα 2 στο 19 αναφέρει: "Ασκείτε επιχειρηματική δραστηριότητα και φορολογείστε με τις διατάξεις της περ. στ' της παρ. 2 του άρθρου 12 Κ.Φ.Ε.;Πατήστε ΕΔΩ ". Αν πατήσω ΕΔΩ μετά κάπου γράφει "Ακαθάριστα Έσοδα (75%)". Εκεί βάζω ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, The_Judas είπε Εκεί βάζω ΝΑΙ ή ΟΧΙ; αν είσαι ο τσίπρας δεν έχει και μεγάλη σημασία πιστεύω
Ryzenlake Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Στις 5/6/2019 στις 7:15 ΜΜ, fotodv7 είπε Το μόνο μου εισόδημα είναι ο μισθός. Αυτοκίνητα, μηχανές, κότερα δεν έχω. Νοικιάζω ένα διαμέρισμα. Είναι εύκολο να κάνω τη δήλωση μόνος μου ή μπορεί να κάνω καμιά "πατάτα" και να τρέχω μετά; Σαν να κανεις install προγραμμα. Next next next και έτοιμος Τσεκάρε μόνο την διέυθυνση κατοικίας, το ΑΦΜ του μισθωτή και το ενοίκιο που πληρώνεις. Αυτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Στις 5/6/2019 στις 7:15 ΜΜ, fotodv7 είπε Το μόνο μου εισόδημα είναι ο μισθός. Αυτοκίνητα, μηχανές, κότερα δεν έχω. Νοικιάζω ένα διαμέρισμα. Είναι εύκολο να κάνω τη δήλωση μόνος μου ή μπορεί να κάνω καμιά "πατάτα" και να τρέχω μετά; Δες την περσινή σου δήλωση και κάνε την.
asdfnikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Στην περίπτωση τροποποιητικης δήλωσης για προσθήκη φιλοξενουμενων μπαίνει και το πρόστιμο των 100 ευρώ η αφού ακόμα δεν έκλεισαν οι δηλώσεις δεν μπαίνει;
theofanis20 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Στην περίπτωση τροποποιητικης δήλωσης για προσθήκη φιλοξενουμενων μπαίνει και το πρόστιμο των 100 ευρώ η αφού ακόμα δεν έκλεισαν οι δηλώσεις δεν μπαίνει; Δεν μπαίνει προς το παρόν 1
rus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Oποιος δηλωσει κατοικια καπου, θα πρεπει να υποβαλλει τη δηλωση του στην εκει εφορια?
Weiss Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Έχει πάρει κανείς επιστροφή φόρου? Χτες θα έπρεπε να πιστωθούν αλλά σε μένα τπτ...
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 7:44 ΠΜ, Weiss είπε Έχει πάρει κανείς επιστροφή φόρου? Χτες θα έπρεπε να πιστωθούν αλλά σε μένα τπτ... Σχετικά με την επιστροφή φόρου, εγώ πάω στη ΔΟΥ και κάνω αίτηση κάθε χρονιά και την επόμενη μέρα τα λεφτά είναι στο λογαριασμό μου,,
GeorgeGK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Να ρωτήσω κατι. εγώ ακινητα στο ονομά μου δεν έχω. Νοικιάζω μονο ενα σπιτι στο οποιο εχει δηλωθει στο taxis και εχω κανει αποδοχή. Στην φορολογική δηλωση στο Ε1 το συμπληρώνω στο πινακα ΠΙΝΑΚΑΣ 5.ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ γιατι εκει ναι μεν λεει 1.Ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης με βάση: α) Την ετήσια αντικειμενική δαπάνη για ιδιοκατοικoύμενη ή μισθωμένη ή δωρεάν παραχωρημένη κύρια κατοικία και έως δύο δευτερεύουσες κατοικίες αλλά απο κατω κγραφει Για τη συμπλήρωση του πίνακα της ιδιοκατοίκησης επιλέξτε το κίτρινο πλαίσιο της Διεύθυνσης του ακινήτου για κύρια, πρώτη δευτερεύουσα ή δεύτερη δευτερεύουσα κατοικία το οποιο δεν ειναι ιδιοκατοικηση αφού απλά νοικιάζω ενω η ιδιοκατοικη. νομιζω ειναι αν μενεις σε δικο σου σπιτι αν δεν κανω λαθος Εχω μπερδευτει και δεν ειμαι σιγουρος που πρεπει να το δηλωσω μιας και ειναι η πρώτη χρονια που κανω φορολογικη δηλωση και ειπα να προσπαθησω μονος αφού εχω μονο το μισθο μου και το σπιτι που νοικιαζω.
SB_1957 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, GeorgeGK είπε Να ρωτήσω κατι. εγώ ακινητα στο ονομά μου δεν έχω. Νοικιάζω μονο ενα σπιτι στο οποιο εχει δηλωθει στο taxis και εχω κανει αποδοχή. Στην φορολογική δηλωση στο Ε1 το συμπληρώνω στο πινακα ΠΙΝΑΚΑΣ 5.ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ γιατι εκει ναι μεν λεει 1.Ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης με βάση: α) Την ετήσια αντικειμενική δαπάνη για ιδιοκατοικoύμενη ή μισθωμένη ή δωρεάν παραχωρημένη κύρια κατοικία και έως δύο δευτερεύουσες κατοικίες αλλά απο κατω κγραφει Για τη συμπλήρωση του πίνακα της ιδιοκατοίκησης επιλέξτε το κίτρινο πλαίσιο της Διεύθυνσης του ακινήτου για κύρια, πρώτη δευτερεύουσα ή δεύτερη δευτερεύουσα κατοικία το οποιο δεν ειναι ιδιοκατοικηση αφού απλά νοικιάζω ενω η ιδιοκατοικη. νομιζω ειναι αν μενεις σε δικο σου σπιτι αν δεν κανω λαθος Εχω μπερδευτει και δεν ειμαι σιγουρος που πρεπει να το δηλωσω μιας και ειναι η πρώτη χρονια που κανω φορολογικη δηλωση και ειπα να προσπαθησω μονος αφού εχω μονο το μισθο μου και το σπιτι που νοικιαζω. Στο κίτρινο πλαίσιο θα το δηλώσεις ως κύρια κατοικία και θα τσεκάρεις το μισθωμένη.
GeorgeGK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Στα παρακατω 3 πλαισια τι βαζω? στα 2 πρώτα 0 αφου δεν μου ανηκει το σπιτι και στο τελευταιο το ενοικιο? ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ ή ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
SB_1957 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Στα παρακατω 3 πλαισια τι βαζω? στα 2 πρώτα 0 αφου δεν μου ανηκει το σπιτι και στο τελευταιο το ενοικιο? ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ ή ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ συνιδιοκτησία βάζεις 100% εκτός αν το νοικιάζεις με κάποιον άλλον και το ενοικιαστήριο είναι σε δύο ονόματα στους μήνες ιδιοκατοίκησης πόσους μήνες το νοικιάζεις και στην τιμή ζώνη τίποτε Το σημαντικό είναι να τσεκάρεις το κουτάκι μισθωμένη. Το ενοίκιο θα το βάλεις στον πίνακα 6 στην παράγραφο 13 "ενοίκο για κύρια κατοικία".
GeorgeGK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Το ενοίκιο θα το βάλεις στον πίνακα 6 στην παράγραφο 13 "ενοίκο για κύρια κατοικία". Σε αυτο βαζω το ποσο που δινω το μηνα ή το συνολικο ποσο που εχω δωσει για τους μηνες του 2018?
bjj-p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 59 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Σε αυτο βαζω το ποσο που δινω το μηνα ή το συνολικο ποσο που εχω δωσει για τους μηνες του 2018? Ολο το ποσο για το 2018
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα