Προς το περιεχόμενο

Διλημμα (σπουδες)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,ειμαι 17 χρονων και φετος δινω πανελληνιες.Στοχος μου ειναι να περασω αστυνομικες σχολες αλλα επειδη τα μορια ειναι πολλα και λογω καποιων οικογενειακων καταστασεων δε μπορεσα αυτη τη χρονια να δωσω το 100% των δυνατοτητων μου. Εδω και μια βδομαδα εχω σκεφτει να γραψω πανελληνιες και αν δεν περασω να παω σε ιεκ για τουριστικα που ειναι το αμεσως επομενο που μου αρεσει.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει επαγγελματικη αποκατασταση στα τουριστικα κι αν ειναι καλη επιλογη το ιεκ.Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει.

Ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η αστυνομια απο τα τουριστικα ειναι εντελως διαφορετικες σχολες..  στο ενα στην ουσια εισαι υπαλληλος στο αλλο μπορεις να κανεις και δικη σου επιχειρηση. εξαρταται το τι θες να κανεις. αν ειναι να πας τουριστικα και μετα να κανεις τον σερβιτορο και να λες δουλευω στον τομεα μου τοτε οχι δεν αξιζει. αν ειναι να πας και να το κυνηγησεις τοτε προφανως και να πας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα τουριστικά ειτε ΙΕΚ πας ειτε ΤΕΙ είναι το ίδιο πράγμα.Οποτε αν σου αρέσει πάνε,αλλά όπως ειπώθηκε αν εχεις φιλοδοξίες και όρεξη,όχι για να είσαι μια ζωή υπάλληλος.

Επεξ/σία από jmmys
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...