Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρόσφατη ανάρτηση  [ 16/07/2019 ]  στη σελίδα του  facebook :

"Αγαπητοί φίλοι του BasketForum

Οπως θα έχετε διαπιστώσει εδω και αρκετές εβδομάδες το φόρουμ εχει πεσει λογω ενός σοβαρού τεχνικού ζητήματος, η επίλυση του οποίου ειναι αρκετά χρονοβόρα και απαιτεί μεγάλες προσπάθειες

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς για τα μηνύματα που μας στελνετε εκφράζοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε οτι το φόρουμ μας θα ανέβει ξανά. Ζητούμε την κατανόηση και την υπομονή σας σε ολη αυτη την διαδικασία. Εως ότου επιστρέψουμε σας προτρέπουμε να διατηρήσετε την επαφή μαζι μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Για κάθε εξέλιξη θα σας κρατάμε ενήμερους.

Με μπασκετικούς χαιρετισμούς"

Υπάρχει ακόμα ελπίδα 🙂

Επεξ/σία από Turamarth
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα πιστέψει με την ανακοίνωση τους ότι κάτι προσπαθούν να κάνουν, ακόμα και αν είχαν περάσει κάπου 3 μήνες. Αλλά δυστυχώς πέρασε άλλος 1,5 μήνας και δεν έγινε τίποτα. Οπότε και δεν πρόκειται να γίνει, τι είδους θέμα θα έπαιρνε τόσο πολύ καιρό.

Κρίμα γιατί ήταν ένα καθαρά μπασκετικό φόρουμ, κρίμα και γιατί έγινε έτσι ξαφνικά χωρίς καμία εξήγηση από τους διαχειριστές, προφανώς αυτός που έβγαλε την ανακοίνωση στο facebook δεν εκπροσωπεί το basketforoum ή τουλάχιστον τους αρχικούς διαχειριστές.

• Like 1
Δημοσ.
On 22/05/2019 at 16:26, naimore said:

ε παν αυτοι προφανως... αιωνια τους η μνημη

τα ειχαμε γραψει απ το μαη, ασε τι λεγανε, κανενα θεμα δεν κραταει.. αιωνες..

παμε για αλλα

Δημοσ.

Π

5 λεπτά πριν, naimore είπε

τα ειχαμε γραψει απ το μαη, ασε τι λεγανε, κανενα θεμα δεν κραταει.. αιωνες..

παμε για αλλα

Προφανώς, αλλά είχα την ελπίδα ότι θα ανοίξει ξανά, θα μπορούσαν να είχαν πει απλώς ΄την αλήθεια εξαρχής.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχοντας διανύσει 5 μήνες χωρίς το basketforum, είχα κι εγώ σχεδόν πειστεί ότι χάθηκε οριστικά. Ωστόσο, σήμερα βρήκα το εξής :

http://www.basketforum.gr/forum/lofiversion/

Πρόκειται για την έκδοση lofi του forum. Άρα, το forum και τα posts υπάρχουν ακόμα κανονικά. Φυσικά, το full version δε δουλεύει, όμως ίσως να υπάρχει μια ελπίδα τελικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Eίναι επιεικώς απαράδεκτο, μέλη γραμμένα στο φόρουμ πάνω από μία δεκαετία,, να μην ξέρουν πως ό,τι απορία έχουν σχετικά με συντονιστικές αποφάσεις (όπως, για παράδειγμα, διαγραφή μηνύματος) οφείλουν να τη διατυπώνουν αποκλειστικά και μόνο με προσωπικό μήνυμα, όπως ρητά αναφέρουν οι όροι χρήσης που αποδέχτηκαν κατά την εγγραφή τους.

Το νήμα εδώ υπάρχει για να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τις εξελίξεις -αν και όποιες υπάρχουν- σχετικά με ένα άλλο forum. Ως εκεί.

Το αν σκυλοβριστήκατε με τους συντονιστές εκεί, τι σας είπαν, τι τους είπατε, καθώς και αγοραίες εκφράσεις τύπου κωλοχανείο κτλ. δεν έχουν καμία θέση στο insomnia

Eπίσης, αν είστε μεγάλοι στα χρόνια, όπως λέτε, μάθετε επιτέλους πως το να βάζετε ένα @ ή ένα % στη λέξη ή να αλλάζετε τη θέση των συλλαβών ή να κόβετε μια συλλαβή, δεν κρύβει τη βρισιά. Δεν ξέρω πώς έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση, εδώ πάντως, αυτά τα νηπιακού επιπέδου τεχνάσματα δεν περνάνε.

Τέλος, κάτι τελευταίο επειδή παίζει συχνά το επιχείρημα περί ελευθερίας λόγου: Το insomnia είναι ένα ιδιωτικό site, με καθορισμένους από τον ιδιοκτήτη του όρους χρήσης. Όσοι θέλουν να κάνουν χρήση των δυνατοτήτων που παρέχει το insomnia και να μετέχουν στην κοινότητα εδώ, οφείλουν να κινούνται βάσει αυτών των όρων χρήσης. Εναλλακτικά, αναζητούν άλλους χώρους να τους φιλοξενήσουν, όπου επιτρέπονται όσα ανέφερα παραπάνω ή, αλλιώς, δημιουργούν δικό τους forum, αρχίζουν να γράφουν βρισιές και δοκιμάζουν την τύχη τους στο κατά πόσο το να βρίζεις ανθρώπους συνιστά ή όχι εξύβριση ή -κατά περίπτωση- συκοφαντική δυσφήμιση. 

Δεν θα γίνουμε εδώ ένα από αυτά τα θλιβερά φόρουμ όπου τα μέλη κοτσάρουν ένα "δεν βρίζω, να περάσει". Αν θέλετε τέτοιου επιπέδου συζήτηση, ξέρετε πού να τα βρείτε αυτά τα φόρουμ.

Το παρόν, αν δεν κατέστη ήδη επαρκώς σαφές, συνιστά συντονιστική παρέμβαση και βάσει εκείνων των όρων χρήσης που λέγαμε παραπάνω δεν επιτρέπεται το οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο. Τυχόν απορίες, αντιρρήσεις κτλ. αποκλειστικά και μόνο με προσωπικό μήνυμα, είτε στον αρμόδιο συντονιστή, είτε απευθείας τις ενστάσεις σας στο διαχειριστή.

Παρακαλώ για τη συνεργασία όλων.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φόρουμ "να περάσει δεν βριζω" ή "πέρνα και κάνα μήνυμα μου όχι μόνο των Χ οπαδων"  είναι φόρουμ Πρότυπο,  όχι θλιβερο. Εκτος του ότι αυτές οι προσθήκες είναι κάτι σαν trademark δεν είναι όπως το αξιολογείς. 

Οι οπαδοί ΌΛΩΝ των ομαδων συζητούν πολιτισμενα σχετικά,  με λίγο οπαδικό πιπέρι. Τα σχόλια ορισμένων είναι αρκετα ψαγμενα από θέμα πληροφοριών και γνώσεων του αντικειμένου. Εκφράσεις για προέδρους άλλων ομάδων τύπου "πρεζακιας"  "ναρκεμπορας" δεν τις βλέπεις ποτέ.

Θυμίζω,  εδώ, ότι οπαδοί υπάρχουν έχουν χωριστεί σε "στρατόπεδα",  και η συζήτηση έχει γίνει ιδιωτικη/μυστική. 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Confused 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μπάσκετ φόρουμ δεν θα λειτουργήσει σύντομα, το πιο πιθανό είναι να Ξαναλειτουργήσει όταν θα να ανεβεί ο Ολυμπιακός στην Α1. 
δεν ειναι καθόλου τυχαίο γεγονός η χρονική στιγμή που σταμάτησε χωρίς καμία προειδοποίηση να λειτουργεί. καθόλου τυχαίο επίσης το ύφος και το περιεχόμενο των ανακοινώσεων στο Facebook. 
Είμαι μέλος του από τότε που φτιάχτηκε το φόρουμ και  ειναι κοινώς (στα παλαιοτερα μελη του basketforum) γνωστό  τι ακριβώς παίχτηκε και τι σχέση είχε με τα γεγονότα των τελικών στην Α1. 
μην περιμένετε λοιπόν μέσα στο 2019-20 να ξαναδείτε online το φόρουμ. Εκτός κι αν βρεθεί από άλλου νέος νονός χρηματοδότης ...

Επεξ/σία από GangMW
Δημοσ.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο κρίμα που σταμάτησαν την χρηματοδότηση. Πάντως είχε πολύ αυστηρή αντιμετώπιση σε ότι είχε να κάνει με σχολιασμό των διαιτητών και των διαιτητικών αποφάσεων. Οι Mods πράγματι προσπαθούσαν να κρατήσουν τις συζητήσεις πάνω σε ότι αφορά το μπάσκετ.

Δημοσ.
On 03/10/2019 at 12:16, GangMW said:

Το μπάσκετ φόρουμ δεν θα λειτουργήσει σύντομα, το πιο πιθανό είναι να Ξαναλειτουργήσει όταν θα να ανεβεί ο Ολυμπιακός στην Α1. 
δεν ειναι καθόλου τυχαίο γεγονός η χρονική στιγμή που σταμάτησε χωρίς καμία προειδοποίηση να λειτουργεί. καθόλου τυχαίο επίσης το ύφος και το περιεχόμενο των ανακοινώσεων στο Facebook. 
Είμαι μέλος του από τότε που φτιάχτηκε το φόρουμ και  ειναι κοινώς γνωστό  τι ακριβώς παίχτηκε και τι σχέση είχε με τα γεγονότα των τελικών στην Α1. 
μην περιμένετε λοιπόν μέσα στο 2019-20 να ξαναδείτε online το φόρουμ. Εκτός κι αν βρεθεί από άλλου νέος νονός χρηματοδότης ...

Αφού είναι κοινώς γνωστό λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα να το αναφέρεις και εδώ για όσους δεν ξέρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kosmasdel είπε

Αφού είναι κοινώς γνωστό λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα να το αναφέρεις και εδώ για όσους δεν ξέρουν.

Είναι κοινώς γνωστό στα παλαιότερα μέλη του φόρουμ ήθελα να γράψω (το διόρθωσα). Αν θες να μάθεις μπορείς να ρωτήσεις στην σελίδα τους στο FB αλλα πολυ φοβάμαι ότι δεν θα απαντήσουν. Οχι δεν έχω κανένα λογο να πω κάτι που οι ίδιοι ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να παραδεχτούν. Εγώ απλά σας ενημέρωσα να μην περιμένετε τσάμπα το φόρουμ, αν δεν λυθει πρώτα άλλο πρόβλημα, ο νοών νοείτω ...

Επεξ/σία από GangMW
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/10/2019 στις 12:16 ΜΜ, GangMW είπε

Είμαι μέλος του από τότε που φτιάχτηκε το φόρουμ και  ειναι κοινώς (στα παλαιοτερα μελη του basketforum) γνωστό  τι ακριβώς παίχτηκε και τι σχέση είχε με τα γεγονότα των τελικών στην Α1. 

Λοιπόν επειδή έχουμε ακούσει διάφορα κατά καιρούς, εγώ να δηλώσω πως είμαι ο sacarame, administrator  του basketforum.gr και θα ήθελα να μάθω τους λόγους που διακόπηκε η λειτουργία του, μιας και τους γνωρίζεις όντας ένα από τα παλαιότερα μέλη μας...

Νονο χρηματοδότη από το 2013 που είμαι admin μαζί με τον ιδιοκτήτη του φόρουμ rchos, δεν θυμάμαι να έχουμε ... Οπότε θα ήθελα να μάθω ποιος μας χρηματοδοτούσε χωρίς να το γνωρίζω...

Έχουμε κάνει ανακοινώσεις συγκεκριμένες. Κάποιοι δεν θέλουν να τις πιστέψουν. Δικό τους θέμα.

Εγώ θα πω ότι από 22 του μήνα μπαίνουμε σε τελική ευθεία ανάκτησης του φόρουμ..

Αυτά

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...