chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Το Octopath Traveller βγήκε πριν ένα χρόνο αποκλειστηκά για την κονσόλα του Switch και πλέον φέτος έρχεται και στο steam το καλοκαίρι. Φοβερό rpg όχι τόσο για το story του εδώ που τα λέμε είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί αλλά για το ιδιαίτερο gameplay του σε εξαναγκάζει στην κυριολεξία να παίξεις και να ολοκληρώσεις το story και με τους 8 ξεχωριστούς χαρακτήρες με ξεχωριστά skill και class ο καθένας. Φυσικά ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του είναι τα πανέμορφα γραφικά του. Ενας ονειρικός pixel world κόσμος συν το gameplay του που είναι ένα καθαρό rpg turn based με ισορροπημένα team fighter, healer, caster, ranger, alchemist κτλ 80 ώρες μου πήρε να το ολοκληρώσω και ήταν ένας από τους λίγους τίτλους που θα τους θυμάμαι ως gaming εμπειρία για πάντα. φυσικά ένα jrpg που σέβεται τον εαυτό του έχει και μερικά boss που είναι στην κυριολεξία αδύνατο να τα βγάλεις αλλά και που δεν σε αναγκάζει να το κάνεις απλά για τους μερακλίδες του είδους Mην διανοηθείτε να το παίξετε σε αγγλικά αλλα είναι must το japanese voice. Το μόνο κακό είναι ότι οι pc gamers θα χάσουν την απίστευτα όμορφη collector edition 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μόλις κυκλοφόρησε και ήδη έχει πολύ καλές κριτικές. Για μένα είναι must buy τίτλος για όποιον του αρέσουν τα turn team based rpg. Το έχω ήδη τελειώσει στο nintendo https://store.steampowered.com/app/921570/OCTOPATH_TRAVELER/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μονο 59,99€ κοστίζει το retro ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Μονο 59,99€ κοστίζει το retro ... https://www.allkeyshop.com/blog/buy-octopath-traveler-cd-key-compare-prices/ 45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Από τα πρώτα τα περίεργα δεν έχω αγοράσει ποτέ . Και χρεώνουν paypal fee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Το εχει το Greenmangaming στα 45 με τον κωδικο Ε3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Το έχω τερματίσει στο Switch (αγορά day1), ωστόσο αν βγει ultrawide fix θα το ξαναπάρω για PC... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TitanX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Αυτό παίζω τώρα στο switch, φοβερό jrpg, τα γραφικά είναι πραγματικά ονειρικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Στις 8/6/2019 στις 1:46 ΠΜ, chek2fire είπε Μόλις κυκλοφόρησε και ήδη έχει πολύ καλές κριτικές. Για μένα είναι must buy τίτλος για όποιον του αρέσουν τα turn team based rpg. Το έχω ήδη τελειώσει στο nintendo https://store.steampowered.com/app/921570/OCTOPATH_TRAVELER/ και εγω το τελειωσα στο Switch, αλλα θα να το ξαναπαιζα. Εχει ακουστει τπτ για linux support? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε και εγω το τελειωσα στο Switch, αλλα θα να το ξαναπαιζα. Εχει ακουστει τπτ για linux support? παίζει μια χαρά σε linux μέσω proton. Στο protondb το έχουν ως gold δλδ τρέχει τελείως απροβλημάτιστα https://www.protondb.com/app/921570 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Αναζήτησα τον Γούγλη για να δω αν είχατε κάνει θέμα για αυτή τη τιτλάρα. Μόλις έκανα δί-παρτο με τον Scholar. Είχα ξεκινήσει Scholar αλλά επειδή μπήκε πολύ γκέυ (δε προσβάλλω - εννοώ χαρούμενο) και εγώ είμαι στις μαύρες μου το γύρισα σε Thief και όντως το approach της ιστορίας του μας άρεσε περισσότερο. Παρόλα αυτά δε γνωρίζαμε πως θα καταλήξουμε να παίζουμε με όλα τα classes. Είναι όντως ένα δυνατό JRPG, και προβλέπεται να έχει ζουμερό rock/paper/scissors σύστημα αργότερα που τα πάντα θα πληθύνουν. Αναρωτιέμαι τι είναι το τελευταίο ερωτιματικό στο menu, γιατί δε προχωρήσαμε πολύ και ακόμα το ένα μας το δείχνει κλειδωμένο. Τα δε γραφικά, ναι είναι ευφάνταστα. Μου αρέσει το χάσμα του πιξελιασμένου κόσμου, με ultra HD combat animations + ultra HD UI + ultra HD fog (σε πολλές περιοχές). Σε όποιον πάντως άρεσαν τα Final Fantasy και έχει ελεύθερο χρόνο για κάτι τέτοιο (απαιτείται σε τέτοια genre), να το δοκιμάσει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αναζήτησα τον Γούγλη για να δω αν είχατε κάνει θέμα για αυτή τη τιτλάρα. Μόλις έκανα δί-παρτο με τον Scholar. Είχα ξεκινήσει Scholar αλλά επειδή μπήκε πολύ γκέυ (δε προσβάλλω - εννοώ χαρούμενο) και εγώ είμαι στις μαύρες μου το γύρισα σε Thief και όντως το approach της ιστορίας του μας άρεσε περισσότερο. Παρόλα αυτά δε γνωρίζαμε πως θα καταλήξουμε να παίζουμε με όλα τα classes. Είναι όντως ένα δυνατό JRPG, και προβλέπεται να έχει ζουμερό rock/paper/scissors σύστημα αργότερα που τα πάντα θα πληθύνουν. Αναρωτιέμαι τι είναι το τελευταίο ερωτιματικό στο menu, γιατί δε προχωρήσαμε πολύ και ακόμα το ένα μας το δείχνει κλειδωμένο. Τα δε γραφικά, ναι είναι ευφάνταστα. Μου αρέσει το χάσμα του πιξελιασμένου κόσμου, με ultra HD combat animations + ultra HD UI + ultra HD fog (σε πολλές περιοχές). Σε όποιον πάντως άρεσαν τα Final Fantasy και έχει ελεύθερο χρόνο για κάτι τέτοιο (απαιτείται σε τέτοια genre), να το δοκιμάσει! Τα ερωτηματικά είναι το jobs για όταν τα ξεκλειδώσεις. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία με ποιόν θα ξεκινήσεις, γιατί θα παίξεις όλες τις ιστορίες τους με όποια σειρά θέλεις, αν θέλεις κι όλας (αλλά γιατί να μην θέλεις). Ο μόνος περιορισμός είναι ότι ο starting character δεν μπορεί να βγει από την ομάδα αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα όλη η ιστορία του (και τα 4 chapters). Καλή επιλογή ο Therion πάντως για πολλούς λόγους και εγώ με αυτόν ξεκίνησα. Τέλος για όσους έχουν ultrawide οθόνες τσιμπήστε ένα fix https://community.pcgamingwiki.com/files/file/1325-octopath-traveler-ultrawide-mod/ Δεν είναι τέλειο αλλά παίζεται άνετα χωρίς θέματα. Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα συμφωνώ, απλά με χαλάει το depth of field που κάνει focus μόνο στο κέντρο με αποτέλεσμα να θολώνει όλο το γύρω-γύρω, να μην εστιάζει πάντα εκεί που πρέπει και να βλέπουμε τους χαρακτήρες θολούς ενώ δεν θα έπρεπε. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 και τα class δεν έχουν καμία σημασία καθώς ακόμα και τους χαρακτήρες μπορείς να τους αλλάξεις class. Οπως έχω γράψει είναι καθαρόαιμο jrpg έχει το grinding του και τον ιδιαίτερο του χαρακτήρα. Εχει και κάποια epic boos εκτός ιστορίας που θέλεις ομάδα τούμπανο για να τα νικήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Αντε να πεσει ομως και λιγο σε τιμουλα τωρα τις γιορτες να το τσιμπησουμε οσοι περιμενουμε χαμηλη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Αντε να πεσει ομως και λιγο σε τιμουλα τωρα τις γιορτες να το τσιμπησουμε οσοι περιμενουμε χαμηλη τιμη. εγω λεω αν τελικα παρεις switch, παρτο εκει καλυτερα 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα