ParhsG Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Η παραθεση μου δεν ηταν για τον TS αλλα για τον vrwmiaris που ρωτησε που δουλευω . Εννοω οτι ο vrwmiaris μου φαινεται πως αναφεροταν στον TS. 1
AristidisZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Πως γίνεται Απρίλη μήνα να μην έχεις άδεια ; Το 99% των εργαζομένων κατά πάσα πιθανότητα έχει ακόμα άδεια του 18 4
vamvakoolas Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 δεν εχει σημασια που δουλευω τα εισητηρια εχουν κλειστει μηνες πριν (αεροπορικα). Υποβαλουμε εγκρισεις για αδεια αρχη ετους οποτε ηδη εχω υποβαλει και δεν ειναι καλο να γινονται αλλαγες σαν πολιτικη. απο δικη μου αγνοια μπερδεψα ημερομηνια τοτε
AristidisZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δεν εχει σημασια που δουλευω τα εισητηρια εχουν κλειστει μηνες πριν (αεροπορικα). Υποβαλουμε εγκρισεις για αδεια αρχη ετους οποτε ηδη εχω υποβαλει και δεν ειναι καλο να γινονται αλλαγες σαν πολιτικη. απο δικη μου αγνοια μπερδεψα ημερομηνια τοτε Καλό δεν είναι, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου Πας, εξηγείς τι έγινε και ζητάς να σου κόψουν μια μέρα άδεια από αυτές που (λογικά) θα έχεις ήδη βάλει για το καλοκαίρι και να στην βάλουν την Δευτέρα που φεύγεις
ManFromEarth Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δεν εχει σημασια που δουλευω τα εισητηρια εχουν κλειστει μηνες πριν (αεροπορικα). Υποβαλουμε εγκρισεις για αδεια αρχη ετους οποτε ηδη εχω υποβαλει και δεν ειναι καλο να γινονται αλλαγες σαν πολιτικη. απο δικη μου αγνοια μπερδεψα ημερομηνια τοτε Oπως λες και ο ιδιος "δεν ειναι καλο". Δεν αποκλειται δηλαδη, απλα δεν ειναι προτιμητεο. Επομενως ζητα να αλλαξεις την αδεια σου. θα φερεις μια αναστατωση , αλλα θα ειναι η μικροτερη αναστατωση σε σχεση με τις υπολοιπες εναλλακτικες σου (ψευτικη αναρρωτικη, κοπανα, αδεια γιατι πεθανε 3η φορα η γιαγια κλπ) 1
l337 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ή αλλιώς ακυρώνεις το εισιτήριο σου και λύνεται το πρόβλημα σου. 1
unforgiven Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Αν πας και πεις τι έγινε, έχεις μεγάλες πιθανότητες να το δεχτούν. Αλλά αν αρνηθούν, ξέχνα την κοπάνα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, AristidisZ είπε Πως γίνεται Απρίλη μήνα να μην έχεις άδεια ; Το 99% των εργαζομένων κατά πάσα πιθανότητα έχει ακόμα άδεια του 18 Η κανονικη αδεια καθε ετους βασει νομοθεσιας εξαντληται μεχρι 31/12 καθε ετους .Φυσικα τον Απριλιο ολοι εχομε ακομα πολυ αδεια .Εγω εχω 23 μερες απο τις 26. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano
mylo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η κανονικη αδεια καθε ετους βασει νομοθεσιας εξαντληται μεχρι 31/12 καθε ετους .Φυσικα τον Απριλιο ολοι εχομε ακομα πολυ αδεια .Εγω εχω 23 μερες απο τις 26. Την οποία ποτέ κανείς δεν εξαντλεί μέχρι 31\12 και παίρνει παράταση. Αυτά είναι γνωστά... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, mylo είπε Την οποία ποτέ κανείς δεν εξαντλεί μέχρι 31\12 και παίρνει παράταση. Αυτά είναι γνωστά... Καπου μπορει...Εκει που ειμαι εγω δεν γινεται .Ξερω οτι γινεται στο Δημοσιο . Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, tz3s είπε Ανευ αποδοχων... Σε εμας τουλαχιστον για να παρει καποιος αδεια ανευ αποδοχων πρεπει να εχει εξαντλησει την κανονικη.
tz3s Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 55 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε εμας τουλαχιστον για να παρει καποιος αδεια ανευ αποδοχων πρεπει να εχει εξαντλησει την κανονικη. Και αμα δεν θες να πας μια μερα δουλεια? Θα στην γραψουν αδεια κανονικη... Ενταξει μια η αλλη ειναι. Στην τελικη δεν εχουν δικαιωμα να σε διωξουν επειδη δεν πηγες μια μερα δουλεια για προσωπικους λογους (αλλο το πως θα το το παρουν στο μελλον) Δουλεια ειναι, οχι αναγκαστηκη εργασια με διαταγη δικαστηριου. Αμα θελει το παιδι να παει (που λογικο ειναι), απλα αναφερει το λαθος που εκανε στους υπολογισμους και δεν απαιτει να πληρωθει εκεινη την μερα
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, tz3s είπε Και αμα δεν θες να πας μια μερα δουλεια? Θα στην γραψουν αδεια κανονικη... Ενταξει μια η αλλη ειναι. Στην τελικη δεν εχουν δικαιωμα να σε διωξουν επειδη δεν πηγες μια μερα δουλεια για προσωπικους λογους (αλλο το πως θα το το παρουν στο μελλον) Δουλεια ειναι, οχι αναγκαστηκη εργασια με διαταγη δικαστηριου. Αμα θελει το παιδι να παει (που λογικο ειναι), απλα αναφερει το λαθος που εκανε στους υπολογισμους και δεν απαιτει να πληρωθει εκεινη την μερα Ακριβως ετσι ειναι ...
vamvakoolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 τι εγινε στη πραξη: Τελικα αποφασισα να βρω μεση λυση: πηρα κομπιουτερι και λεω θα δουλεψω μεχρι μεσημερι απο αεροδρομιο. Ωραια. Λεω στο αφεντικο οτι θα δουλεψω απο σπιτι γιατι αισθανομαι ασχημα και ισως μετα να παω γιατρο. Δεν απαντησε. Παω αεροδρομιο, τι να δω: απο τη μια εργατες φτιαχναν μαγαζι με τρυπανια (ωχ) παω πιο περα και μετα απο χρονια ακουω ΜΟΥΣΙΚΗ απο μεγαφωνα (σημερα βρηκαν?). Δουλεψα και καποια στιγμη με καλει πελατης! λεει θελει να συζητισουμε κατι σημαντικο σε καμμια ωρα (την ωρα επιβιβασης!). Για να μη τα πολυλογω εκανα τη συζητηση με πελατη σχεδον φυσουνα και συνεχισα μεσα στο αεροπλανο (!) οπου ευγενικα εκλεισα συζητηση πριν καταλαβει οτι το αεροπλανο αφηνε...εδαφος! αποτελεσμα: γυρισα πισω το αφεντικο οχι μονο δε χρεωσε τη μιση μερα αδεια αλλα ανεφερε οτι ο πελατης τον ευχαριστησε που ξοδεψα χρονο μαζι του (!) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα