slk200gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, xgol είπε 1. Σανδαλι με καλτσα. 2. Ασπρες γυναικειες μποτες. 3. Μαϊμού ρουχα. 4. Σηκωμένος γιακας. 5. Τσαντάκι μπανάνα. 6. Κοντό παντελόνι σε άντρα. Κατά φθίνουσα σειρά κακογουστιάς.. Είσαι κακός άνθρωπος 😜😜😜😜 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από slk200gr
totem_lost Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Στις 22/4/2019 στις 8:41 ΜΜ, johnnieinlab είπε Θεωρείς ότι αν έχεις "το πακέτο" τους νοιάζει αν έχεις τσαντάκι μέσης ή όχι; Εξάλλου αν κάποια κρίνει από το αν φοράμε τσαντάκι ή όχι, της αξίζει να ψάχνει τον ατσαντομέσωτο-ξεμπανανιασμένο μέχρι να μείνει στο ράφι! Φιλική συμβουλή: Με τσαντάκι μπανάνα μόνο άμα είσαι ο Brad Pitt το σώζεις (hint: δεν είσαι). Προφανώς όλες οι περισσότερες θα το προσέξουν εάν κυκλοφορείς και φωνάζεις 'κακόγουστος', προσωπικά μου φαίνεται legit κριτήριο. Εν τω μεταξύ παρένθεση - τέτοια άρνηση στον αντρικό πληθυσμό να προσέξουν την εμφάνιση τους μόνο στην Ελλάδα έχω δει. Τους βλέπεις εδώ Ολλανδία πχ οι περισσότεροι casual καλοντυμένοι, με περιποιημένες τρίχες, φρεσκοπλημμένοι να μοσχοβολάνε και να γυρνάνε κεφάλια ολόκληρες κοριτσοπαρέες. Και μετά έρχεσαι Ελλάδα και είναι όλοι με κάτι φόρμες, βρωμερά μούσια θάμνος με το ζόρι ένα αποσμητικό λες και βγήκαν από κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν πειράζει να ασχολείστε με την εμφάνισή σας παιδιά, δεν είναι κακό, δεν κινδυνεύει το αντρικό σας γόητρο. 3 2 1
mp123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, totem_lost είπε Φιλική συμβουλή: Με τσαντάκι μπανάνα μόνο άμα είσαι ο Brad Pitt το σώζεις (hint: δεν είσαι). Προφανώς όλες οι περισσότερες θα το προσέξουν εάν κυκλοφορείς και φωνάζεις 'κακόγουστος', προσωπικά μου φαίνεται legit κριτήριο. Εν τω μεταξύ παρένθεση - τέτοια άρνηση στον αντρικό πληθυσμό να προσέξουν την εμφάνιση τους μόνο στην Ελλάδα έχω δει. Τους βλέπεις εδώ Ολλανδία πχ οι περισσότεροι casual καλοντυμένοι, με περιποιημένες τρίχες, φρεσκοπλημμένοι να μοσχοβολάνε και να γυρνάνε κεφάλια ολόκληρες κοριτσοπαρέες. Και μετά έρχεσαι Ελλάδα και είναι όλοι με κάτι φόρμες, βρωμερά μούσια θάμνος με το ζόρι ένα αποσμητικό λες και βγήκαν από κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν πειράζει να ασχολείστε με την εμφάνισή σας παιδιά, δεν είναι κακό, δεν κινδυνεύει το αντρικό σας γόητρο. Το πακέτο μετράει σήμερα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από mp123 2
slk200gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, totem_lost είπε Φιλική συμβουλή: Με τσαντάκι μπανάνα μόνο άμα είσαι ο Brad Pitt το σώζεις (hint: δεν είσαι). Προφανώς όλες οι περισσότερες θα το προσέξουν εάν κυκλοφορείς και φωνάζεις 'κακόγουστος', προσωπικά μου φαίνεται legit κριτήριο. Εν τω μεταξύ παρένθεση - τέτοια άρνηση στον αντρικό πληθυσμό να προσέξουν την εμφάνιση τους μόνο στην Ελλάδα έχω δει. Τους βλέπεις εδώ Ολλανδία πχ οι περισσότεροι casual καλοντυμένοι, με περιποιημένες τρίχες, φρεσκοπλημμένοι να μοσχοβολάνε και να γυρνάνε κεφάλια ολόκληρες κοριτσοπαρέες. Και μετά έρχεσαι Ελλάδα και είναι όλοι με κάτι φόρμες, βρωμερά μούσια θάμνος με το ζόρι ένα αποσμητικό λες και βγήκαν από κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν πειράζει να ασχολείστε με την εμφάνισή σας παιδιά, δεν είναι κακό, δεν κινδυνεύει το αντρικό σας γόητρο. Έχω ακούσει και ακούσει Παπαρ.... η δικιά σου είναι μοναδική 5
totem_lost Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 4:38 ΜΜ, slk200gr είπε απλά θέλω να έχει μία αίσθηση σπορ κυριλέ Οκ το βρήκα:
tsofras Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 9 σελίδες για ένα τσαντάκι-μπανάνα , μέχρι και ρατσιστικά σχόλια ότι τα φοράνε οι Αλβανοί. έλεος τι άλλο θα ακούσουμε Πάρε ρε TS ότι γουστάρεις , εγώ μια ζωή με τσαντάκι ήμουν , απλά πάντα με βόλευε χιαστί στον ώμο. Και γκόμενες είχα , και μου την έπεφταν , και την έπεφτα και παντρεύτηκα και έχω και 2 παιδιά και να πάει να γαμ..ει σε όποιον/όποια δεν αρέσει το τσαντάκι μπανάνα. Μας έχει φάει το φαίνεσθαι σε αυτή την χώρα Θα κάνουμε τον πάτο μας κουμπαρά για να μην κυκλοφορούμε με τσαντάκι βρε ουστ 11 1 1
mylo Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, tsofras είπε 9 σελίδες για ένα τσαντάκι-μπανάνα , μέχρι και ρατσιστικά σχόλια ότι τα φοράνε οι Αλβανοί. έλεος τι άλλο θα ακούσουμε Πάρε ρε TS ότι γουστάρεις , εγώ μια ζωή με τσαντάκι ήμουν , απλά πάντα με βόλευε χιαστί στον ώμο. Και γκόμενες είχα , και μου την έπεφταν , και την έπεφτα και παντρεύτηκα και έχω και 2 παιδιά και να πάει να γαμ..ει σε όποιον/όποια δεν αρέσει το τσαντάκι μπανάνα. Μας έχει φάει το φαίνεσθαι σε αυτή την χώρα Θα κάνουμε τον πάτο μας κουμπαρά για να μην κυκλοφορούμε με τσαντάκι βρε ουστ Μπραντ Πιτ εσύ;
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Φάση να προσεχει κανεις τον εαυτο του και να επιλέξει μπανάνα παιζει? Δεν κρατάω μπανάνα αλλα γενικως οι αφορισμοί δεν λες ότι συγκαταλέγονται και στα δειγματα επιτομης της ευρωπαϊκής κουλτούρας. Just sayin 2
christopher0016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ταμπελακηδες προσόν του μέσου Έλληνα Φοράς μπανάνα άρα κουβαλάς μαύρο γράφτηκε και αυτό χαχα. Φοράς μπανάνα είσαι άπλυτος χίπης δεν θα γαμησεις ποτέ χαχα Φοράς μπανάνα είσαι Αλβανός Ταμπελοποιηση στο φουλ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από christopher0016 6
johnnieinlab Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, totem_lost είπε Φιλική συμβουλή: Με τσαντάκι μπανάνα μόνο άμα είσαι ο Brad Pitt το σώζεις (hint: δεν είσαι). Προφανώς όλες οι περισσότερες θα το προσέξουν εάν κυκλοφορείς και φωνάζεις 'κακόγουστος', προσωπικά μου φαίνεται legit κριτήριο. Εν τω μεταξύ παρένθεση - τέτοια άρνηση στον αντρικό πληθυσμό να προσέξουν την εμφάνιση τους μόνο στην Ελλάδα έχω δει. Τους βλέπεις εδώ Ολλανδία πχ οι περισσότεροι casual καλοντυμένοι, με περιποιημένες τρίχες, φρεσκοπλημμένοι να μοσχοβολάνε και να γυρνάνε κεφάλια ολόκληρες κοριτσοπαρέες. Και μετά έρχεσαι Ελλάδα και είναι όλοι με κάτι φόρμες, βρωμερά μούσια θάμνος με το ζόρι ένα αποσμητικό λες και βγήκαν από κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν πειράζει να ασχολείστε με την εμφάνισή σας παιδιά, δεν είναι κακό, δεν κινδυνεύει το αντρικό σας γόητρο. Φιλικός σχολιασμός. Με απόψεις -αφορισμούς- σαν κι αυτή, έχεις συγκεκριμένο target group ανδρών που θα σου δώσουν σημασία. Προσωπικά δεν προτιμώ γυναίκες που αφιερώνουν πολύ χρόνο στη εξωτερική τους εμφάνιση· προτιμώ αυτές που νιώθουν καλά με τον απλό εαυτό τους και ξέρουν να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους. Υπάρχουν πολλές πανέμορφες υπάρξεις με αυτά τα προσόντα. Όσον αφορά τους άντρες, σίγουρα έχεις καλομάθει στην Ολλανδία, μια χώρα με τρομερό ποσοστό πολύ όμορφων και περιποιημένων ανδρών που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι άντρες που έχουν μια άνεση με το γυναικείο φύλο, έχουν σωστούς τρόπους, ωραία εμφάνιση, χιούμορ και ξέρουν να επικοινωνήσουν, έχουν ενδιαφέροντα πέρα από το πόσο ήρθε η μπάλα είναι καθαροί και περιποιημένοι και ντύνονται ευπρεπώς, είναι κάποιες φορές εως και απαραίτητο να έχουν κάποιο μικρό "ελάττωμα" ή μια παραξενιά ή μια ιδιαιτερότητα που να τους κάνει πιο ανθρώπινους. Hint: Αν δεν είσαι η Angelina Jolie, σίγουρα δε χρειάζεται να είμαι ο Brand Pitt! Υ.Γ.: Το τσαντάκι μέσης δε μου αρέσει πολύ και αποφεύγω να το φορώ σε περιπτώσεις που η εξωτερική μου εμφάνιση είναι σημαντική. Είναι όμως απίστευτα πρακτικό, ειδικά όταν θες να έχεις μαζί σου καλώδια, φορτιστές, δίσκους, χαρτιά κτλ 2 1
csontheline Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Υπάρχουν και οι τσάντες πλάτης. Πχ η Bobby είναι αρκετά πρακτική και ελαφριά. Εναλλακτικά, τσαντάκι γάμπας, το προτιμούν οι μηχανόβιοι, απίστευτα πρακτικό.
mants118 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 χρησιμοποιώ ένα παλιό που είχα πάρει πριν 10 χρόνια (συλλεκτικό από Sprider!!!) αλλά μόνο στη παραλία αντί να έχω τα πράγματα μου χύμα σε μια τσάντα θαλάσσης. Επίσης έχω και ένα από τα μοντέρνα αλλά εκτός δουλειάς σπάνια να θέλω να βάλω κάτι μέσα πέρα από τη φωτογραφική μηχανή!
kiriakos500 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Στις 22/4/2019 στις 2:54 ΜΜ, stelios18120 είπε Οποίος πάρει τσαντάκι μπανάνα, εννοείται πρεπει να οδηγάει στρογγυλοφαναρο με εξάτμιση που απ' όπου περνάει να μαζεύει μπινελικια και μούτζες,επισεις να είναι ντελιβερι να το έχει για ψιλά, και να κουβαλάει μαζί το χορτο στο γήπεδο. Αλλιώς δεν αγοράζεις τσαντάκι μπανάνα. (Έξτρα μπόνους δίνουν τα τσουλούφια και ευτυχισμένο το 1999) η μπανανα παραμενει .....
nikοs Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Γιατί δεν "ψωνίζεις" κανένα γκομενάκι ρε συ;;;Θα πιάσουν τόπο και τα προφυλακτικά και θα χρησιμοποιείς την τσάντα της για τα απαραίτητα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα