Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Ντροπη να μη έχω τα χρήματα για 2080ti αν δεν τα έχω έτσι ε; Και οκ για 2080ti δεν τα έχω λες, για 2070 τα έχω; Για 2060; Μην τα χάνετε και εκνευριζεστε, όλοι λίγο πολύ εδώ μέσα την κάψα μας την έχουμε και αν μας τη δώσει τα μαζεύουμε τα χρήματα για μια 2080ti. Σιγά τα ωά. Το γεγονός είναι ότι είμαι υπέρ ων vfm επιλογών. Ας βρουν άλλους να χρηματοδοτησουν τους μετόχους τους ο Jensen και η Lisa Su. Από ότι βλέπω από τέτοιους έχουμε αρκετούς. Αντε και με την 3080ti στα 2.5 χιλιάρικα. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις φράγκα για 2080Ti ή για μικρότερες κάρτες. Ντροπή είναι να γράφεις αυτά που γράφεις. Σε φάση έχω τα χρήματα για Lambo αλλά δεν την παίρνω μωρέ γιατί θα είμαι κορόιδο. Δεν υπάρχουν αυτά, όταν μπορείς να την πάρεις και γουστάρεις, την παίρνεις. 1
Aten-Ra Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν είναι ντροπή να μην έχεις φράγκα για 2080Ti ή για μικρότερες κάρτες. Ντροπή είναι να γράφεις αυτά που γράφεις. Σε φάση έχω τα χρήματα για Lambo αλλά δεν την παίρνω μωρέ γιατί θα είμαι κορόιδο. Δεν υπάρχουν αυτά, όταν μπορείς να την πάρεις και γουστάρεις, την παίρνεις. Ξέρεις υπάρχουν και κάποιοι που βάζουν και όρια. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Τα όρια μπαίνουν ανάλογα με την τσέπη σου. Αν βγάζεις 8Κ το μήνα π.χ., τα 1200 της Ti δεν τα υπολογίζεις καν.
Dantε Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Λολ λογικη δεξιας.Παρε κατι εφοσον εχεις τα φραγκα και ας μη το αξιοποιεις. Ε ρε τι διαβαζουμε βραδιατικα και ειναι και ξημερωματα Πεμπτης ακομα! 2
Aten-Ra Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα όρια μπαίνουν ανάλογα με την τσέπη σου. Αν βγάζεις 8Κ το μήνα π.χ., τα 1200 της Ti δεν τα υπολογίζεις καν. Όλα τα όρια δεν είναι μόνο οικονομικά, προσωπικά μπορώ εύκολα να πάρω και δυο 5700ΧΤ αλλά είναι επιλογή μου να μην θέλω να αγοράσω το προϊόν σε αυτήν την τιμή για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την οικονομική μου δυνατότητα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Όλα τα όρια δεν είναι μόνο οικονομικά, προσωπικά μπορώ εύκολα να πάρω και δυο 5700ΧΤ αλλά είναι επιλογή μου να μην θέλω να αγοράσω το προϊόν σε αυτήν την τιμή για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την οικονομική μου δυνατότητα. Ο καθένας με τα δικά του. Εμένα η άποψή μου είναι ότι εφόσον το χόμπι σου είναι το PC gaming και έχεις τα χρήματα(Τα έχεις με άνεση δηλαδή χωρίς να σου λείψουν από αλλού), τα σκας, τα απολαμβάνεις και δεν το κουράζεις πολύ. Ισχύει για όλα τα χόμπι προφανώς αυτό. Το να κλαίγεσαι στο insomnia κάθε μέρα για τις τιμές δείχνει άλλα πράγματα. Κούρασε η γκρίνια με τις τιμές, το να προσπαθείτε μερικοί να πείσετε τους 5-10-20-50-100 του insomnia να μην αγοράζουν τόσο ακριβές κάρτες γιατί ο Jensen θα επηρεαστεί από αυτά τα απειροελάχιστα άτομα, είναι και γελοίο και καταντάει και κουραστικό. 1
Azerothakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ο καθένας με τα δικά του. Εμένα η άποψή μου είναι ότι εφόσον το χόμπι σου είναι το PC gaming και έχεις τα χρήματα(Τα έχεις με άνεση δηλαδή χωρίς να σου λείψουν από αλλού), τα σκας, τα απολαμβάνεις και δεν το κουράζεις πολύ. Ισχύει για όλα τα χόμπι προφανώς αυτό. Το να κλαίγεσαι στο insomnia κάθε μέρα για τις τιμές δείχνει άλλα πράγματα. Κούρασε η γκρίνια με τις τιμές, το να προσπαθείτε μερικοί να πείσετε τους 5-10-20-50-100 του insomnia να μην αγοράζουν τόσο ακριβές κάρτες γιατί ο Jensen θα επηρεαστεί από αυτά τα απειροελάχιστα άτομα, είναι και γελοίο και καταντάει και κουραστικό. Εδω φιλε μου εισαι λαθος. Η αγορα μας απεδειξε οτι η RTX που πηγαν απατες σε πωλησεις το πρωτο τριμηνο μας εφεραν τις 1650-1660ti και χαμηλωσαν τις τιμες καθως πιεζαν οι μετοχοι για αμεση ρευστοποιηση της επενδυσης τους γιατι ο κοσμος δεν αγορασε τις "μεταξωτες" κορδελες - ψευτικες τιμες. Επισης με την κυκλοφορια των Super μειωθηκαν και απαξιωθηκε η γενια των πρωτων RTX λογω ανταγωνισμου. Σαφως και πρεπει να υπαρχει και η σταση του πληρωνω οτι εχω αναγκη η μου δινει την σωστη αποδοση VFM. Αμα τα χαλαλιζεις και θες τα τερμα εξαρτηματα μεγεια σου με χαρα σου. Την αγορα την κινει αυτος που αγοραζει εξυπνα και οχι αυτος που αγοραζει απ το πανω "ραφι". High End GPU 3%-5% μεριδιο καθε χρονο. Την γνωμη μου λεω με ολο τον σεβασμο...cheers. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από Azerothakis 3
ROG-X Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Yπαρχει αυτος που ειναι καβλ@μενος για Lambo των 200.000 ευρω ενω στην τραπεζα εχει 300.000 ευρω και υπαρχει και αυτος που εχει στην τραπεζα 3.000.000 ευρω αλλα να τα σκασει στην Lambo και σε οποιοδήποτε Lambo δεν καίγεται. Εδω ειναι το σεναριο της 2080TI... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από ROG-X 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Azerothakis είπε Εδω φιλε μου εισαι λαθος. Η αγορα μας απεδειξε οτι η RTX που πηγαν απατες σε πωλησεις το πρωτο τριμηνο μας εφεραν τις 1650-1660ti και χαμηλωσαν τις τιμες καθως πιεζαν οι μετοχοι για αμεση ρευστοποιηση της επενδυσης τους γιατι ο κοσμος δεν αγορασε τις "μεταξωτες" κορδελες - ψευτικες τιμες. Επισης με την κυκλοφορια των Super μειωθηκαν και απαξιωθηκε η γενια των πρωτων RTX λογω ανταγωνισμου. Σαφως και πρεπει να υπαρχει και η σταση του πληρωνω οτι εχω αναγκη η μου δινει την σωστη αποδοση VFM. Αμα τα χαλαλιζεις και θες τα τερμα εξαρτηματα μεγεια σου με χαρα σου. Την αγορα την κινει αυτος που αγοραζει εξυπνα και οχι αυτος που αγοραζει απ το πανω "ραφι". High End GPU 3%-5% μεριδιο καθε χρονο. Την γνωμη μου λεω με ολο τον σεβασμο...cheers. Μιλάμε για GPUs, όχι για σπίτι ή αμάξι για να το κουράζεις τόσο. Και την αγορά δεν την κινεί σίγουρα το insomnia.
narta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τα όρια μπαίνουν ανάλογα με την τσέπη σου. Αν βγάζεις 8Κ το μήνα π.χ., τα 1200 της Ti δεν τα υπολογίζεις καν. Πηγαινε πες το αυτο σε καποιους που βγαζουν 10k και παιρνουν κινητο με 500 max γιατι απλα δεν ειναι θυματα του υπερκαταναλωτισμου. Μαλλον καλυτερα πηγαινε εξηγησε την λογικη σου στον Warren Buffett να γελαει μεχρι να πεθανει 😂 2
DsLmAnIaC Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ο καθένας με τα δικά του. Εμένα η άποψή μου είναι ότι εφόσον το χόμπι σου είναι το PC gaming και έχεις τα χρήματα(Τα έχεις με άνεση δηλαδή χωρίς να σου λείψουν από αλλού), τα σκας, τα απολαμβάνεις και δεν το κουράζεις πολύ. Ισχύει για όλα τα χόμπι προφανώς αυτό. Το να κλαίγεσαι στο insomnia κάθε μέρα για τις τιμές δείχνει άλλα πράγματα. Κούρασε η γκρίνια με τις τιμές, το να προσπαθείτε μερικοί να πείσετε τους 5-10-20-50-100 του insomnia να μην αγοράζουν τόσο ακριβές κάρτες γιατί ο Jensen θα επηρεαστεί από αυτά τα απειροελάχιστα άτομα, είναι και γελοίο και καταντάει και κουραστικό. Εδώ γκρινιάζει όλος ο κόσμος και κράζει την nvidia, εσύ βλέπεις μόνο το insomnia? Απαγκιστρωθειτε από αυτή τη λογική του έχω λεφτά και τα κάνω ότι θέλω. Εδώ έχουν αγοράσει 2080ti παιδιά που έφτυσαν αίμα για να την αγοράσουν, δηλαδή αυτοί είναι δεξιοί και καπιταλες; Η δική σου η καβλαντα και όλων οσων δε μπορούν πλέον να περιμένουν αν δεν πάρουν το καινούργιο, το καλύτερο μοντέλο, το νέο iPhone, τη νέα nvidia, το νέο ότι προϊόν θελεις στις τιμές που λανσάρουν οι εταιρίες και πολύ καλά κάνουν πλέον γιατί έχουν πάρει χαμπάρι με τι παλικάρια έχουν να κάνουν, κάνει τις τιμές απροσιτες για τους πολλούς. Και μπορεί εσένα να σε ικανοποιεί να ξεχωρίζεις από την πλεμπα αλλά έλα ξεκόλλα λίγο, για καρτα γραφικων μιλάμε με τη οποία παίζει βιντεοπαιχνιδια αδερφέ. Δεν είναι δα και σύμβολο κοινωνικής θέσης. Μετά μη γελατε που η Apple έβγαλε stand στα 999 ευρώ. Κάτι τέτοιοι high-endαδες διαμόρφωσαν τις τιμές και εκεί που δε μπορούν να ζήσουν με το iPhone του προηγούμενου χρόνου και πρέπει να πάρουν το νέο στα 1700 ευρώ. Για αυτό ακριβώς μιλάμε, επειδή για εμένα η τεχνολογία θα έπρεπε να είναι προσιτή σε όλους. Βλέπω στο Facebook τυπσκια να λένε εχω 2,3,4 χιλιάρικα για PC πείτε μου τι να πάρω. Αυτοί τι είναι tech junkies η ανώτερα κοινωνικά άτομα που ξεχωρίζουν από την πλεμπα; Αυτά τα παλικαράκια διαμορφώνουν τις τιμές που δε μπορούν ξαφνικά να ζήσουν χωρίς τον i9 9900k η τον 3900x και ότι ακριβότερο υπάρχει στην αγορά και το κοινό σημείο όλων κατά τεραστισ σύμπτωση στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό είναι ότι επιλέγουν nvidia. 2080super. 2060 super, 2080ti, 2070 super. Κονσόλαδες που δεν έχουν ιδέα από το PC market. Μεγάλη μαγκιά ο πέτσινος τελικά. Του βγάζω το καπέλο. Τους έκανε όλους να νομίζουν ότι αγοράζουν κάτι premium και τον έχουν κάνει καραπάμπλουτο. Κάτσε παίξε εσύ shadow of the tomb raider με rtx on στα shadows με ένα δάκρυ να κυλά για το τεχνολογικό θαύμα που αντικρίζεις τη στιγμή που αυτός έχει κάνει chash in το ενάμιση χιλιάρικακι σου και γελάει. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από DsLmAnIaC 6 1
Aten-Ra Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ο καθένας με τα δικά του. Εμένα η άποψή μου είναι ότι εφόσον το χόμπι σου είναι το PC gaming και έχεις τα χρήματα(Τα έχεις με άνεση δηλαδή χωρίς να σου λείψουν από αλλού), τα σκας, τα απολαμβάνεις και δεν το κουράζεις πολύ. Ισχύει για όλα τα χόμπι προφανώς αυτό. Το να κλαίγεσαι στο insomnia κάθε μέρα για τις τιμές δείχνει άλλα πράγματα. Κούρασε η γκρίνια με τις τιμές, το να προσπαθείτε μερικοί να πείσετε τους 5-10-20-50-100 του insomnia να μην αγοράζουν τόσο ακριβές κάρτες γιατί ο Jensen θα επηρεαστεί από αυτά τα απειροελάχιστα άτομα, είναι και γελοίο και καταντάει και κουραστικό. Η γνώμη σου σεβαστή αλλά θα πρέπει να καταλάβεις δυο πράγματα, Πρώτον, ΔΕΝ βλέπουν όλοι το PC Gaming σαν χόμπι όπως εσύ. Και δεύτερον, η άποψη σου ΔΕΝ αντιπροσωπεύει όλους τους PC Gamers. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από Aten-Ra 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Εδώ γκρινιάζει όλος ο κόσμος και κράζει την nvidia, εσύ βλέπεις μόνο το insomnia? Απαγκιστρωθειτε από αυτή τη λογική του έχω λεφτά και τα κάνω ότι θέλω. Εδώ έχουν αγοράσει 2080ti παιδιά που έφτυσαν αίμα για να την αγοράσουν, δηλαδή αυτοί είναι δεξιοί και καπιταλες; Η δική σου η καβλαντα και όλων οσων δε μπορούν πλέον να περιμένουν αν δεν πάρουν το καινούργιο, το καλύτερο μοντέλο, το νέο iPhone, τη νέα nvidia, το νέο ότι προϊόν θελεις στις τιμές που λανσάρουν οι εταιρίες και πολύ καλά κάνουν πλέον γιατί έχουν πάρει χαμπάρι με τι παλικάρια έχουν να κάνουν, κάνει τις τιμές απροσιτες για τους πολλούς. Και μπορεί εσένα να σε ικανοποιεί να ξεχωρίζεις από την πλεμπα αλλά έλα ξεκόλλα λίγο, για καρτα γραφικων μιλάμε με τη οποία παίζει βιντεοπαιχνιδια αδερφέ. Δεν είναι δα και σύμβολο κοινωνικής θέσης. Μετά μη γελατε που η Apple έβγαλε stand στα 999 ευρώ. Κάτι τέτοιοι high-endαδες διαμόρφωσαν τις τιμές και εκεί που σε μπορούν να ζήσουν με το iPhone του προηγούμενου χρόνου και πρέπει να πάρουν το νέο στα 1700 ευρώ. Για αυτό ακριβώς μιλάμε, επειδή για εμένα η τεχνολογία θα έπρεπε να είναι προσιτή σε όλους. Βλέπω στο Facebook τυπσκια να λένε εχω 2,3,4 χιλιάρικα για PC πείτε μου τι να πάρω. Αυτοί τι είναι tech junkies η ανώτερα κοινωνικά άτομα που ξεχωρίζουν από την πλεμπα; Αυτά τα παλικαράκια διαμορφώνουν τις τιμές που δε μπορούν ξαφνικά να ζήσουν χωρίς τον i9 9900k η τον 3900x και ότι ακριβότερο υπάρχει στην αγορά και το κοινό σημείο όλων κατά τεραστισ σύμπτωση στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό είναι ότι επιλέγουν nvidia. 2080super. 2060 super, 2080ti, 2070 super. Κονσόλαδες που δεν έχουν ιδέα από το PC market. Μεγάλη μαγκιά ο πέτσινος τελικά. Του βγάζω το καπέλο. Τους έκανε όλους να νομίζουν ότι αγοράζουν κάτι premium και τον έχουν κάνει καραπάμπλουτο. Κάτσε παίξε εσύ shadow of the tomb raider με rtx on στα shadows με ένα δάκρυ να κυλά για το τεχνολογικό θαύμα που αντικρίζεις τη στιγμή που αυτός έχει κάνει chash in το ενάμιση χιλιάρικακι σου και γελάει. Αυτό λέω και 'γω, ότι μιλάμε για GPUs οπότε το κουράζετε πολύ με τις τιμές Για τα κινητά που λες δεν είναι ακριβώς το ίδιο γιατί εκεί υπάρχουν ένα κάρο εταιρείες, ενώ για GPUs μόνο δύο. Το πρόβλημα δεν είναι να γκρινιάξεις για τις τιμές, το πρόβλημα είναι να γκρινιάζεις επί ένα χρόνο γι' αυτές λες και η γκρίνια σου θα αλλάξει την κατάσταση. 8 λεπτά πριν, narta είπε Πηγαινε πες το αυτο σε καποιους που βγαζουν 10k και παιρνουν κινητο με 500 max γιατι απλα δεν ειναι θυματα του υπερκαταναλωτισμου. Μαλλον καλυτερα πηγαινε εξηγησε την λογικη σου στον Warren Buffett να γελαει μεχρι να πεθανει 😂 Ό,τι να 'ναι..Και 'γω ξέρω άτομα με πολλά λεφτά αλλά είναι τσιγκούνηδες και δεν χαίρονται στη ζωή αυτά που θα έπρεπε να χαίρονται. Αυτό εγώ το λέω μιζέρια. Τα λεφτά δεν τα παίρνει κανείς μαζί του στον τάφο. 7 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Η γνώμη σου σεβαστή αλλά θα πρέπει να καταλάβεις δυο πράγματα, Πρώτον, ΔΕΝ βλέπουν όλοι το PC Gaming σαν χόμπι Και δεύτερον, η άποψη σου ΔΕΝ αντιπροσωπεύει όλους τους PC Gamers. Αλλά τι είναι το PC gaming ; Τρόπος ζωής για ελάχιστους streamers, για τους υπόλοιπους απλά χόμπι.
narta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ό,τι να 'ναι..Και 'γω ξέρω άτομα με πολλά λεφτά αλλά είναι τσιγκούνηδες και δεν χαίρονται στη ζωή αυτά που θα έπρεπε να χαίρονται. Αυτό εγώ το λέω μιζέρια. Τα λεφτά δεν τα παίρνει κανείς μαζί του στον τάφο. Αλλοι μετρανε με αποδοση σε σχεση με τα χρηματα και αλλοι αν μεγαλωσε 2 χιλιοστα το e-peen τους σε RTX mode. Μιζέρια ειναι να πραγματωνεις το ειναι σου ολοκληρο με βαση τα mhz 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα