greekfragma Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Επειδή θέλω να στρεσάρω την κάρτα να δω αν είναι όντως DOA....Furmark για πόση ώρα και με τι ρυθμίσεις;
SabotazNic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, greekfragma είπε Επειδή θέλω να στρεσάρω την κάρτα να δω αν είναι όντως DOA....Furmark για πόση ώρα και με τι ρυθμίσεις; 1080p το έτοιμο bench τρέξε. Αν έχει artifacts, θα στα εμφανίσει στο 1ο τεστ Αν θες τρέξε κάνα 3-5 back to back για να μην προλάβει να πέσει και η θερμοκρασία πολύ. 1
Arkin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, greekfragma είπε Επειδή θέλω να στρεσάρω την κάρτα να δω αν είναι όντως DOA....Furmark για πόση ώρα και με τι ρυθμίσεις; Βαλε την καρτα τελειως stock και ασε το furmark να τρεχει σε 1080 κανα μισαωρο. Αν εχει θεμα θα αρχισει να πεταει artifacts κτλ. 1
tanasen01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, nikos5800 είπε Άλλη μια απογοητεύσει η navi όπως δείχνουν τα πράγματα ? Αφού όπως φαίνεται το μεγάλο να Νάβι θα χτυπάει την ρτχ 3070 ☹️ Τον συγκεκριμένο τον θεωρώ πολύ έγκυρο. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα βγάλει κάρτα η AMD ταχύτερη της 3080. Αν στοχεύουν να ανταγωνιστούν τις 3060/3070 ας το κάνουν όπως το ξέρουν, με λίγο καλύτερες τιμές δηλ. αλλά και με καλούς και σταθερούς drivers και όχι beta. 1
ilos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Dantε είπε FYI εχω δοκιμασει και αλλη οθονη και αλλα καλωδια.Παρομοια εκανε και με vega ,αλλα η 1070 και η 980ΤΙ δουλευε ρολοι,αρα? Τις προαλλες κρασαρε ο driver στο desktop και ειχα 3d εκτυπωση ποσων ωρων σε εξελιξη και μου την εκοψε.Αλλη φορα εμειναν μαυρες οι οθονες αλλα συνεχιζε να βγαζει.Ε το αφησα ετσι για να μη τη ξαναβαλω απο την αρχη. Χαρά στην υπομονή σου, που κάθεσαι ακόμα και δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Δεν καταλαβαίνουν αρκετοί ότι μια κάρτα δε μπαίνει μόνο για να κάνεις το pc παιχνιδομηχανή. Να το ανοίγεις για να παίξεις 2-3 ώρες και να το κλείνεις καπάκι. Μερικοί το χρησιμοποιούμε για την δουλειά μας το ρημάδι ακόμα και αν δε χρειάζεται και τόσο η κάρτα για συγκεκριμένα workloads (πχ κανένα vm, κανένα local apache server ή κανένα handbrake ή μερικά compiles κλπ) . Υπό αυτήν την έννοια 100000000000 φορές να βάλω μια ταπεινή 1030 όπως έχω σε ένα άλλο pc παρά κάτι που να κινδυνεύω να φάω ανά πάσα στιγμή hard crash/black screen και να χάσω ακόμα και ώρες δουλειάς. Δε λέω ότι έχουν αρκετοί τέτοια θέματα με amd (hell 4 χρόνια με hd7950 δεν είχα ούτε ένα) , αλλά πλέον μετά και τα navi και τους adrenalin 2020 κανείς επαγγελματίας δε θέλει να το ρισκάρει - άσε που σε πάρα πολύ κόσμο είναι και απαραίτητο το CUDA. Θα πρέπει με τα RDNA2 να κάνει άλματα προόδου για να αλλάξει το mindshare και το momentum της nvidia αυτή τη στιγμή, γιατί από μόνοι τους οι πράσινοι δε πρόκειται να τα σκ@τώσουν. 6
leros2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Εμένα διαβάζει ο μικρός.... Στις 2/9/2020 στις 10:23 ΠΜ, leros2004 είπε Το ιερό δισκοπότηρο που σε μια νύχτα έγινε σεμεδάκι ..... Διαβάζοντάς γιατί την τιμή της 3090, το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι η amd θα έχει ανταγωνιστικά προϊόντα έως την 3080, Ps: Ζητείται ήρωας να το δει και να μας πει αν λέει κατι Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από leros2004
akoinonitos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, leros2004 είπε Εμένα διαβάζει ο μικρός.... Ps: Ζητείται ήρωας να το δει και να μας πει αν λέει κατι ειδα το μισο (μεχρι εκει αντεξα) αλλα δεν σου λεω τπτ ,να κατσεις να βασανιστεις μονος σου αλλα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα σου πω τι λεει Spoiler ααααα ,εμμμμμμμ ,οοοοοοοο , χμμμμμ,ααααααα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από akoinonitos
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μερικά σημεία από το βίντεο του Buildzoid 1. +5% 3080 2. surprised if cheaper than 3080 3. more power efficient 4. hbm memory 5. 2x5700XT perf 6. 80 CUs 7. κράξιμο για drivers, blower style και ότι αργούν οι custom (σχεδόν σε όλο το βίντεο γι' αυτά έλεγε) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
ilos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Μερικά σημεία από το βίντεο του Buildzoid 1. +5% 3080 2. surprised if cheaper than 3080 3. more power efficient 4. hbm memory 5. 2x5700XT perf 6. 80 CUs 7. κράξιμο για drivers, blower style και ότι αργούν οι custom (σχεδόν σε όλο το βίντεο γι' αυτά έλεγε) Το μισό video ήταν για μια sapphire 290x που είχε tbh.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, ilos είπε Το μισό video ήταν για μια sapphire 290x που είχε tbh. Ακριβώς. Και βασικά έλεγε ότι δεν φτιάξανε καλό cooler για αυτήν και ότι τα cooler για τις ref δεν είναι καλά, λες και ποιος αγοράζει ref και λες και τα blower της NVIDIA ήταν καλύτερα..
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 χωρίς να λέω μακακιες αν θυμάμαι η amd δεν πρόκειται να βγάλει blower σε reference και ότι η 5700ΧΤ θα είναι η τελευταία σειρά με blower...
Crus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε χωρίς να λέω μακακιες αν θυμάμαι η amd δεν πρόκειται να βγάλει blower σε reference και ότι η 5700ΧΤ θα είναι η τελευταία σειρά με blower... δεν λες μαλακιες, το δηλωσαν ξεκαθαρα οτι Navi 2 δεν θα ειναι blower cards. AMD will however, not be stopping AIB partners from making blower design coolers on their cards if they so wish -- but AMD has been listening to feedback in a big way. Herkelman added: "Our AIBs may choose to do a "blower" design on any of the next gen GPUs, however, the majority of feedback we received from the community at the launch of 5700 XT on AMD reference designs has guided us towards dual/tri-axial designs. I'm excited for you all to see them when the time is right!" Bεβαια, να υπενθυμισω πως και η Radeon 7 non blower card ηταν αλλα ουτε αθορυβη ηταν, ουτε πολυ καλες θερμοκρασιες ειχε... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Crus
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Irrelevant είναι το θέμα βρε παιδιά αφού το 90% του κόσμου αγοράζει custom κάρτες. Ε και η NVIDIA έβγαλε αυτή την καινούργια ψήκτρα για τις Ampere, so what? Αφού σε AIB θα πάμε οι περισσότεροι. Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι το έκανε πάρα πολύ μεγάλο θέμα χωρίς λόγο ο Buildzoid, σε ένα βίντεο που θα μιλούσε για τις Navi 2 υποτίθεται.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Herald Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 3/9/2020 στις 6:17 ΜΜ, silenoz66 είπε Τα πάντα παίζω αλήθεια. Απο dota2 , PoE μέχρι και αρκετά AAA games... Δεν με νοιάζει να ρίχνω κανα setting. Δεν είμαι απο τους ψυχαναγκαστικούς που π΄ρεπει όλα να τρέχουν ultra 100+fps..Απο Ultra se very high δεν κατάλαβε κανείς διαφορά σε οπτικό κομμάτι, απο 50 σε 80 fps όμως το νιώθεις. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω για μια 3ετια τουλάχιστον ότι game βγει με αξιοπρέπεια. Το RDR2 ήταν το μόνο που μας ζόρισε προς το παρόν.. Ποιος ξέρει τι παιχνίδια θα μας ζορίσουν στο μέλλον.. Rank dota 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα