Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πήρα σήμερα αυτό 

Για τελείως διαφορετικό χρώμα πήγαινα, σε αυτό κατέληξα. Πολύ ωραίο, πολύ ποιοτικό και εντυπωσιακό.

Αν τα βλέπεις από κοντά, είναι πολύ καλύτερα, επειδή οι φωτογραφίες ξεγελάνε αρκετά.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ciyo είπε

τα ειδα απο κοντα σε αεροδρομιο. ψαρώνεις οταν το βλεπεις, ειδικα τα δερματινα μοντελα ειναι λιτα και ομορφα. 

ΟΜΩΣ, η πρακτικοτητα ειναι τραγικη. Αυτο το πλαστικο φυλο που εχει για να κρατας τα μετρητα ειναι μεγαλο FAIL. Τα πορτοφολια αυτα ειναι στην ουσια για να εχεις μονο καρτες μεσα και αντε κανα 10δολαρο αν ποτε εχεις αναγκη. Εχουν ομως σκεφτει οτι αν στο κλεψουν θα χασεις αυτοματα τις καμια 10ρια καρτες που χωράει? Γιατι να πρεπει να κρατας τοσες καρτες και οχι 1-2 που πραγματικα πρεπει να εχεις μαζι σου? Τουλαχιστον εγω ετσι κανω, παροτι εχει 8 χρεωστικες καρτες στην κατοχη μου

Επισης δεν εχει χωρο για κερματα, αλλα οκ αυτο δεν ειναι μεγαλο προβλημα στις μερες μας.

Χθες έβγαλα ένα εικοσάρικο μετά από πολύ καιρό, μια χαρά το έβαλα μέσα χωρίς κόπο. Είναι μια ιδιαιτερότητα που πιστεύω με τον καιρό συνηθίζεται. Για τα κέρματα είναι λίγο σπαστικό αλλά και πάλι, δεν χρησιμοποιώ μετρητά ώστε να με νοιάζει. 

Μαζί κουβαλάω μια πιστωτική, μια χρεωστική, πάσο και κάρτα για τα ΜΜΜ, μια Revolut και μία N26. Αν το χάσω, πιο πολύ θα κλάψω το πάσο και το πορτοφόλι, παρά τις κάρτες οι οποίες ακυρώνονται. Μου αρέσει να έχω διαθέσιμες όλες τις κάρτες που χρησιμοποιώ, όλη την ώρα. 

Η εναλλακτική ήταν κάποιο κλασικό δερμάτινο trifold πορτοφόλι, το οποίο πιστεύω θα το άφηνα σπίτι, λόγω μεγέθους. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι μετά απο καιρό γιατί τελικά το Secrid δεν μου αρέσει και τόσο.

Με χαλάει ο μηχανισμός που μαγκώνει τα χαρτονομίσματα και που δεν έχει χώρο για ψιλά. Επίσης χρησιμοποιώ διάφορες κάρτες, στο μετρό, στη δουλειά κλπ. ανέπαφα και πρέπει να τις βγάζω κάθε φορά γιατί δεν πιάνουν μέσα απο το πορτοφόλι κάτι που μου σπάει τα νεύρα. Οπότε θα δώ κάποιο άλλο πορτοφόλι απο αυτά που έχετε προτείνει πιο κλασικό. 

Επεξ/σία από Silverage
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω στα δυο πορτοφολια που εχω καταληξει ειναι τα εξης:

1) https://www.skroutz.gr/c/2832/andrika-portofolia/m/38412/Roik/f/988561/me-fermouar.html?from=cat-match&keyphrase=Coin+Town&o=ROIK+Zip+Coin+Town

2) https://woolet.co/products/rfid-blocking-slim-wallet

Εχουν RFID, ειναι μικρα και μπορεις να βαλεις κερματα (θελω να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα). Μαλλον θα παω για το πρωτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ardi21 είπε

Εγω στα δυο πορτοφολια που εχω καταληξει ειναι τα εξης:

1) https://www.skroutz.gr/c/2832/andrika-portofolia/m/38412/Roik/f/988561/me-fermouar.html?from=cat-match&keyphrase=Coin+Town&o=ROIK+Zip+Coin+Town

2) https://woolet.co/products/rfid-blocking-slim-wallet

Εχουν RFID, ειναι μικρα και μπορεις να βαλεις κερματα (θελω να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα). Μαλλον θα παω για το πρωτο.

Δές και της εταιρείας Fetiche το είχα ακριβοπλήρωσει ~100€ αλλά 4,5 χρονια σαν καινούργιο ειναι

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Anagnwstis είπε

Αξίζουν τα πορτοφόλια tommy Hilfiger? Σαν αυτο

Το έχω δει σε κατάστημα και το πήρα στα χέρια μου να δω ποιότητα... απλά γα...ει !  Το έχει φίλος χρόνια και δεν έχει καμία φθορά παρά την χρήση του.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Anagnwstis είπε

Αυτό σας φενεται γνήσιο η μουφα?

Screenshot_2019-12-14-16-53-44-903_com.ebay.mobile.jpg

περιμένεις να το καταλαβει κανεις απο ενα screenshot στην οθονη του κινητου?

Εψαξα και το βρήκα στο ebay το συγκεκριμένο. Δεν θα πλησιαζα. Ο πωλητης εχει πολυ κακο rating, και συν τοις αλλοις, παιζει να φας τελώνειο και να το πληρωσεις οσο και απο εδω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Anagnwstis είπε

Αυτό σας φενεται γνήσιο η μουφα?

Screenshot_2019-12-14-16-53-44-903_com.ebay.mobile.jpg

Εγω σου λέω ότι στη φωτό ότι είναι γνήσιο,μαλιστα το έχει κρατήσει και ο ιδιος ο Τομμυς.Τι σε κάνει να πιστευεις ότι θα παραλάβεις το ίδιο;

Δημοσ.

Να κανω και γω την προταση μου για κάτι διαφορετικο απο τα κλασσικα...Μερικα απο αυτα που χρησιμοποιώ (μου αρεσει να τα αλλαζω κυκλικα):

https://vrsdesign.com/collections/damda-wallet/products/damda-wallet-folder-type-stripe-solid

Εχει χωρο για 3 καρτες και ελαχιστα "χοντρα" τυλιγμενα (εχει και μια μικρη δερματινη θηκη για 4-5 κερματα)

https://www.indiegogo.com/projects/mm2plus-wallet-semi-minimalist-wallet-set#/ (δεν βρισκω το site)

Κατα καιρους κάνουν εκστρατειες, έχω το πορτοφολι με το λάστιχο. Πολυ μικρό με μεγάλους χώρους και θέσεις για κέρματα.

Τα υπόλοιπα είναι κάπως πιο ακριβά αλλα δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο....

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλος πόνος τα πορτοφόλια. Για να είναι από γνήσιο full grain δέρμα (ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ) πρέπει να δώσεις μια περιουσία. Εν τω μεταξύ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ στην Ελλάδα δεν το αναγράφει ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ. 

Ας χαζέψουμε το παρακάτω στα 285

luxury_mens_leather_wallet_in_whisky_patluxury_mens_leather_wallet_in_whisky_pat

Δημοσ.
Στις 14/12/2019 στις 5:04 ΜΜ, meletis_m είπε

Δές και της εταιρείας Fetiche το είχα ακριβοπλήρωσει ~100€ αλλά 4,5 χρονια σαν καινούργιο ειναι

Fetiche 100 ευρώ;; Πριν 1.5 χρόνο πήρα ένα Fetiche γνήσιο δέρμα από τον Νότο 25 ευρώ και δεν έχει πάθει τπτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/12/2019 στις 1:39 ΜΜ, Anagnwstis είπε

Αξίζουν τα πορτοφόλια tommy Hilfiger? Σαν αυτο

Πάνω από δέκα χρόνια έχω το δικό μου και το πετάω μαζί με ο,τι αιχμηρό υπάρχει, δεν καταλαβαίνει τίποτα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδια αγορασα  ενα δερματινο πορτοφόλι bellroy note sleeve σε πρασινο χρωμα. Ειχα ενα θεματακι με το χρωμα μετα απο 2 μηνες της αγορας, εστειλα φωτογραφιες στην εταιρεία να το δουν,μου απαντησαν κατευθειαν να στειλω την αποδειξη αγορας και την διεύθυνση μου για να μου στειλουν ενα καινούργιο οτι χρωμα θελω εγω. Αψογη εξυπηρέτηση! Το πορτοφόλι που αγορασα κοστιζει 90 ευρω και ειναι χειροποίητο δερμα. Συστήνω την εταιρεία σε ολους. Μου απαντησαν επισης αν δεν κρατήσει  πολλα χρονια το πορτοφολι τωρα θα κρατησει για μια ζωη

Επεξ/σία από sakisaudi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...