Προς το περιεχόμενο

Inverter 12-220

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Θα χρειαστεί ένα φορτηγό στη δουλεία ένα inverter για να βάλει πάνω 2 συσκευές ένα τάμπλετ και ένα εκτυπωτή για φορητή τιμολόγηση. Έχει κανείς ιδέα για το τι να δω?

δεν θέλω κάτι ακριβό

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο οπως βλεπω παίζει απευθείας απο την μπαταρία έχουμε κανένα που να παίζει απο το φορτιστή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, aGka8l είπε

ενωει προφανως απο τη 12v του αναπτήρα

Κάτι σαν το παρακάτω ας πούμε?

20180307155335_puro_mini_car_charger_com

Ο αναπτήρας πάντως ούτε για αστείο δεν μπορεί να δώσει όσο ρεύμα χρειάζεται το συγκεκριμένο inverter.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Δεν βλέπω κάποιον "φορτιστή" κάπου.

Ας μας πει ο ίδιος τι ακριβώς εννοεί, καθώς επίσης γιατί θέλει να δίνει ρεύμα στο tablet μέσω inverter.

• Moderators
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, aGka8l είπε

ενωει προφανως απο τη 12v του αναπτήρα

27 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Κάτι τέτοιο λέω και εγώ 

14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν βλέπω κάποιον "φορτιστή" κάπου.

Ας μας πει ο ίδιος τι ακριβώς εννοεί, καθώς επίσης γιατί θέλει να δίνει ρεύμα στο tablet μέσω inverter.

Φορτιστή όπως σωστά είπε ο από πάνω εννοούσα την πρίζα για τον αναπτήρα. Απλά έγραψα γρήγορα και πίστευα ότι θα γίνει κατανοητό. 

Θα έχει και εκτυπωτή πάνω. Το inverter ουσιαστικά μπαίνει περισσότερο για να κρατάει σταθερή την τάση. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spect~ είπε

Κάτι τέτοιο λέω και εγώ 

Φορτιστή όπως σωστά είπε ο από πάνω εννοούσα την πρίζα για τον αναπτήρα. Απλά έγραψα γρήγορα και πίστευα ότι θα γίνει κατανοητό. 

Θα έχει και εκτυπωτή πάνω. Το inverter ουσιαστικά μπαίνει περισσότερο για να κρατάει σταθερή την τάση. 

Το inverter που ψάχνεις δεν μπαίνει για να κρατάει "σταθερή την τάση" (ότι και να εννοείς με αυτό), μπαίνει για να μετατρέψει την τάση από 12 σε 220v και το συνεχές σε εναλλασσόμενο ρεύμα.

Εγώ πάντως - τουλάχιστον όσον αφορά το tablet - θεωρώ αντιπαραγωγικό να χρησιμοποιείς inverter ώστε να μετατρέψεις το 12v DC σε 220v AC και μετά φορτιστή τοίχου ώστε το 220v AC να το μετατρέψεις σε 5v DC αντί να χρησιμοποιείς φορτιστή αυτοκινήτου που μετατρέπει απευθείας το 12v DC σε 5v DC.

Εκτός βέβαια αν μου διαφεύγει κάτι.

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το inverter που ψάχνεις δεν μπαίνει για να κρατάει "σταθερή την τάση" (ότι και να εννοείς με αυτό), μπαίνει για να μετατρέψει την τάση από 12 σε 220v και το συνεχές σε εναλλασσόμενο ρεύμα.

Εγώ πάντως - τουλάχιστον όσον αφορά το tablet - θεωρώ αντιπαραγωγικό να χρησιμοποιείς inverter ώστε να μετατρέψεις το 12v DC σε 220v AC και μετά φορτιστή τοίχου ώστε το 220v AC να το μετατρέψεις σε 5v DC αντί να χρησιμοποιείς φορτιστή αυτοκινήτου που μετατρέπει απευθείας το 12v DC σε 5v DC.

Εκτός βέβαια αν μου διαφεύγει κάτι.

Ο εκτυπωτής που πρέπει να παίρνει ρεύμα από που θα έχει; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Ο εκτυπωτής που πρέπει να παίρνει ρεύμα από που θα έχει; 

Από τον αναπτήρα ίσως?

Για το τάμπλετ πάντως δεν σχολίασες κάτι

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Από τον αναπτήρα ίσως?

Για το τάμπλετ πάντως δεν σχολίασες κάτι

Δεν σχολίασα κάτι γιατι αν ήταν μόνο αυτό δεν θα με απασχολούσε καθόλου. Με ένα απλό φορτιστή αυτοκινήτου θα έκανε δουλειά 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Δεν σχολίασα κάτι γιατι αν ήταν μόνο αυτό δεν θα με απασχολούσε καθόλου. Με ένα απλό φορτιστή αυτοκινήτου θα έκανε δουλειά 

Αυτό στα bold δεν πολυβγάζει νόημα...

Πάντως η σκέψη σου για χρήση inverter δεν λύνει κανένα πρόβλημα, αντιθέτως δημιουργεί νέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...