Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Χρονια πολλα.
Πιστευω οτι ειναι ανώτερος του cisa astral tekno pro, γιατι και πιο ακριβός ειναι άλλα και ποιο πολλές προστασίες εχει σε οτι αφορα τον συνδυασμό του. Όποτε αν τον εχεις και "κάθετε" ναι γιατι οχι ?

Απο την στιγμη που εχεις ξύλινη πορτα δεν νομίζω οτι εχει νόημα να βαλεις κατι καλύτερο.
Κλείδωνε και την εξτρα κλειδαριά και θα εισαι οκ.

Ευχαριστώ πολύ, είναι λίγο μεγαλύτερος ο Rme έχω και έναν R700 που «κάθετε» ακριβώς να βάλω τον Rme και ας προεξέχει λίγο να βάλω τον R700 ή να αφήσω τον υπάρχον;

Επεξ/σία από Nekf
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nekf είπε

Ευχαριστώ πολύ, είναι λίγο μεγαλύτερος ο Rme έχω και έναν R700 που «κάθετε» ακριβώς να βάλω τον Rme και ας προεξέχει λίγο να βάλω τον R700 ή να αφήσω τον υπάρχον;

Οχι θα σου ελεγα να μην βαλεις τον R700, να αφησεις τον Cisa καλυτερα. Και αφου ειναι μεγαλυτερος ο RME θα σου ελεγα να μην τον βαλεις γιατι δεν εχεις defender και μπορεί να στον σπάσουν εύκολα. Όποτε ασε τον Cisa που ειναι και break secure.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: χάθηκε κλειδί σε πόρτα ασφαλείας και θέλω να αλλάξω αφαλό εάν γίνεται! Ιδανικά σκεφτόμουν να βάλω και ένα defender γτ δεν έχει όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Ο αφαλός που έχει επάνω είναι μάρκας Multiblock Diamond 30x50 80mm. Τι μου προτείνετε να βάλω και ποίο θα είναι περίπου το κόστος? Περιοχή Ζωγράφου.

Σας ευχαριστώ.

IMG_20250421_223017.jpg

IMG_20250421_223042.jpg

IMG_20250421_223101.jpg

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Οχι θα σου ελεγα να μην βαλεις τον R700, να αφησεις τον Cisa καλυτερα. Και αφου ειναι μεγαλυτερος ο RME θα σου ελεγα να μην τον βαλεις γιατι δεν εχεις defender και μπορεί να στον σπάσουν εύκολα. Όποτε ασε τον Cisa που ειναι και break secure.

Ευχαριστώ και πάλι!

επειδή θέλω να αλλάξω κύλινδρο (λάθος έγραψα πριν να αφήσω τον ήδη υπάρχων εννοούσα από αυτούς που έχω ήδη στην κατοχή μου) ποιον κύλινδρο μου προτείνετε μέχρι 200€

Μόλις τώρα, Nekf είπε

Ευχαριστώ και πάλι!

επειδή θέλω να αλλάξω κύλινδρο (λάθος έγραψα πριν να αφήσω τον ήδη υπάρχων εννοούσα από αυτούς που έχω ήδη στην κατοχή μου) ποιον κύλινδρο μου προτείνετε μέχρι 200€

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nekf είπε

Δεν νομιζω οτι εχει νοημα σε μια ξυλινη πορτα να βαλεις τον σουπερ κυλινδρο των μεχρι 200 ευρω.. Καλύτερα επένδυσε σε εναν συναγερμό (αν δεν εχεις). Αν παλι ειναι για ψυχολογικούς λογούς
1) ABLOY PROTEC 2 (hard) 
2) EVVA 4KS
Ειναι μερικοι που μου ερχονται στο μυαλο σε αυτα τα λεφτα *υποψη για 60*60 διάσταση 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Δεν νομιζω οτι εχει νοημα σε μια ξυλινη πορτα να βαλεις τον σουπερ κυλινδρο των μεχρι 200 ευρω.. Καλύτερα επένδυσε σε εναν συναγερμό (αν δεν εχεις). Αν παλι ειναι για ψυχολογικούς λογούς
1) ABLOY PROTEC 2 (hard) 
2) EVVA 4KS
Ειναι μερικοι που μου ερχονται στο μυαλο σε αυτα τα λεφτα *υποψη για 60*60 διάσταση 

Ευχαριστώ!

έχω εγκαταστήσει συναγερμό μιας και δεν είχε στο σπίτι. 

Δημοσ.
8 hours ago, ilMarios said:

Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: χάθηκε κλειδί σε πόρτα ασφαλείας και θέλω να αλλάξω αφαλό εάν γίνεται! Ιδανικά σκεφτόμουν να βάλω και ένα defender γτ δεν έχει όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Ο αφαλός που έχει επάνω είναι μάρκας Multiblock Diamond 30x50 80mm. Τι μου προτείνετε να βάλω και ποίο θα είναι περίπου το κόστος? Περιοχή Ζωγράφου.

Σας ευχαριστώ.

εαν το κανεις μονος σου, βρισκεις κυλινδρους απο 30€

εαν θελησεις και τοποθετηση απο τεχνικο, ξεκινας απο 40€

On 20/04/2025 at 20:42, Petros Electron said:

Ναι. Τον βρηκα απο ξενα sites. Οποτε υπαρχει και στην Ελλαδα. Μονο ένας μπορεί να μας πει αν αξιζει και αυτος ειναι ο @mclein² :) 

ενταξει, τιποτα ενδιαφερον. ενα φθηνοτερος DCK κ τιποτα λιγοτερο / περισσοτερο...

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα,

μια κατάταξη στους iseo απ τον καλύτερο στον χειρότερο:

1. Iseo r700

2. Iseo rme

3. Iseo csr r90

4. Iseo r500 spi 

ευχαριστώ 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ilMarios είπε

Ιδανικά σκεφτόμουν να βάλω και ένα defender γτ δεν έχει όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Έχεις defender, φαίνεται στην τελευταία.

• Like 1
Δημοσ.
51 minutes ago, Nekf said:

Καλημέρα,

μια κατάταξη στους iseo απ τον καλύτερο στον χειρότερο:

1. Iseo r700

2. Iseo rme

3. Iseo csr r90

4. Iseo r500 spi 

ευχαριστώ 

η σειρα ειναι αναλογη της τιμης τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mclein² Τι κύλινδρο θα μου πρότεινες να βάλω; Από ότι είδα αυτός που είχε επάνω δεν ξέρω εάν είναι καλός έκανε περίπου 60€ δεν με πειράζει να είναι και ποιο ακριβώς, απλά δεν γνωρίζω τι να πάρω. Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάτι αξιόλογο για αυτή την πόρτα; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

@Doubt Οκ νόμιζα ότι το defender πρέπει να το ξεκλειδώσεις με κάποιο τρόπο. Αυτό εμένα που έχει μπροστά (λογικά το είδες) έχει το σίδερο με την οπή για να μπαίνει το κλειδί που απλά γυρνάει γύρω γύρω δεν κλειδώνει κάπως. Εγώ είχα δει κάτι τέτοιο σε defender: https://www.skroutz.gr/s/57191562/Disec-Magnitiko-Defender-Kleidarias-THorakismenis-Portas-Mayro-mr5001.html

Αξίζει κάτι τέτοιο;

Σε ευχαριστώ 

Επεξ/σία από ilMarios
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/c/5298/defender-kleidarias/m/20751/Disec.html

4 ώρες πριν, ilMarios είπε

Οκ νόμιζα ότι το defender πρέπει να το ξεκλειδώσεις με κάποιο τρόπο. Αυτό εμένα που έχει μπροστά (λογικά το είδες) έχει το σίδερο με την οπή για να μπαίνει το κλειδί που απλά γυρνάει γύρω γύρω δεν κλειδώνει κάπως. Εγώ είχα δει κάτι τέτοιο σε defender: https://www.skroutz.gr/s/57191562/Disec-Magnitiko-Defender-Kleidarias-THorakismenis-Portas-Mayro-mr5001.html

Το αν αξιζει η οχι εχει να κανει με τις αναγκες σου, η περιοχή που μένεις και οι συνθήκες πχ αν εισαι σε πολυκατοικία η αν είσαι σε μονοκατοικία.
Αυτο που εχεις τωρα επανω ειναι "της πλακας" του 15αρικου ειτε το αλλάζεις σε ενα https://www.skroutz.gr/c/5298/defender-kleidarias/m/20751/Disec.html  καλυτερο ή βαζεις ενα μαγνητικό με σκοπο να το κλειδωνεις. Το βασικό defender ειναι να προστατευει την κλειδαρια απο τρυπημα και αφαιρεση και οχι να κλειδώνει το ιδιο.
Εγω στην θεση σου θα αλλαζα τον κύλινδρο και το υπαρχον defender (με ενα απλο αλλα καλης ποιοτητας πχ ενα BD200 ή BKD250)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου @Petros Electron και εννοείται ότι θεωρώ ότι αξίζει να το αλλάξω και να αυξήσω λίγο την ασφάλεια! Μπορείς να μου προτείνεις και κάποιο κύλινδρο για να βάλω;

Δημοσ.

Για την περιοχή μου ποιός από τις παρακάτω θα επιλέγατε; Ποιός είναι καλύτερος; IFAM WX1000, AGB Scudo DCK, Cisa AP4S, Mauer ML+, Iseo R500 SPI,Με ποια σειρά θα τα βάζατε από το καλύτερο προς το χειρότερο;

Δημοσ.
16 hours ago, ilMarios said:

@mclein² Τι κύλινδρο θα μου πρότεινες να βάλω; Από ότι είδα αυτός που είχε επάνω δεν ξέρω εάν είναι καλός έκανε περίπου 60€ δεν με πειράζει να είναι και ποιο ακριβώς, απλά δεν γνωρίζω τι να πάρω. Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάτι αξιόλογο για αυτή την πόρτα; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

@Doubt Οκ νόμιζα ότι το defender πρέπει να το ξεκλειδώσεις με κάποιο τρόπο. Αυτό εμένα που έχει μπροστά (λογικά το είδες) έχει το σίδερο με την οπή για να μπαίνει το κλειδί που απλά γυρνάει γύρω γύρω δεν κλειδώνει κάπως. Εγώ είχα δει κάτι τέτοιο σε defender: https://www.skroutz.gr/s/57191562/Disec-Magnitiko-Defender-Kleidarias-THorakismenis-Portas-Mayro-mr5001.html

Αξίζει κάτι τέτοιο;

Σε ευχαριστώ 

ο κυλινδρος που εχεις τωρα κοστιζει 25€.

οτι και να παρεις απο 50~60 ευρω (σοβαρης τιμολογιακης πολιτικης) καλυτερο θα ειναι.

τωρα αν πας στον κλειδαρα της γειτονιας και σου πει παρε iseo r50 ή cisa asix για 60€, ναι, θα ειναι λαθος κινηση.

γενικα μην παρεις κατι παρα πολυ ακριβο γιατι η πορτα & η κλειδαρια δε το υποστηριζουν.

μεινε μεχρι τα 100€ κατα τη γνωμη μου & οταν κολλησει η κλειδαρια το σκεφτεσαι μηπως παρεις γενικως κατι καλυτερο.

9 hours ago, ilMarios said:

Για την περιοχή μου ποιός από τις παρακάτω θα επιλέγατε; Ποιός είναι καλύτερος; IFAM WX1000, AGB Scudo DCK, Cisa AP4S, Mauer ML+, Iseo R500 SPI,Με ποια σειρά θα τα βάζατε από το καλύτερο προς το χειρότερο;

ifam wx1000 ειναι μια καλη επιλογη γι'αυτη την πορτα & οικονομικη.

dck ειναι καλος κυλινδρος αλλα καποιοι παραπονεθηκαν για διαρρηξεις, ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ.

ap4s πολυ ακριβος γι'αυτο που θα σου προσφερει κ μαλλον κακη επιλογη για ζωγραφου.

o ML+ νομιζα οτι ειχε καταργηθει γιατι ειχε βγαλει προβληματα προ ετων.

r500 για 80 ~ 90 ευρω ειναι τιμια επιλογη, τιποτα φοβερο αλλα σιγουρα μεσαια επιλογη και επανω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...