darkmatinee Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ 7 minutes ago, hp8 said: Δεν τα εχω χρησιμοποιησει Αν θελεις να δοκιμασεις αυτα τα δυο LEAK SEALER F4 η boiler liquid stop leak https://www.aircoline.gr/fernox-f4.el.aspx Δεν ήξερα ότι υπάρχουν καν τέτοια πράγματα! Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω, ευχαριστώ! 1 1
hp8 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:50 μμ 5 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω Αν το δοκιμάσεις γράψε αν γίνει δουλειά για την εμπειρία Μη βάλεις αντιψυκτικο σε πρώτη φάση ούτως η άλως καλοκαίρι είναι Αν στεγανοποιησει αδειάζεις και βάζεις το χειμώνα 1
haris_216 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:23 μμ Αφού έτσι κι αλλιώς μιλάει για "δακρύσματα" πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά στην περίπτωση της πολύ μικρής τρύπας και ειδικά αν αυτή είναι..τρύπα. Αν η διαρροή οφείλεται σε εξασθένηση της περιοχής και σε ρωγμή ακανόνιστου σχήματος ίσως να μην βοηθήσει. Θα έλεγα όμως ο φίλος να κατεβάσει και το εμπορικό φυλλάδιο (είναι στην ενότητα "χαρακτηριστικά") καθώς εκεί αναφέρει και κάποια άλλα πράγματα όπως το ότι στα συστήματα που απευθύνεται έχουν κυκλοφορητή ο οποίος επιτυγχάνει ομοιόμορφο διασκορπισμό. Με δεδομένο ότι το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού είναι με φυσική ροή δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα γίνει αυτός ο διασκορπισμός (έχει όριο έως 24 ώρες) και αν τελικά όταν γίνει, το υλικό θα είναι σε κατάσταση τέτοια να κάνει την πλήρωση της τρύπας. Επίσης ότι λειτουργεί καλύτερα με καυτό νερό και κατά συνέπεια θα πρέπει να μπει αφού το κύκλωμα έχει γεμίσει με νερό αλλά και ανεβάσει θερμοκρασία
sonikk Δημοσ. χθες στις 07:07 πμ Δημοσ. χθες στις 07:07 πμ 15 ώρες πριν, darkmatinee είπε Δεν ήξερα ότι υπάρχουν καν τέτοια πράγματα! Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω, ευχαριστώ! Eιχα ρωτήσει και εγω εδώ στο παρελθόν για το αν υπάρχει κάτι τέτοιο και κανεις δεν ήξερε. Και εγώ πρώτη φορά το ακούω! Μετά από τόσα χρόνια !! 1
hp8 Δημοσ. χθες στις 09:35 πμ Δημοσ. χθες στις 09:35 πμ εδώ μια 15 ετια κυκλοφορούν αντίστοιχα Τώρα πόσο καλό η κακό κάνουν δεν ξέρω Για αυτοκίνητα πχ και πολλά άλλα 17 ώρες πριν, haris_216 είπε αναφέρει και κάποια άλλα πράγματα όπως το ότι στα συστήματα που απευθύνεται έχουν κυκλοφορητή ο οποίος επιτυγχάνει ομοιόμορφο διασκορπισμό. Με δεδομένο ότι το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού είναι με φυσική ροή δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα γίνει αυτός ο διασκορπισμός (έχει όριο έως 24 ώρες) και αν τελικά όταν γίνει, το υλικό θα είναι σε κατάσταση τέτοια να κάνει την πλήρωση της τρύπας. Το είδα γι αυτό και έγραψα οτι δεν τα εχω χρησιμοποιησει
sonikk Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 9 ώρες πριν, hp8 είπε εδώ μια 15 ετια κυκλοφορούν αντίστοιχα Τώρα πόσο καλό η κακό κάνουν δεν ξέρω Για αυτοκίνητα πχ και πολλά άλλα Το είδα γι αυτό και έγραψα οτι δεν τα εχω χρησιμοποιησει Αυτά που παραθέτεις είναι για αυτοκίνητα. Δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν για ηλιακούς! Για αυτοκίνητα ναι είναι γνωστά αυτά. Τώρα αν στις οδηγίες χρήσεις γράφουν και για ηλιακούς αυτό δεν το ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα