Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, hp8 said:

Δεν τα εχω χρησιμοποιησει Αν θελεις να δοκιμασεις αυτα τα δυο    

LEAK SEALER F4   η  boiler liquid stop leak

https://www.aircoline.gr/fernox-f4.el.aspx

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν καν τέτοια πράγματα! Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω, ευχαριστώ!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω

Αν το δοκιμάσεις γράψε αν γίνει δουλειά για την εμπειρία Μη βάλεις αντιψυκτικο σε πρώτη φάση  ούτως η άλως καλοκαίρι είναι Αν στεγανοποιησει  αδειάζεις και βάζεις το χειμώνα 

• Like 1
Δημοσ.

Αφού έτσι κι αλλιώς μιλάει για "δακρύσματα" πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά στην περίπτωση της πολύ μικρής τρύπας και ειδικά αν αυτή είναι..τρύπα. 

Αν η διαρροή οφείλεται σε εξασθένηση της περιοχής και σε ρωγμή ακανόνιστου σχήματος ίσως να μην βοηθήσει.

Θα έλεγα όμως ο φίλος να κατεβάσει και το εμπορικό φυλλάδιο (είναι στην ενότητα "χαρακτηριστικά") καθώς εκεί αναφέρει και κάποια άλλα πράγματα όπως το ότι στα συστήματα που απευθύνεται έχουν κυκλοφορητή ο οποίος επιτυγχάνει ομοιόμορφο διασκορπισμό. Με δεδομένο ότι το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού είναι με φυσική ροή δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα γίνει αυτός ο διασκορπισμός (έχει όριο έως 24 ώρες) και αν τελικά όταν γίνει, το υλικό θα είναι σε κατάσταση τέτοια να κάνει την πλήρωση της τρύπας. Επίσης ότι λειτουργεί καλύτερα με καυτό νερό και κατά συνέπεια θα πρέπει να μπει αφού το κύκλωμα έχει γεμίσει με νερό αλλά και ανεβάσει θερμοκρασία

Δημοσ.
15 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν καν τέτοια πράγματα! Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω, ευχαριστώ!

Eιχα ρωτήσει και εγω εδώ στο παρελθόν για το αν υπάρχει κάτι τέτοιο και κανεις δεν ήξερε.

Και εγώ πρώτη φορά το ακούω! Μετά από τόσα χρόνια !!

• Like 1
Δημοσ.

εδώ μια 15 ετια κυκλοφορούν  αντίστοιχα Τώρα πόσο καλό η κακό κάνουν δεν ξέρω Για αυτοκίνητα 

πχ image.jpeg.909d07f0b2ff241dbfe51f0080d68541.jpegκαι πολλά άλλα 

17 ώρες πριν, haris_216 είπε

αναφέρει και κάποια άλλα πράγματα όπως το ότι στα συστήματα που απευθύνεται έχουν κυκλοφορητή ο οποίος επιτυγχάνει ομοιόμορφο διασκορπισμό. Με δεδομένο ότι το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού είναι με φυσική ροή δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα γίνει αυτός ο διασκορπισμός (έχει όριο έως 24 ώρες) και αν τελικά όταν γίνει, το υλικό θα είναι σε κατάσταση τέτοια να κάνει την πλήρωση της τρύπας.

Το είδα γι αυτό και έγραψα οτι δεν τα εχω χρησιμοποιησει

Δημοσ.
9 ώρες πριν, hp8 είπε

εδώ μια 15 ετια κυκλοφορούν  αντίστοιχα Τώρα πόσο καλό η κακό κάνουν δεν ξέρω Για αυτοκίνητα 

πχ image.jpeg.909d07f0b2ff241dbfe51f0080d68541.jpegκαι πολλά άλλα 

Το είδα γι αυτό και έγραψα οτι δεν τα εχω χρησιμοποιησει

Αυτά που παραθέτεις είναι για αυτοκίνητα.

Δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν για ηλιακούς!

Για  αυτοκίνητα ναι είναι γνωστά αυτά.

Τώρα αν στις οδηγίες χρήσεις γράφουν και για ηλιακούς αυτό δεν το ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...