Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς "χαλάσει"; Αν είναι θέμα ηλεκτρολογικό (αντίσταση, θερμοστάτης) αλλάζει επί τόπου. Το ίδιο αν χρειαστεί κάποιο αναλώσιμο είτε σε βλάβη είτε σε σέρβις.

Αν όμως υπάρχει διαρροή (εμφανής ή μη) πρέπει να κατέβει, καθώς και σε ταράτσα να ήταν δεν διορθώνεται.

Τέλος, όπως ανέβηκε στην κεραμοσκεπή (ή την ταράτσα) παρομοίως θα κατέβει. Αντίστοιχα ισχύουν και για τους συλλέκτες (αν π.χ. σπάσει το κρύσταλλο).

• Like 2
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια έχει κάποιος γνώμη για τους solar vacuum? Μου τους πλασάρουν για καλόυς με κατασκευαστη την Howat. Το κουλο είναι ότι ενώ η Howat δινει 5 χρονια εγγύηση ο εν λόγω δίνει 10. ¨Εχει πάντως καλές πιστοποιήσεις...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jkoukos είπε

Τι εννοείς "χαλάσει"; Αν είναι θέμα ηλεκτρολογικό (αντίσταση, θερμοστάτης) αλλάζει επί τόπου. Το ίδιο αν χρειαστεί κάποιο αναλώσιμο είτε σε βλάβη είτε σε σέρβις.

Αν όμως υπάρχει διαρροή (εμφανής ή μη) πρέπει να κατέβει, καθώς και σε ταράτσα να ήταν δεν διορθώνεται.

Τέλος, όπως ανέβηκε στην κεραμοσκεπή (ή την ταράτσα) παρομοίως θα κατέβει. Αντίστοιχα ισχύουν και για τους συλλέκτες (αν π.χ. σπάσει το κρύσταλλο).

Για διαρροή ή τρύπημα εννοούσα.

Δηλαδή διαρροες ή τρυπήματα επισκευάζονται αν η εταιρεία τα πάει στο εργοστάσιο ή όπου αλλού;

Ή σε περίπτωση διαρροής η τρυπήματος δεν υπάρχει σωτηρία και το πετάς το μποιλερ;

Δεν γνωρίζω κοστολογια για επισκευές μποιλερ.Καποια στιγμή παλιά είχα διαβάσει ότι δεν αξίζει η επισκευή πάντα λόγω υψηλού κόστους.Καλυτερα να αγοράσεις καινούριο μποιλερ.

Δημοσ.

Παλαιότερα λόγω υλικού και τρόπου κατασκευής υπήρχε πιθανότητα επισκευής. Πλέον είναι ασύμφορο και πας για νέο boiler.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, louben είπε

Παιδια έχει κάποιος γνώμη για τους solar vacuum? Μου τους πλασάρουν για καλόυς με κατασκευαστη την Howat. Το κουλο είναι ότι ενώ η Howat δινει 5 χρονια εγγύηση ο εν λόγω δίνει 10. ¨Εχει πάντως καλές πιστοποιήσεις...

Γνωστές είναι και οι δυο εταιρείες. Από θέμα ποιότητας δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Η πλειοψηφία των κατασκευαστών,αν όχι όλοι, ασχολείται μόνο με την κατασκευή μποιλερ και αγοράζουν όλοι συλλέκτες από τον Δήμα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sonikk είπε

Η πλειοψηφία των κατασκευαστών,αν όχι όλοι, ασχολείται μόνο με την κατασκευή μποιλερ και αγοράζουν όλοι συλλέκτες από τον Δήμα;

Δεν ισχύει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, πάνοσ2 είπε

Δεν ισχύει.

Για παράδειγμα η εταιρεία που συνεργάζομαι κατασκευάζει και τον συλλέκτη και το δοχείο μόνη της. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , λόγω επιδότησης ηλιακού είμαι και εγώ σε ψάξιμο 200 λίτρων , τριπλής ενέργειας για κεραμοσκεπή, μου πρότειναν την εταιρεία iliosak με glass βαρέλι και με επιλεκτικους συλλέκτες Tinox blue 3 τ.μ έχετε άποψη για την εταιρεία αυτή και τους ηλιακούς της , γιατί η τιμή είναι αρκετά καλή .... Εχουν βγει καλοι ; Τι να δω αλλο από μάρκες αξιόπιστες & δοκιμασμένες ; Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει εντύπωση πως υπάρχουν ακόμη εταιρείες που βγάζουν μποιλερ που το υλικό είναι εμαγιέ σκέτο ή αλλιώς γαλβανιζέ χωρίς καμία επίστρωση γυαλιού.

Δηλαδή να αγοράσεις κάτι που μετά από 3-4 χρόνια θα σου τρυπήσει όσο και να προσέχεις και θα είναι για πέταμα.Απορω δηλαδή.Μα γιατί δεν καταργείται αυτή η κοροϊδία;

Επεξ/σία από sonikk
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, vasiliskarafotias είπε

Καλησπέρα σε όλους , λόγω επιδότησης ηλιακού είμαι και εγώ σε ψάξιμο 200 λίτρων , τριπλής ενέργειας για κεραμοσκεπή, μου πρότειναν την εταιρεία iliosak με glass βαρέλι και με επιλεκτικους συλλέκτες Tinox blue 3 τ.μ έχετε άποψη για την εταιρεία αυτή και τους ηλιακούς της , γιατί η τιμή είναι αρκετά καλή .... Εχουν βγει καλοι ; Τι να δω αλλο από μάρκες αξιόπιστες & δοκιμασμένες ; Ευχαριστώ.

Καλή εταιρεία είναι με πολλά χρόνια στο χώρο.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, sonikk είπε

Μου κάνει εντύπωση πως υπάρχουν ακόμη εταιρείες που βγάζουν μποιλερ που το υλικό είναι εμαγιέ σκέτο ή αλλιώς γαλβανιζέ χωρίς καμία επίστρωση γυαλιού.

Επισμάλτωση = εμαγιέ = glass boiler.

Δημοσ.

Η σειρά κατάταξης είναι Χαλκός > Inox > Glass, όσον αφορά εσωτερική επιφάνεια του boiler που έρχεται σε άμεση επαφή με το ζεστό νερό χρήσης.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα των ηλιακών και μιας και μπήκα στο πρόγραμμα θέλω τη βοήθεια σας. Σίγουρα ψάχνω για τοποθέτηση σε κεραμοσκεπη γύρω στα 160 λιτρα. Ανάμεσα από τις εταιρίες Ηλιοθερμο eko-streben-eurostar ποια να προτιμήσω;  Οποιοδήποτε feedback υπάρχει η αν έχει κάποιος εμπειρία καλοδεχούμενη γιατί λίγο που έψαξα δεν βρήκα και πολλές πληροφορίες. Για αρχή ας μείνουμε αποκλειστικά σε κάποια απο αυτές τις 3 καθώς θέλω να τοποθετηθεί από συγκεκριμένο εγκαταστατη που τις εμπορεύεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...