Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, hp8 είπε

όλα αυτά τα κωλοπρογράμματα στην πλειονότητα εξυπηρετούν όσους κρύβουν εισοδήματα - φοροδιαφευγουν Δεν γίνεται μια οικογένεια να πληρώνει ενοίκιο, φαγητό, τηλέφωνα όλοι τους απεριόριστα Να κυκλοφορεί κάθε μέρα με το ΙΧ Κάθε Σάββατο ταβέρνα - κομμωτήριο Ντελιβερι καφέ και 10 -  15 μέρες διακοπές Καθε 3ημερο απόδραση  και να δηλώνει εισόδημα 10 - 12 χιλιάρικα

Αν όλοι αυτοί που τα σκέφτονται εφαρμόζουν ήθελαν το σωστό στη αγορά - κοινωνία  θα το έκαναν εντελώς απλά Σύμφωνα με τα έξοδα που αγοράζοντας μέσο κάρτας και  δηλώνεις στον κωδικό 049 - 050 σου επέστρεφε κι ένα ποσό του ΦΠΑ που πλήρωσες  όλα τα λαμογια θα πλήρωναν ότι έπρεπε καθ όσον η φοροδιαφυγή θα ελεγχόταν και το μεροκάματο των γνωστών λαμογιων  θα δηλωνόταν κανονικά 

Υπάρχουν πολλοί που πήρανε δάνειο. Τσπ αυτό το τσουβάλιασμα είναι ελληνικό στοιχείο.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Υπάρχουν πολλοί που πήρανε δάνειο. Τσπ αυτό το τσουβάλιασμα είναι ελληνικό στοιχείο.

Άσχετη η παράθεση εκτιμώ.

Το ποσό της επιδότησης που δίνουν αυτά τα προγράμματα  πχ Για τις αντλίες θερμότητας, οι επιδοτήσεις (δίχως εισοδηματικά κριτήρια) θα φτάνουν τα 5.000 ευρώ για τον εξοπλισμό και τα 1.000 ευρώ για τις υπηρεσίες όπως έως και  τα 1.041,60 ευρώ (840 ευρώ + 201,60 ευρώ ΦΠΑ) για ηλιακό . είναι χρήματα υπερφορολόγησης όλων μας για αυτά τα προγράμματα, με την διαφορά ότι  δεν την δίνουν σε όλους μας Όσον αφορά το δάνειο είναι εντελώς προσωπικό Αν δεν ανήκεις στους προαναφερθεντες δεν θα έπρεπε να ενοχληθείς 

Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτή την στιγμή βρίσκω ηλιακό με 650€  160λιτρα συν 100€ τοποθέτηση όλα μέσα μαζι με ΦΠΑ και ρωτάω με το πρόγραμμα βάσει κριτηρίων που δικαιούμαι 50% επιδότησης ποια λεφτά θα βγάλω από το παντελόνι μου ? Σας παρακαλώ απαντήστε μου μόνο αν γνωρίζετε,θα είναι 750 :2 ? Η κάτι άλλο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, stedes είπε

Μια ερώτηση ρε παιδιά όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτή την στιγμή βρίσκω ηλιακό με 650€  160λιτρα συν 100€ τοποθέτηση όλα μέσα μαζι με ΦΠΑ και ρωτάω με το πρόγραμμα βάσει κριτηρίων που δικαιούμαι 50% επιδότησης ποια λεφτά θα βγάλω από το παντελόνι μου ? Σας παρακαλώ απαντήστε μου μόνο αν γνωρίζετε,θα είναι 750 :2 ? Η κάτι άλλο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

500 θα δώσεις.

Βάζουν καπέλο στο ίδιο προϊόν λόγω καθυστέρησης πληρωμών των παρόχων από το κράτος.

Ουσιαστικά εσύ πληρώνεις το λάθος του κράτους.Οποτε εμμεσα σου μειώνει το ποσό του voucher.

Και αυτό το καπέλο είναι μικρό σε σχέση αν ήθελες μεγαλύτερο ηλιακό.

Ανήκουστα πράγματα αλλά αληθινά!

Ελλάδα 1:0.

Επεξ/σία από sonikk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...