Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως να υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα . 

Αν πουλήσουμε κάτι εδώ , μέσω insomnia , σε κάποιο άτομο , πχ αντικείμενο αξίας 100 ευρώ , χειροποίητο χωρίς απόδειξη και ο παραλήπτης είναι κάποιος επιτήδειος (πχ εφοριακός) , μπορεί να σου  κάνει κάτι , μπλέκεις ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexakis199 είπε

Ίσως να υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα . 

Αν πουλήσουμε κάτι εδώ , μέσω insomnia , σε κάποιο άτομο , πχ αντικείμενο αξίας 100 ευρώ , χειροποίητο χωρίς απόδειξη και ο παραλήπτης είναι κάποιος επιτήδειος (πχ εφοριακός) , μπορεί να σου  κάνει κάτι , μπλέκεις ;

Για 100€ δύσκολα να ασχοληθεί κάποιος εφοριακός, αν όμως πουλάς 2 αντικείμενα των 100 τη βδομάδα αλλάζει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Για 100€ δύσκολα να ασχοληθεί κάποιος εφοριακός, αν όμως πουλάς 2 αντικείμενα των 100 τη βδομάδα αλλάζει.

Πιο πολύ 1 αντικείμενο άνα 3 μήνες .... 😛

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexakis199 είπε

Πιο πολύ 1 αντικείμενο άνα 3 μήνες .... 😛

Δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος...

Δημοσ.

Το οτι δεν θα ασχοληθεί δε νομίζω να το κανει νόμιμο. Υπαρχει καποιο όριο στις πωλησεις ανά έτος κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή εγώ ρε παιδιά που θέλω να πουλήσω τον υπολογιστή μου ως ιδιώτης επειδή πλέον δεν τον χρειάζομαι και είναι ένα καλό πόσο δεν το βρίσκω λογικό να έχω πρόβλημα. Είναι μια συναλλαγή μεταξύ ιδιωτών. Δεν το θεωρω εμπόριο.. δηλαδή όσα πράγματα έχω αγοράσει και πλέον δεν τα θέλω πρέπει να τα κρατησω? Μπουρδέλο κράτος

Επεξ/σία από Liapisftw
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Δηλαδή εγώ ρε παιδιά που θέλω να πουλήσω τον υπολογιστή μου ως ιδιώτης επειδή πλέον δεν τον χρειάζομαι και είναι ένα καλό πόσο δεν το βρίσκω λογικό να έχω πρόβλημα. Είναι μια συναλλαγή μεταξύ ιδιωτών. Δεν το θεωρω εμπόριο.. δηλαδή όσα πράγματα έχω αγοράσει και πλέον δεν τα θέλω πρέπει να τα κρατησω? Μπουρδέλο κράτος

Ακριβώς αυτό, καμία σχέση όμως.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Μην μπερδεύεσαι, καμία σχέση το να πουλήσεις τον μεταχειρισμένο σου υπολογιστή με το να πουλάς "χειροποίητα" (ότι και να εννοεί με αυτό ο ts).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Μην μπερδεύεσαι, καμία σχέση το να πουλήσεις τον μεταχειρισμένο σου υπολογιστή με το να πουλάς "χειροποίητα" (ότι και να εννοεί με αυτό ο ts).

Ωραίος έχεις δίκιο. Δεν είχα διαβάσει το "χειροποίητα" στο αρχικό ποστ.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, txcellas είπε

Το οτι δεν θα ασχοληθεί δε νομίζω να το κανει νόμιμο. Υπαρχει καποιο όριο στις πωλησεις ανά έτος κλπ;

Παίζει να είναι 300 ευρώ τον χρόνο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Τι εννοείς δεν σε έπιασα.

Ότι δεν θέλει να πουλήσει κάτι μεταχειρισμένο. Φτιάχνει κάτι δικό του και θέλει να το πουλήσει χωρίς απόδειξη π.χ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Ότι δεν θέλει να πουλήσει κάτι μεταχειρισμένο. Φτιάχνει κάτι δικό του και θέλει να το πουλήσει χωρίς απόδειξη π.χ.

Ναι το κατάλαβα αργά. Έχεις δίκιο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexakis199 είπε

Παίζει να είναι 300 ευρώ τον χρόνο

Δεν έχει σημασία το ποσό.

Τις γιαγιάδες που πουλούσαν τερλίκια στη λαϊκή για 5 ευρώ διάβασες τί πρόστιμο τις έβαλαν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...