Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Σκεφτομαι να κάνω ένα tattoo (το πρώτο μου, για αυτό και οι απορίες), το οποίο θα είναι κάτι συντεταγμένες σε μορφή 12°34’56.7”N, 12°34’56.7”E

Το οποίο σκέφτομαι να είναι γύρω από το μπράτσο σαν κύκλος (δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός 😂).. Η ερώτηση είναι η εξής, αν γνωρίζει κανεις ποσό περίπου παίζουν οι τιμές για ένα τέτοιου στυλ tattoo και αν έχετε να προτείνετε κάποιο value for money τατουατζιδικο στην Αθήνα!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, st.moyzoyrakis είπε

Υποθέτω το λες λόγω ηλίου.. Ποσό καιρό δεν κάνει να το δει ο ήλιος;

Τις πρώτες 2 με 3 εβδομάδες πρέπει να του βάζεις αρκετά συχνά μέσα στην μέρα Bepanthol και επίσης να το προστατεύεις από τον ήλιο. Για τον ήλιο θέλει κάνα μηνα στα σίγουρα αποχη.

Δημοσ.

Αποχη απο ηλιο για κανα μηνα σχεδον διμηνο.

Κοστος εξαρταται τον artist με τo hourly rate.

Τα τατουαζ ειναι μονιμα, vfm το θεωρω γελοιο, οτι πληρωσεις παιρνεις.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Iris_89 said:

Τα τατουαζ ειναι μονιμα, vfm το θεωρω γελοιο, οτι πληρωσεις παιρνεις.

+1

5 hours ago, st.moyzoyrakis said:

αν έχετε να προτείνετε κάποιο value for money τατουατζιδικο στην Αθήνα!

https://darksidetattoosociety.com/

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, st.moyzoyrakis είπε

Καλησπερα!

Σκεφτομαι να κάνω ένα tattoo (το πρώτο μου, για αυτό και οι απορίες), το οποίο θα είναι κάτι συντεταγμένες σε μορφή 12°34’56.7”N, 12°34’56.7”E

Το οποίο σκέφτομαι να είναι γύρω από το μπράτσο σαν κύκλος (δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός 😂).. Η ερώτηση είναι η εξής, αν γνωρίζει κανεις ποσό περίπου παίζουν οι τιμές για ένα τέτοιου στυλ tattoo και αν έχετε να προτείνετε κάποιο value for money τατουατζιδικο στην Αθήνα!!

Αν και είμαι κατά των tatoos γιατί όταν θα το μετανιώσεις 😥... Γιατί όμως συντεταγμένες από τη βόρεια Νιγηρία 😄;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Αν και είμαι κατά των tatoos γιατί όταν θα το μετανιώσεις 😥... Γιατί όμως συντεταγμένες από τη βόρεια Νιγηρία 😄;

Μπορεί να την πάτησε με τους γνωστούς πρίγκιπες και να θέλει να το θυμάται για πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Γιατί όμως συντεταγμένες από τη βόρεια Νιγηρία 😄;

Δεν είναι προφανές; Του έστειλαν mail ότι ένας νιγηριανός πρίγκηπας θέλει τη βοήθειά του για να εισπράξει κάποια μύρια ;)

2 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Μπορεί να την πάτησε με τους γνωστούς πρίγκιπες και να θέλει να το θυμάται για πάντα.

Με πρόλαβαν :cry:

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikosmile είπε

Τυχαίες είναι. 😋

Μπες και διάβασε και το 'μεγάλο' θέμα με τα tattoo στο Μπλα- Μπλα, εγώ το διάβασα σχεδόν όλο πριν κάνω το 1ο μου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Και όλως τυχαίως 1234567

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Είναι φίλος του ακετοκουμπο.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού μιλάτε για τατουάζ,πάρτε και ένα βιντεάκι που ανέβασα απο το φεστιβάλ τατουάζ που έγινε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...