st.moyzoyrakis Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Καλησπερα! Σκεφτομαι να κάνω ένα tattoo (το πρώτο μου, για αυτό και οι απορίες), το οποίο θα είναι κάτι συντεταγμένες σε μορφή 12°34’56.7”N, 12°34’56.7”E Το οποίο σκέφτομαι να είναι γύρω από το μπράτσο σαν κύκλος (δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός 😂).. Η ερώτηση είναι η εξής, αν γνωρίζει κανεις ποσό περίπου παίζουν οι τιμές για ένα τέτοιου στυλ tattoo και αν έχετε να προτείνετε κάποιο value for money τατουατζιδικο στην Αθήνα!!
sensai Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 50 με 80 ευρώ σε οποιαδήποτε γνωστό. 10 με 20 ευρώ στο φίλο μου τον Κλόντι στο Ζεφύρι.
Speculoos Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Επίσης περίμενε μέχρι τέλος Σεπτέμβρη για να το κάνεις.
st.moyzoyrakis Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Υποθέτω το λες λόγω ηλίου.. Ποσό καιρό δεν κάνει να το δει ο ήλιος;
omega Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, st.moyzoyrakis είπε Υποθέτω το λες λόγω ηλίου.. Ποσό καιρό δεν κάνει να το δει ο ήλιος; Τις πρώτες 2 με 3 εβδομάδες πρέπει να του βάζεις αρκετά συχνά μέσα στην μέρα Bepanthol και επίσης να το προστατεύεις από τον ήλιο. Για τον ήλιο θέλει κάνα μηνα στα σίγουρα αποχη.
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Αποχη απο ηλιο για κανα μηνα σχεδον διμηνο. Κοστος εξαρταται τον artist με τo hourly rate. Τα τατουαζ ειναι μονιμα, vfm το θεωρω γελοιο, οτι πληρωσεις παιρνεις. 1
CheOnWeb Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 6 minutes ago, Iris_89 said: Τα τατουαζ ειναι μονιμα, vfm το θεωρω γελοιο, οτι πληρωσεις παιρνεις. +1 5 hours ago, st.moyzoyrakis said: αν έχετε να προτείνετε κάποιο value for money τατουατζιδικο στην Αθήνα! https://darksidetattoosociety.com/
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, st.moyzoyrakis είπε Καλησπερα! Σκεφτομαι να κάνω ένα tattoo (το πρώτο μου, για αυτό και οι απορίες), το οποίο θα είναι κάτι συντεταγμένες σε μορφή 12°34’56.7”N, 12°34’56.7”E Το οποίο σκέφτομαι να είναι γύρω από το μπράτσο σαν κύκλος (δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός 😂).. Η ερώτηση είναι η εξής, αν γνωρίζει κανεις ποσό περίπου παίζουν οι τιμές για ένα τέτοιου στυλ tattoo και αν έχετε να προτείνετε κάποιο value for money τατουατζιδικο στην Αθήνα!! Αν και είμαι κατά των tatoos γιατί όταν θα το μετανιώσεις 😥... Γιατί όμως συντεταγμένες από τη βόρεια Νιγηρία 😄;
BadBoy Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Αν και είμαι κατά των tatoos γιατί όταν θα το μετανιώσεις 😥... Γιατί όμως συντεταγμένες από τη βόρεια Νιγηρία 😄; Μπορεί να την πάτησε με τους γνωστούς πρίγκιπες και να θέλει να το θυμάται για πάντα.
haris_216 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Γιατί όμως συντεταγμένες από τη βόρεια Νιγηρία 😄; Δεν είναι προφανές; Του έστειλαν mail ότι ένας νιγηριανός πρίγκηπας θέλει τη βοήθειά του για να εισπράξει κάποια μύρια 2 λεπτά πριν, BadBoy είπε Μπορεί να την πάτησε με τους γνωστούς πρίγκιπες και να θέλει να το θυμάται για πάντα. Με πρόλαβαν Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από haris_216
Haldol Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Γιατί όμως συντεταγμένες από τη βόρεια Νιγηρία 😄; Τυχαίες είναι. 😋 Μπες και διάβασε και το 'μεγάλο' θέμα με τα tattoo στο Μπλα- Μπλα, εγώ το διάβασα σχεδόν όλο πριν κάνω το 1ο μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Nikosmile είπε Γιατί όμως συντεταγμένες από τη βόρεια Νιγηρία 😄; Και όλως τυχαίως 1234567
vrwmiaris Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Nikosmile είπε Αν και είμαι κατά των tatoos γιατί όταν θα το μετανιώσεις 😥... Γιατί όμως συντεταγμένες από τη βόρεια Νιγηρία 😄; Είναι φίλος του ακετοκουμπο. 1
akis_tzev Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Αφού μιλάτε για τατουάζ,πάρτε και ένα βιντεάκι που ανέβασα απο το φεστιβάλ τατουάζ που έγινε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα