Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια απορία που με βασανίζει εδώ και πολύ καιρό και θέλω κάποιος να μου την λύσει. Λοιπόν, πηγαίνω Β Λυκείου και στο πρώτο τετράμηνο είχα Μ.Ο τάξης 11.7 και στο δεύτερο υπολογίζω πάλι γύρω στο 12. Φοβάμαι πως θα μείνω στην τάξη και δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται να κάνω για να την περάσω, μιας και έχω μετανιώσει για όλες τις βλακείες που έκανα όλη τη χρονιά (που είχα παρατήσει τα μάθηματα δλδ)... Τι πρέπει να κάνω;

Επεξ/σία από Giorgos1732
Δημοσ.

ξεκινα να διαβαζεις αλλα με 12 Μ.Ο ειναι αρκετα δυσκολο να μεινεις.

Δημοσ.

Στην εποχή μου, έπρεπε να προσπαθήσεις για να μείνεις στην ίδια τάξη. Υποθέτω πως τώρα θα θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

• Like 6
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Στην εποχή μου, έπρεπε να προσπαθήσεις για να μείνεις στην ίδια τάξη. Υποθέτω πως τώρα θα θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Απλά δεν ξερω αν παίζει ρόλο και ο Μ.Ο στις εξετάσεις...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Giorgos1732 είπε

Απλά δεν ξερω αν παίζει ρόλο και ο Μ.Ο στις εξετάσεις...

Να ρωτήσεις στο σχολείο σου.
ΤΟΤΕ, τα παλιά χρόνια, έπρεπε να είχες μ.ο. σε κάποιο μάθημα κάτω του 10, αλλά και μ.ο. στα άλλα μαθήματα κάτω από 12.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...να κατσεις να διαβασεις και να σωφρονιστεις ας πουμε δεν σου περασε απ'το μυαλο ε;  ακου'κει "τι πρεπει να κανω"... και τι εκανες αυτον τον "πολυ καιρο" ρε φιλε; τον κλοουν την ταξης για χαχαχοχοχο; και μετα μας φταιει η κριση και οι πολιτικοι

Επεξ/σία από kr0m
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kr0m είπε

...να κατσεις να διαβασεις και να σωφρονιστεις ας πουμε δεν σου περασε απ'το μυαλο ε;  ακου'κει "τι πρεπει να κανω"... και τι εκανες αυτον τον "πολυ καιρο" ρε φιλε; τον κλοουν την ταξης για χαχαχοχοχο; και μετα μας φταιει η κριση και οι πολιτικοι

Δεν είναι οτι δεν ασχολούμαι καν, απλά διαβάζω μόνο τα μαθήματα που με ενδιαφέρουν και είναι στην κατεύθυνσή μου (τα οποία κάνω και στο φροντιστήριο), κάτι που απ'οτι φαίνεται δεν βοηθάει και πολύ και δεν είναι αποτελεσματικό. Το θέμα είναι οτι σε όλα τα άλλα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης μου είμαι πάτος και δεν τα αγγίζω καν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giorgos1732 είπε

Δεν είναι οτι δεν ασχολούμαι καν, απλά διαβάζω μόνο τα μαθήματα που με ενδιαφέρουν και είναι στην κατεύθυνσή μου (τα οποία κάνω και στο φροντιστήριο), κάτι που απ'οτι φαίνεται δεν βοηθάει και πολύ και δεν είναι αποτελεσματικό. Το θέμα είναι οτι σε όλα τα άλλα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης μου είμαι πάτος και δεν τα αγγίζω καν.

Στα μαθήματα κατεύθυνσης τι βαθμό έχεις;

Απλά περιέργεια.

Δημοσ.
2 hours ago, Giorgos1732 said:

Οι καθηγητές θα φταίνε, να αλλάξεις φροντιστήριο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Στα μαθήματα κατεύθυνσης τι βαθμό έχεις;

Απλά περιέργεια.

Πληροφορική 16

Άλγεβρα 15

Έκθεση 17

Μαθ. Κατεύθυνσης 14

14 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Οι καθηγητές θα φταίνε, να αλλάξεις φροντιστήριο!

Πρέπει να γελάσω τωρα; Να ξέρω δηλαδή.

Επεξ/σία από Giorgos1732
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ από το Λύκειο πάντως (τα...ΠΟΛΥ παλιά χρόνια), θυμάμαι ότι για να πάρεις 10 και 12 στο τρίμηνο δεν έπρεπε απλά να μην ασχολείσαι ΤΕΛΕΙΩΣ, έπρεπε να βρίσεις και την μάνα του καθηγητή.

Εντελώς αδιάφορος και πανάσχετος να ήσουν, αν κρατούσες ένα χαμηλό προφίλ και δεν ήσουν προκλητικός, ένα 13/14 θα στο βάζανε.

Δεν έχω ιδέα πως γίνεται να πάρει κάποιος 10 ή 11 στο τρίμηνο, θεωρώ θέλει συνδυασμό πλήρους/προκλητικής αδιαφορίας με υφάκι απέναντι στον καθηγητή.

Μόνο να ΔΕΙΧΝΕΙΣ ότι δεν τον έχεις εντελώς γραμμένο, ένα 13 δεν θα στο βάλει να περάσεις την τάξη;;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...