Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.praxiabank.com/el/ Εχει ακουσει ή ξερει καποιος κατι για αυτη τη νεα τραπεζα ? Μετά από συνέντευξη σε γνωστό μου άτομο δίνουν 1200 μικτα. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
AristidisZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Έχει πάρει στελέχη από μεγάλες εταιρίες πάντως... Δε ξέρω αν αυτό λέει κάτι, πάντως δείχνει να κανει σοβαρές κινήσεις 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε https://www.praxiabank.com/el/ Εχει ακουσει ή ξερει καποιος κατι για αυτη τη νεα τραπεζα ? Μετά από συνέντευξη σε γνωστό μου άτομο δίνουν 1200 μικτα. Καλησπέρα Γιαννη, τι κάνατε τελικά με τα καφεδάκια και τα κρουασάν, τα καταφέρατε σήμερα? στο glassdoor έχει μονο 2 review οποτε δεν είναι καλο δείγμα. Σου είπε ο γνωστός σου σε τι πόστο δίνουν 1200?
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, fg9000 είπε Καλησπέρα Γιαννη, τι κάνατε τελικά με τα καφεδάκια και τα κρουασάν, τα καταφέρατε σήμερα? στο glassdoor έχει μονο 2 review οποτε δεν είναι καλο δείγμα. Σου είπε ο γνωστός σου σε τι πόστο δίνουν 1200? Καλημερα .Ναι καναμε παραγγελια σε Στεργιου..Δικο μας ατομο θα σερβιρει . 7 ώρες πριν, fg9000 είπε Καλησπέρα Γιαννη, τι κάνατε τελικά με τα καφεδάκια και τα κρουασάν, τα καταφέρατε σήμερα? στο glassdoor έχει μονο 2 review οποτε δεν είναι καλο δείγμα. Σου είπε ο γνωστός σου σε τι πόστο δίνουν 1200? Τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων...Όχι για ληξιπρόθεσμα κλπ .Ακομα δεν νομιζω να εχει τετοια .
l337 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η συγκεκριμένη τράπεζα είναι η πρώην Credicom και η τελευταία ήταν για τα πανηγύρια. Για την συγκεκριμένη θέση δεν γνωρίζω. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από l337
Conan2046 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οπότε δεν ισχύει: Νομίζω διάβαζα σε εφημερίδα .... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Conan2046
Nevyn Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Νομίζω διάβαζα σε εφημερίδα ότι πρόκειται για επενδυτική τράπεζα και πρέπει να υπάρχει κάποια σχέση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Θα δέχεται καταθέσεις και από ιδιώτες ενώ θα έχει και πιστωτικές κάρτες αλλά θα δίνει μόνο επιχειρηματικά δάνεια και όχι δάνεια σε ιδιώτες. Με επιφύλαξη ότι λέω γιατί δεν έχω κρατήσει την εφημερίδα. Οι Βαρδινογιαννηδες πηραν την IBG οχι την Praxia
Conan2046 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Άρα λάθος ότι λέω. Το διέγραψα να μην παραπληροφορώ τον κόσμο.
vagos789 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Ειναι μια νεα τραπεζα,ο χρονος θα δειξει αν εχουν τα χρηματα και την υπομονη να καταφερουν να εδραιωθουν. Ο μισθος ειναι κατι σαν 900 καθαρα που για τετοια θεση δεν ειναι ασχημα,αλλωστε η πελατεια πρεπει να ειναι ακομα πολυ μικρη 3
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) tbh Είναι Τραπεζα η οποία δεν έχει πάει ακόμα live. Παιρνει κεφάλαια μέσω μιας γερμανικής πλατφόρμας για κλειστές αποδόσεις. Στελέχη έχει πάρει κυρίως από τραπεζες, συμβουλευτικες κ κάποιες Technology. Έχουν επενδύσει αρκετά για να την στήσουν και έχει τεχνολογίες που της βαλαν κ άλλες τραπεζες ή θα τις βάλουν στο προσεχες μέλλον. Σαν περιβάλλον ο παλιότερος να είναι 2 χρονια στην εταιρια όντας νεοσύστατη άρα αναμένουμε. Σαν προοπτική καλή ακούγετε λογο ότι απ την αρχή τραπεζα δύσκολα βλέπεις. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω δυο γνωστους που δουλευουν εκει στο IT κομματι. Ολα καλα τους φαινονται.
sphinxgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Απλά τα πράγματα ή θα πάει καλά και θα απογειωθεί ή σε λίγα χρόνια θα κλείσει. Σε κάθε περίπτωση δεν μου φαινεται κακή ευκαιρία. Οτι πληρώνει, πληρώνει πάντως 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Talepwros είπε Εχω δυο γνωστους που δουλευουν εκει στο IT κομματι. Ολα καλα τους φαινονται. Και σε άλλο τμημα μια χαρα είναι . Για την ωρα τουλάχιστον !!! 25 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Απλά τα πράγματα ή θα πάει καλά και θα απογειωθεί ή σε λίγα χρόνια θα κλείσει. Σε κάθε περίπτωση δεν μου φαινεται κακή ευκαιρία. Οτι πληρώνει, πληρώνει πάντως Ετσι ακριβως. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Και σε άλλο τμημα μια χαρα είναι . Για την ωρα τουλάχιστον !!! Ετσι ακριβως. Γιατι να ειναι ασχημα;; Στην αρχη εχει πολυ δρομο μεχρι να αρχισουν να στραβωνουν πραγματα. Ασε που αν ανεβει σιγα σιγα μπορει καποιος να αποκτησει και καλυτερη θεση.
eidikos33 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Και σε άλλο τμημα μια χαρα είναι . Για την ωρα τουλάχιστον !!! Ετσι ακριβως. Παιρνουν ακομα ατομα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα