Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ξένος νομίζω είναι ο επενδυτής.

Θυμίζει λίγο ιστορία pro bank ε;

Μιλάμε είχανε φύγει πολλά στελέχη τότε από τράπεζα εργασίας.

Κουφάρι ξε-κουφάρι ο υπεύθυνος του τμήματος IT για 6 μήνες καθάρισε πάνω από 350 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση από ότι λένε τα άρθρα.

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3399732/se-rolo-leukou-ippoti-gia-tin-praxiabank-i-pagkritia-sunetairistiki-trapeza

Εγω βλεπω οτι η κομπινα συνεχιζεται,απλως πεταμε σαβουρα για να επιπλεσει το καραβι και να παμε παρακατω..................

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί να χρεωκοπησει όμως; Γιατί να μην την αγοράσει η.... Πειραιώς 😂; Τόσες σαβουροτράπεζες έχει μαζέψει - και έχει γίνει η πλέον "δημόσιο" τράπεζα - γιατί να μην αγοράσει και την πραξιά εεεεε 😂😂😂

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chill είπε

Γιατί να χρεωκοπησει όμως; Γιατί να μην την αγοράσει η.... Πειραιώς 😂; Τόσες σαβουροτράπεζες έχει μαζέψει - και έχει γίνει η πλέον "δημόσιο" τράπεζα - γιατί να μην αγοράσει και την πραξιά εεεεε 😂😂😂

οταν σκασει η πιρεους μπανκ θα πεσει το γελιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, mclein² είπε

Μην λέτε τέτοια ούτε για αστείο. Οποιαδήποτε από τις 4-5 συστεμικες τράπεζες καταρρεύσει θα επιφέρει πολλές συνέπειες πιστεύω στην μισή Ελλάδα και βαλε. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 3
Δημοσ.

Απ΄ όπου πέρασε αυτή η κοπέλα τα ΄κανε ελαφρώς μαντάρα.

Σκιές στο ΤΤ, "λάθη" στο ΤΧΣ, τώρα στη PRAXIA... Πάντως έχει μαζέψει καλή προίκα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stam53 είπε

Σκιές στο ΤΤ, "λάθη" στο ΤΧΣ, τώρα στη PRAXIA... Πάντως έχει μαζέψει καλή προίκα.

Λένε ότι έχει πολύ στενές σχέσεις με τον Στου*.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

Δεν νομίζω να (την αφήσουν να) σκάσει αν και πλέον και η εθνική... ΠΟΙΑ η εθνική η τράπεζα των παπουδογιαγιαδων την έχει αφήσει πίσω.

Λογικό, έκανε μεγάλα ανοίγματα, απορρόφησε ότι σαβούρα υπήρχε στον τραπεζικό τομέα (μιλενιουμ, αγροτική) και αυτή τη στιγμή δουλεύει με πλείστους υπαλλήλους που ουδέποτε επέλεξε να εργαστούν γι'αυτη με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή σε έναν τομέα υπηρεσιών όπως ο τραπεζικός να απασχολεί 13.000 άτομα 😂😂😂. Φαντάζομαι ούτε ΟΤΕ και ΔΕΗ στις "καλές" εποχές του Αντρέα δεν απασχολούσαν τόσο κόσμο. Και αν αποκαλέσεις κανέναν δημόσιο υπάλληλο από δ' αυτούς θίγονται λες και δεν έχουμε πληρώσει 100 φορές τις θέσεις τους και τα αφεντικά τους. 

Αν σκάσει καμία πιρεους πάντως εγώ φορολογικά θα πάω ρογκ, αντερκοβερ φάση και έτσι. Αρκετό δημόσιο έχω πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα!!!! 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Stam53 είπε

Το 1.400.000 που πήρε απόψε της έκατσε άλλη μια φορά. 

Ολοι πήραν 6 μισθούς εκτός 15 άτομα πο θα παρόν 1950 ευρώ γιατί ήταν με σύμβαση. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chill είπε

αυτή τη στιγμή δουλεύει με πλείστους υπαλλήλους που ουδέποτε επέλεξε να εργαστούν γι'αυτη με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή σε έναν τομέα υπηρεσιών όπως ο τραπεζικός να απασχολεί 13.000 άτομα 😂😂😂. Φαντάζομαι ούτε ΟΤΕ και ΔΕΗ στις "καλές" εποχές του Αντρέα δεν απασχολούσαν τόσο κόσμο.

Φαντασου στην Νικαια υπαρχουν πανω σε μια πλατεια 3 -ΤΡΙΑ υποκαταστηματα της που λειτουργουν ταυτοχρονα!!! (η πλατεια παλια στεγαζε ολες τις τραπεζες που υπηρχαν γυρω της).

Δημοσ.

«Θέλουμε να έχουμε μια πανευρωπαϊκή τραπεζική άδεια με την οποία θα επιχειρήσουμε να σπάσουμε τα “σιλό”», αναφέρει ο κ. Λάριος. Κατά τον ίδιο, η περίπτωση της Praxia Bank εμφανίστηκε ίσως την κατάλληλη στιγμή, με δεδομένο ότι ήδη η Viva ενεργοποιούσε το σχέδιό της να πάρει άδεια διαδικτυακής τράπεζας στην Ευρώπη. Καθώς όμως το μόνο που ενδιαφέρει την εταιρεία είναι η απόκτηση της άδειας και όχι να διατηρήσει το business plan που είχε η Praxia, έχει καταθέσει προσφορά 20 εκατ. ευρώ στην Atlas Merchant Capital, με την πρόβλεψη μάλιστα να αφήσει ανοιχτές μόλις 20 θέσεις εργασίας, αφού «ο στόχος είναι η δημιουργία αποκλειστικά διαδικτυακής τράπεζας και όχι με καταστήματα». Εάν πάλι δεν ευοδωθεί η πρόταση για την Praxia Bank, όπως εξηγεί, τότε θα αναζητηθεί άδεια σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chill είπε

Δεν νομίζω να (την αφήσουν να) σκάσει αν και πλέον και η εθνική... ΠΟΙΑ η εθνική η τράπεζα των παπουδογιαγιαδων την έχει αφήσει πίσω.

Λογικό, έκανε μεγάλα ανοίγματα, απορρόφησε ότι σαβούρα υπήρχε στον τραπεζικό τομέα (μιλενιουμ, αγροτική) και αυτή τη στιγμή δουλεύει με πλείστους υπαλλήλους που ουδέποτε επέλεξε να εργαστούν γι'αυτη με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή σε έναν τομέα υπηρεσιών όπως ο τραπεζικός να απασχολεί 13.000 άτομα 😂😂😂. Φαντάζομαι ούτε ΟΤΕ και ΔΕΗ στις "καλές" εποχές του Αντρέα δεν απασχολούσαν τόσο κόσμο. Και αν αποκαλέσεις κανέναν δημόσιο υπάλληλο από δ' αυτούς θίγονται λες και δεν έχουμε πληρώσει 100 φορές τις θέσεις τους και τα αφεντικά τους. 

Αν σκάσει καμία πιρεους πάντως εγώ φορολογικά θα πάω ρογκ, αντερκοβερ φάση και έτσι. Αρκετό δημόσιο έχω πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα!!!! 

Για ΔΕΗ, λέγαν σε ένα κανάλι σήμερα ότι έχει 13500 υπαλλήλους και θέλουν να τους μειώσουν σε 11000 με εθελουσία έξοδο. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Για ΔΕΗ, λέγαν σε ένα κανάλι σήμερα ότι έχει 13500 υπαλλήλους και θέλουν να τους μειώσουν σε 11000 με εθελουσία έξοδο. 

Μακρι να γινει και σε ΔΕΔΔΗΕ να την κανω....Ειμαι 62 ! και με παει 67 !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...