Πέτρος Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 17 ώρες πριν, mike299 είπε Κλείσε το karmic dice από τα options Πρέπει να το τσεκάρω αυτό, να δω τί ακριβώς επηρεάζει/αλλάζει. Είπαμε να το πάω σχετικά vanilla. ΤΥ! 1
mike299 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 7 hours ago, Πέτρος said: Πρέπει να το τσεκάρω αυτό, να δω τί ακριβώς επηρεάζει/αλλάζει. Είπαμε να το πάω σχετικά vanilla. ΤΥ! Εάν το πάρουμε με τους κανόνες του DND βέβαια, vanilla είναι με κλειστό καθώς έτσι έχεις"πραγματικά" random ζάρι 3 1
jerry banana Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) παιδιά έχω ένα καυτερό θέμα. Αγόρασα το παιχνίδι εχθές και παρολο που το σύστημα μου είναι ακριβώς πάνω στις ελάχιστες ρυθμίσεις το παιχνίδι γίνεται ανυπόφορα ενοχλητικό. Ανα 20-30 λεπτά μου βγάζει αυτό άντε το πολύ να παίξω 1 ώρα χωρίς θέμα. Εψαξα χιλιάδες ξένα forum και η τελική λύση που δίνουν μερικοί είναι ενημέρωση του bios. όλα τα άλλα τα έχω κάνει verify files sto steam, στις ρυθμίσεις να παίξω με fsr μιας και έχω rx 480 . Αλλά τζίφος.Ξέρετε σε low end pc τι μπορεί να κάνει κάποιος για να τρέξει το παιχνίδι απροβλημάτιστα? Εχω κάνει επίσης update τα πάντα και στις ρυθμίσεις τα έβαλα όλα στο χαμηλότερο δυνατό με fsr 1 στο performance. Λογικά πάω για refund? Σας ευχαριστώ πολύ όσοι ασχοληθούν. Καθώς είναι κρίμα για ένα τοσο καλό παιχνίδι να υπάρχουν θέματα με hardware. Το παίζω στο steam . ι5 6500 rx 480 8 gb με 16 gb ram . Παλιότερα το είχα ξανακατεβάσει αλλά όχι στο steam και έτρεχε απροβλημάτιστα. Τώρα στο steam που το αγόρασα εχθές μου έχει αλλάξει τα φώτα σε αυτό το error.ότι και να κάνω.Που κανονικά το παιχνίδι θα έπρεπε να παίζει απο βίντεο που έχω δει. Σημείωση ότι λέει το error το έχω ήδη κάνει . Επεξ/σία 7 Απριλίου από jerry banana
achilleasgr Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου How to Fix "DirectX Error" in Baldur's Gate 3 Στο παραπάνω έχει αρκετές προτάσεις που ίσως βοηθήσουν. Επίσης είδα ότι πολλοί προτείνουν να το τρέξεις με Vulcan Mode αντί για DX. Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό. Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις πας ψαχτά. Εγώ θα δοκίμαζα να επικοινωνήσω και απευθείας με Larian. Το game έχει κυκλοφορήσει αρκετό καιρό πλέον και πιθανόν το ζήτημα να έχει περάσει από το Q&A τους.
jerry banana Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, achilleasgr είπε How to Fix "DirectX Error" in Baldur's Gate 3 Στο παραπάνω έχει αρκετές προτάσεις που ίσως βοηθήσουν. Επίσης είδα ότι πολλοί προτείνουν να το τρέξεις με Vulcan Mode αντί για DX. Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό. Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις πας ψαχτά. Εγώ θα δοκίμαζα να επικοινωνήσω και απευθείας με Larian. Το game έχει κυκλοφορήσει αρκετό καιρό πλέον και πιθανόν το ζήτημα να έχει περάσει από το Q&A τους. φίλε Αχιλλέα τα 'έκανα όλα αλλά δεν λειτουργεί. Το έκανα refund στο steam . Και ευτυχώς τα λεφτά τα πήρα πίσω αλλά στο wallet και τους ζητησα να μου τα βάλουν στην κάρτα. Εξυπηρετικοί είναι και με κατανόηση καθώς είχα ήδη 8 ώρες στο παιχνιδι. Λογικά θέλει διαφορετικό/δυνατότερο σύστημα. Σημείωση για όποιον τύχει να πέσει στο μέλλον στην απάντηση. Κατέβασα το παιχνίδι με άλλο τρόπο και λειτουργεί άψογα. Δεν καταλαβαίνω και ούτε πρόκειται γιατί μέσω steam δεν λειτουργούσε. Πιθανολογώ κάτι με τον launcher της Larian. Γιατι η μοναδική διαφορά του τρόπου με τον οποί πλέον ανοιγω το παιχνίδι είναι κατευθείαν απο το εικονίδιο δεν βγαίνει πουθενά το larian . Επεξ/σία 9 Απριλίου από jerry banana 1
Despotas Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 15/4 κυκλοφορεί το patch 8. https://www.eurogamer.net/baldurs-gate-3s-last-ever-major-update-gets-a-long-awaited-release-date 1
jerry banana Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 18 λεπτά πριν, Despotas είπε 15/4 κυκλοφορεί το patch 8. https://www.eurogamer.net/baldurs-gate-3s-last-ever-major-update-gets-a-long-awaited-release-date αλλάζει τίποτα στο παιχνίδι επίσης ξέρουμε εάν βγει κανένα dlc μελλοντικά?
omghi2u Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 5 ώρες πριν, jerry banana είπε αλλάζει τίποτα στο παιχνίδι επίσης ξέρουμε εάν βγει κανένα dlc μελλοντικά? Οχι η Larian εχει ξεκαθαρισει πως DLC και λοιπα προς πληρωμη "εξτρα" δεν βγαζει. 2
>-Nosakos<- Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Δυστυχώς και ευτυχώς σε κανένα προηγούμενο παιχνίδι της larian δεν θυμάμαι για paid dlc ή expansion. Μια enhanced edition βγάζουν και αυτή δωρεάν για τους κατόχους! Το bg3 δεν χρειάζεται enhanced edition, οπότε δεν νομίζω να δούμε κάτι άλλο, τουλάχιστον όχι official γιατί mods θα βγούνε άπειρα. 1
seithan Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου On 12/04/2025 at 19:10, >-Nosakos<- said: Δυστυχώς και ευτυχώς σε κανένα προηγούμενο παιχνίδι της larian δεν θυμάμαι για paid dlc ή expansion. Μια enhanced edition βγάζουν και αυτή δωρεάν για τους κατόχους! Το bg3 δεν χρειάζεται enhanced edition, οπότε δεν νομίζω να δούμε κάτι άλλο, τουλάχιστον όχι official γιατί mods θα βγούνε άπειρα. Έχεις να προτείνεις κάτι από μόντες;
Πέτρος Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 12/4/2025 στις 10:31 ΠΜ, Despotas είπε 15/4 κυκλοφορεί το patch 8. https://www.eurogamer.net/baldurs-gate-3s-last-ever-major-update-gets-a-long-awaited-release-date Ελπίζω να ασχολήθηκαν με τις μπόλικες κουλαμάρες που υπάρχουν (κι όμως) ακόμα. Η κάμερα και όλο το pathfinding εξακολουθούν να έχουν τεράστια θέματα. Σε μάχη, έχω το "boss" μπροστά μου, μαζί και τα minions. Το βγάζω με τα χίλια ζόρια, έχουν μείνει 2 μικρά, τα οποία επειδή είναι "μέσα" στο χώρο που πιάνει το πτώμα του, δεν μπορώ με κανένα τρόπο να τα σημαδέψω (ναι, είχα ξεμείνει από εμπρηστικές κλπ), με αποτέλεσμα να φάω 2-3 γύρους να με "φτύνουν", μέχρι τελικά να ξεμυτίσουν. Στο ίδιο διάστημα, ένας από την ομάδα ψοφολογούσε 2 γκρεμούς παραπέρα και εννοείται δεν μπορούσα να φτάσω εγκαίρως. Μάχη που είχα παίξει γύρω στις 10 φορές για να βγει, εν τω μεταξύ.
Sarandis Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ελπίζω να ασχολήθηκαν με τις μπόλικες κουλαμάρες που υπάρχουν (κι όμως) ακόμα. Η κάμερα και όλο το pathfinding εξακολουθούν να έχουν τεράστια θέματα. Σε μάχη, έχω το "boss" μπροστά μου, μαζί και τα minions. Το βγάζω με τα χίλια ζόρια, έχουν μείνει 2 μικρά, τα οποία επειδή είναι "μέσα" στο χώρο που πιάνει το πτώμα του, δεν μπορώ με κανένα τρόπο να τα σημαδέψω (ναι, είχα ξεμείνει από εμπρηστικές κλπ), με αποτέλεσμα να φάω 2-3 γύρους να με "φτύνουν", μέχρι τελικά να ξεμυτίσουν. Στο ίδιο διάστημα, ένας από την ομάδα ψοφολογούσε 2 γκρεμούς παραπέρα και εννοείται δεν μπορούσα να φτάσω εγκαίρως. Μάχη που είχα παίξει γύρω στις 10 φορές για να βγει, εν τω μεταξύ. Aν θυμάμαι καλά μπορείς να τα στοχεύσεις απο την πάνω μπάρα που έχει τη σειρά που επιτίθενται όλοι. 2
Πέτρος Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Sarandis είπε Aν θυμάμαι καλά μπορείς να τα στοχεύσεις απο την πάνω μπάρα που έχει τη σειρά που επιτίθενται όλοι. Δεν μου έχει λειτουργήσει ποτέ, ποτέ όμως. Δεν ξέρω γιατί. Χτες στο Underdark έφαγε κόλλημα και το "laser" από έναν από τους πύργους με ακολουθούσε σε όλο το χάρτη. Ο μόνος τρόπος να το ξεφορτωθώ ήταν να βγω εντελώς από το παιγνίδι και μετά να το ξεκινήσω πάλι.
jerry banana Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ελπίζω να ασχολήθηκαν με τις μπόλικες κουλαμάρες που υπάρχουν (κι όμως) ακόμα. Η κάμερα και όλο το pathfinding εξακολουθούν να έχουν τεράστια θέματα. Σε μάχη, έχω το "boss" μπροστά μου, μαζί και τα minions. Το βγάζω με τα χίλια ζόρια, έχουν μείνει 2 μικρά, τα οποία επειδή είναι "μέσα" στο χώρο που πιάνει το πτώμα του, δεν μπορώ με κανένα τρόπο να τα σημαδέψω (ναι, είχα ξεμείνει από εμπρηστικές κλπ), με αποτέλεσμα να φάω 2-3 γύρους να με "φτύνουν", μέχρι τελικά να ξεμυτίσουν. Στο ίδιο διάστημα, ένας από την ομάδα ψοφολογούσε 2 γκρεμούς παραπέρα και εννοείται δεν μπορούσα να φτάσω εγκαίρως. Μάχη που είχα παίξει γύρω στις 10 φορές για να βγει, εν τω μεταξύ. Αυτό με τις 10 φορές σε νιώθω. Προσωπικά το παράτησα. Αν και είναι εκπληκτικό παιχνίδι γιατί λόγω εργασίας όταν έχεις κανονική δουλειά και σχολάς έχεις την ημέρα 1 ώρα το πολύ να αφιερώσεις. Όταν παλεύω κάτι και κάνει πχ miss μια κίνηση και ο εχθρός έχει καλύτερη τύχη ή τοποθεσία στο χώρο μέχρι να κουνηθώ με το κλικ να πάω να βαρέσει κλπ μιλάμε για μάχες που και η απλή μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά με ώρα. Και δεν ευχαριστιεσαι. Πιστεύω εάν ήμουν φοιτητής ή δεν είχα δουλειά θα ήταν καλύτερα. Για να αφοσιωθώ. Συν κάτι τεχνικά θέματα που είχα που τελικά έφταιγε το ίδιο το παιχνίδι ή ο launcher ,της larian. 3 ώρες πριν, seithan είπε Έχεις να προτείνεις κάτι από μόντες; Eχει στο nexusmods. Αρκετά και μπορείς να τα διαχωρίσεις με βάση τη διασημότητα, αρεσκεια κλπ. Επειδή είμαστε σου φόρουμ δεν μπορώ να σου πω όλα τα καλά γιατί δεν αφορούν σκριβως το παιχνίδι αλλά την εμφάνιση χαρακτήρων,μερικά άλλα οι περισσότεροι χρησιμοποιούν κάποια για πανοπλίες και καλύτερα ξόρκια. Επεξ/σία 14 Απριλίου από jerry banana
>-Nosakos<- Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, seithan said: Έχεις να προτείνεις κάτι από μόντες; Όπως πρότεινε και ο φίλος παραπάνω, μπες στο nexusmods και δες τα top files των τελευταίων 2 βδομάδων. Έχουν βγει άπειρα mods για να διαλέξεις. Τα αγαπημένα μου είναι τα camp event notifications και όλα τα better "something" mods. Επεξ/σία 14 Απριλίου από >-Nosakos<- 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα