Xorxhs! Δημοσ. Τετάρτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:06 μμ Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται τωρα να το ξεκινησω. Ποιον αρχικό χαρακτήρα θα επιλέγατε ?
Sarandis Δημοσ. Τετάρτη στις 04:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:33 μμ Κανέναν. Φτιάξε δικό σου με ό,τι σου αρέσει εκείνη την ώρα. Έχεις δυνατότητα respec. Αυτό είναι το νόημα του Rpg 😁
Xorxhs! Δημοσ. Τετάρτη στις 04:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:35 μμ 2 λεπτά πριν, Sarandis είπε Κανέναν. Φτιάξε δικό σου με ό,τι σου αρέσει εκείνη την ώρα. Έχεις δυνατότητα respec. Αυτό είναι το νόημα του Rpg 😁 παλιοτερα διαβαζα οτι ειχε πιο ενδιαφερον στορυ οι premade characters, άλλαξε αυτο?
Sarandis Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε παλιοτερα διαβαζα οτι ειχε πιο ενδιαφερον στορυ οι premade characters, άλλαξε αυτο? Δε χάνεις το story τους γιατί τους βρίσκεις στην πορεία. Αν θες κάποιον έτοιμο μπορείς να πάρεις astarion πχ και αυτό που θα χάσεις είναι, πως και που θα έβρισκες τον συγκεκριμένο in game. Σε καμία περίπτωση μην πάρεις dark urge, είναι για 2ο playthrough. Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:41 μμ από Sarandis 1
>-Nosakos<- Δημοσ. Τετάρτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:33 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Sarandis said: Δε χάνεις το story τους γιατί τους βρίσκεις στην πορεία. Αν θες κάποιον έτοιμο μπορείς να πάρεις astarion πχ και αυτό που θα χάσεις είναι, πως και που θα έβρισκες τον συγκεκριμένο in game. Σε καμία περίπτωση μην πάρεις dark urge, είναι για 2ο playthrough. Όχι ακριβώς. Αν επιλέξεις premade χάνεις όλες τις αλληλοεπιδράσεις μαζί τους. Πχ. romance κτλ. Απο την άλλη έχεις "extra objectives" (την ιστορία του κάθε χαρακτήρα αλλά απο την δική σου οπτική). Εγώ στο πρώτο playthrough επέλεξα Will και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Αλλά έπαιξα άλλα 4-5 playthroughs με τον Will ως companion. 😅 10 hours ago, Πέτρος said: Καλά ρε...cap level 12 σε tactician, Κι ας είμαι ακόμα στο 1/3 του Act3? Είμαστε με τα καλά μας? To level 12 είναι υπέρ αρκετό ακόμα και για honour mode. Παίζεις στις ανώτατες δυσκολίες, αυτό σημαίνει ότι έχεις μια ιδέα απο builds και synergies και θες challenge. Δυστυχώς ή ευτυχώς επειδή είναι dnd εύκολα φτιάχνεις δυνατά builds που απλά ξευτελίζεις όλα τα bosses του act3, εκτός ίσως απο 1-2 (σε honour mode που έχεις μόνο 1 try και τα ζάρια δεν σου κάνουν το χατίρι). Το level 12 cap είναι κυρίως για balancing issues, γιατί μετά οι μάχες θα γινόντουσαν ακόμα πιο αδιάφορες. Αν θες κάτι πιο εύκολο μπορείς είτε να ρίξεις την δυσκολία ή να κατεβάσεις κάποια απο τα άπειρα mods που υπάρχουν. Απο την άλλη μεριά με ξενερώνει και μένα όταν υπάρχει cap σε rpg παιχνίδι και έχω ακόμα πολλές ώρες μπροστά μου. Τουλάχιστον εδώ υπάρχουν πολλά καλά items που βρίσκεις, όσο προχωράς, οπότε έχεις μια αίσθηση "progression". Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:51 μμ από >-Nosakos<- 1
panagiotis54 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:22 μμ δεν θα διαλεγα ποτε σε κανενα playthrough μου καποιον απο τους ετοιμους χαρακτρηρες του παιχνιδιου... 2 hours ago, Xorxhs! said: παλιοτερα διαβαζα οτι ειχε πιο ενδιαφερον στορυ οι premade characters, άλλαξε αυτο? καθε αλλο, η λογικη ειναι οτι εχουν σχεδον ολοι πολυ ενδιαφερον στορυ. το στορυ σκεψου του σαν μπαλακι του πινγκ πονγκ ειναι ωραιο οταν παιζεται η μπαλα, οταν σου λενε κατι αυτοι και εσυ απαντας πισω αναλογα με το τι χαρακτηρα θες να δωσεις στον δικο σου character. το κλασσικο/ πιο ευκολο παραδειγμα ειναι αν θες να παιξεις καλο ή κακο θα ταιριαξεις περισσοτερο με αλλους χαρακτηρες καθε φορα. Αν παιξεις εσυ τον astarion θα χασεις απειρο υλικο απο το backgroun story αυτου του χαρακτηρα....πραγματικα θα κανεις το εαυτο σου φτωχοτερο story/lore wise αν παιξεις εναν απο τους ετοιμους. Dark urge ειναι αν θες να παιξεις κακο πρακτικα....γουστα ειναι αυτα, εγω δεν εχω καμια ιδιαιτερη αγαπη για αυτο ειδος αλλα οκ
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 μμ 3 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε To level 12 είναι υπέρ αρκετό ακόμα και για honour mode. Παίζεις στις ανώτατες δυσκολίες, αυτό σημαίνει ότι έχεις μια ιδέα απο builds και synergies και θες challenge. Δυστυχώς ή ευτυχώς επειδή είναι dnd εύκολα φτιάχνεις δυνατά builds που απλά ξευτελίζεις όλα τα bosses του act3, εκτός ίσως απο 1-2 (σε honour mode που έχεις μόνο 1 try και τα ζάρια δεν σου κάνουν το χατίρι). Το level 12 cap είναι κυρίως για balancing issues, γιατί μετά οι μάχες θα γινόντουσαν ακόμα πιο αδιάφορες. Αν θες κάτι πιο εύκολο μπορείς είτε να ρίξεις την δυσκολία ή να κατεβάσεις κάποια απο τα άπειρα mods που υπάρχουν. Απο την άλλη μεριά με ξενερώνει και μένα όταν υπάρχει cap σε rpg παιχνίδι και έχω ακόμα πολλές ώρες μπροστά μου. Τουλάχιστον εδώ υπάρχουν πολλά καλά items που βρίσκεις, όσο προχωράς, οπότε έχεις μια αίσθηση "progression". Δυστυχώς τα τελευταία πόσα χρόνια το "easy" αλλά και το "normal" σαν επίπεδο δυσκολίας μεταφράζεται σε "γελοίο" και "αστείο" αντίστοιχα, στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών. Δεν αφορά κανέναν άλλον αυτόν, εννοείται, μόνο εμένα. Θέλω να ζοριστω, θέλω να την πατήσω και να προσπαθώ να βρω κάτι καλύτερο μόνος μου, οπότε πάντα βάζω αν όχι το ανώτατο επίπεδο, το 2ο τουλάχιστον (οκ, δεν έχω γενικά κουράγιο για οτιδήποτε στυλ "Ironman", με "χάνεις-τελειώνεις"). Τώρα, για το είδος εδώ, έχω να πιάσω κανονικό DnD (χαρτί και μολύβι, εννοώ) 30 χρόνια περίπου, έχω χάσει αυτού του είδους την επαφή, οπότε σε πολλά πράγματα είμαι μπούφος. Δεν κοιτάζω οδηγούς, δεν κοιτάζω builds, δεν κοιτάζω "how2madeeasy" πριν πάω στα αντίστοιχα bosses κλπ, ίσως θα κοιτάξω κάτι σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις που δεν θα μπορώ με κανένα τρόπο να βγάλω κάτι/κάποιον για να πάρω μια ιδέα (αν και σχεδόν τα πάντα σε εκείνες τις περιπτώσεις είναι είτε για normal κατάσταση είτε για δικά τους builds που δεν έχουν επαφή με το δικό μου στήσιμο. Θεωρώ, επίσης, το respec γελοιότητα από τις λίγες, καταστρέφει εντελώς το όποιο νόημα του παιχνιδιού. Φοβάμαι όμως ότι θα το χρησιμοποιήσω, τουλάχιστον για 2-3 χαρακτήρες. Πριν 2 ώρες έφαγα μια γερή ξενερα σε μάχη, πρώτη φορά στο act3 (μέχρι τώρα ξυριζα, είναι η αλήθεια). Φόρτωσα save, θα πάω με άλλη σύνθεση, έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, μάλλον θα μου βγει με κάποιες προσπάθειες και κάποιες θυσίες, αλλά...όπως και να το κάνουμε, είναι χαζό να βλέπεις +250/500/1000 exp points για πλάκα και να μην υπάρχει αντίκρισμα. Αυτό με τον εξοπλισμό, ακόμα το περιμένω...paladin χωρίς carsomyr (και cloak of deflection...και τα δύο από το 1/3 περίπου του παιχνιδιού, μην το ξεχνάμε), δεν γίνεται. 2
chek2fire Δημοσ. χθες στις 03:40 μμ Δημοσ. χθες στις 03:40 μμ 17 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δυστυχώς τα τελευταία πόσα χρόνια το "easy" αλλά και το "normal" σαν επίπεδο δυσκολίας μεταφράζεται σε "γελοίο" και "αστείο" αντίστοιχα, στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών. Δεν αφορά κανέναν άλλον αυτόν, εννοείται, μόνο εμένα. Θέλω να ζοριστω, θέλω να την πατήσω και να προσπαθώ να βρω κάτι καλύτερο μόνος μου, οπότε πάντα βάζω αν όχι το ανώτατο επίπεδο, το 2ο τουλάχιστον (οκ, δεν έχω γενικά κουράγιο για οτιδήποτε στυλ "Ironman", με "χάνεις-τελειώνεις"). Τώρα, για το είδος εδώ, έχω να πιάσω κανονικό DnD (χαρτί και μολύβι, εννοώ) 30 χρόνια περίπου, έχω χάσει αυτού του είδους την επαφή, οπότε σε πολλά πράγματα είμαι μπούφος. Δεν κοιτάζω οδηγούς, δεν κοιτάζω builds, δεν κοιτάζω "how2madeeasy" πριν πάω στα αντίστοιχα bosses κλπ, ίσως θα κοιτάξω κάτι σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις που δεν θα μπορώ με κανένα τρόπο να βγάλω κάτι/κάποιον για να πάρω μια ιδέα (αν και σχεδόν τα πάντα σε εκείνες τις περιπτώσεις είναι είτε για normal κατάσταση είτε για δικά τους builds που δεν έχουν επαφή με το δικό μου στήσιμο. Θεωρώ, επίσης, το respec γελοιότητα από τις λίγες, καταστρέφει εντελώς το όποιο νόημα του παιχνιδιού. Φοβάμαι όμως ότι θα το χρησιμοποιήσω, τουλάχιστον για 2-3 χαρακτήρες. Πριν 2 ώρες έφαγα μια γερή ξενερα σε μάχη, πρώτη φορά στο act3 (μέχρι τώρα ξυριζα, είναι η αλήθεια). Φόρτωσα save, θα πάω με άλλη σύνθεση, έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, μάλλον θα μου βγει με κάποιες προσπάθειες και κάποιες θυσίες, αλλά...όπως και να το κάνουμε, είναι χαζό να βλέπεις +250/500/1000 exp points για πλάκα και να μην υπάρχει αντίκρισμα. Αυτό με τον εξοπλισμό, ακόμα το περιμένω...paladin χωρίς carsomyr (και cloak of deflection...και τα δύο από το 1/3 περίπου του παιχνιδιού, μην το ξεχνάμε), δεν γίνεται. σε ποιον έφαγες πουλί στο act 3? Στο δράκο? Αν ναι έχω κάποια tip που ακόμα και με αυτά είναι αμφίβολο αν λειτουργήσουν.
Πέτρος Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 ώρες πριν, chek2fire είπε σε ποιον έφαγες πουλί στο act 3? Στο δράκο? Αν ναι έχω κάποια tip που ακόμα και με αυτά είναι αμφίβολο αν λειτουργήσουν. Όχι, όχι, έχω ακόμα δρόμο για να φτάσω εκεί. Πήγα εντελώς ξεβράκωτος στα αγγ.ρια, ούτε καν long rest, ήμουν άδειος από τα περισσότερα spells και με εντελως ακατάλληλη ομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα