Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις μου ηρθε το παρακατω σε vodafone καρτοσυμβολαιο.

ΠAPE 2GB ΔΩPO KAΘE ΣK TOY IOYNIOY! KATEBAΣE TO MY VODAFONE APP KANE SHAKE IT EΔΩ https://www.vodafone.gr/surprisedelight KAI AΠOΓEIΩΣE TO KAΛOKAIPI ΣOY!

Επεξ/σία από ReBeLoS
  • Like 3
  • Thanks 7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

Μολις μου ηρθε το παρακατω σε vodafone καρτοσυμβολαιο.

ΠAPE 2GB ΔΩPO KAΘE ΣK TOY IOYNIOY! KATEBAΣE TO MY VODAFONE APP KANE SHAKE IT EΔΩ https://www.vodafone.gr/surprisedelight KAI AΠOΓEIΩΣE TO KAΛOKAIPI ΣOY!

Το λινκ με βγάζει σε μια σελίδα που μου λέει να κατεβάσω το app, το οποίο το έχω ήδη. Δεν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Το λινκ με βγάζει σε μια σελίδα που μου λέει να κατεβάσω το app, το οποίο το έχω ήδη. Δεν έβγαλα άκρη.

μια απ τα ιδια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Ανοίγεις την εφαρμογή --> μενού --> shake it!

Αν καταλαβαίνω σωστά πρέπει να το ξανακάνεις το άλλο Σ/Κ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ανοίγεις την εφαρμογή --> μενού --> shake it!

Αν καταλαβαίνω σωστά πρέπει να το ξανακάνεις το άλλο Σ/Κ.

Δεν έχει τέτοια επιλογή στο μενού.

Δεν έκανα κάτι ούτε για αυτό το ΣΚ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ο τίτλος ίσως είναι λίγο παραπλανητικός. Μου έδωσε 2gb για 7 ημέρες και προφανώς κάθε ΣΚ του Ιουνίου θα ξαναγίνεται (Στην αρχή νόμισα ότι θα ήταν 2gb για χρήση το ΣΚ).

Λάθος μου, σορρυ. Όντως είναι 2gb που ισχύουν κατά τη διάρκεια του ΣΚ. Μου έδωσε ταυτόχρονα και άλλην προσφορά για κάποιο λόγο.

Πάτησα το link από κινητό, με ρώτησε με ποια εφαρμογή να το ανοίξει, επέλεξα την εφαρμογή της vodafone, έκανα login και με έβγαλε στο "Shake it". Το κούναγα περαδώθε σαν χαζό και δεν γινόταν κάτι. Πατώντας το βελάκι που γυρνάς στην αρχική οθόνη, ενεργοποιήθηκε και μου ήρθε sms.

Δεν ξέρω και δεν θυμάμαι αν υπήρχε από πριν η επιλογή "shake it" στο μενου. Επίσης για κάποιο λόγο (ίσως φταίει και το κινητό που είναι παλιό και κολλάει) με τα δεδομένα δεν μου δούλεψε. Δούλεψε με wifi αλλά μπορεί να ήταν τυχαίο.

Επεξ/σία από sarleft
  • Like 1
Δημοσ.

Λειτουργεί και σε καρτοκινητο η προσφορά, εννοείται η εφαρμογή πρέπει να είναι ενημερωμένη γιατί παλιότερα μπορεί να μην υπήρχε το shake it. Σ' εμένα πάντως ενεργοποιήθηκε κανονικά.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

εγω στο μενου της εφαρμογης δεν βλεπω shake it το συμβολαιο μου ειναι red1

Εγώ δεν έχω red1

Screenshot_2019-05-31-21-07-05-429_com.myvodafone.android.png

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, sarleft είπε

Επειδή ο τίτλος ίσως είναι λίγο παραπλανητικός. Μου έδωσε 2gb για 7 ημέρες και προφανώς κάθε ΣΚ του Ιουνίου θα ξαναγίνεται (Στην αρχή νόμισα ότι θα ήταν 2gb για χρήση το ΣΚ).

Το ιδιο νομιζα και εγω. (δεν εχω βοδα)

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Ζητώ συγγνώμη από όλους και από τον matrixxx που τον πήρα στον λαιμό μου

Είπα να το ξανατσεκάρω μιας και άλλαξε τον τίτλο, τα gb για τις 7 ημέρες ήταν προφανώς από άλλην προσφορά και μου τα έδωσε επειδή είχα καιρό να μπω ίσως.

Ξαναμπήκα και όντως είναι για 2gb για το ΣΚ. 

Φοιτητικό συμβόλαιο έχω

Σορρυ και πάλι

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Shake it είναι για όλους και μπορείτε να κάνετε κάθε 7 μέρες. Το δώρο για όλο τον Ιούνιο είναι 2GB για το ΣΚ. Σε κανονικές συνθήκες στο Shake it δίνει 1GB για μια μέρα ή 2GB για μια εβδομάδα, πιο συχνά το πρώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...