lary7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Etherovamon είπε Όταν τόσα χρόνια μελανιάζουν τα χέρια μου με απλά χειροκίνητα κατσαβίδια, το επαναφορτιζόμενο είναι μια κάποια επένδυση· με την έννοια της εξέλιξης, πάντα. Ρε παιδιά, μη με αγχώνετε! Είναι ή δεν είναι συμβατά τα bits με το επαναφορτιζόμενο; Πανε παρτο νωρίς νωρις γιατι θα τελειώσει. Στα χρήματά του δεν θα βρείς καλύτερο και μετά απο λίγο καιρό θα λες πώς ζούσες χωρίς βιδολόγο. Τα bits μια χαρα συμβατά ειναι, το εργαλείο με ζόρι μπορεί και τούβλο να τρυπήσει. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πιστολέτο 12V που τρυπάει και μπετό, ενα τέτοιο μπορεί να χρειαστείς ακόμα και η συλλογή σου ειναι πλήρης. Εγώ έχω 14,4V βιδολόγο, το μικρό πιστολέτο των 12V και πιστολέτο ρεύματος parkside. Όλα μαζί κόστισαν 135€ και μπορώ να πώ πως αξίζουν το κάθε ευρώ που "επένδυσα" σε αυτά. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από lary7 1
1988panos2171 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Για ερασιτεχνική χρήση και για την τιμή του νομίζω ότι είναι τίμια επιλογή, στα θετικά η εγγύηση και αξιοπιστία του λιντλ σε αυτό το κομμάτι. Μιας και δεν είναι κρουστικό αρχικά αποκλείεις τη χρήση για τρύπημα τοίχου. Από κει και πέρα θα βιδώσει τα πάντα και θα ανοίξει τρύπες σε ξύλα. Σε σίδερο έχει πιο περιορισμένες δυνατότητες, μην περιμένεις να ανοίγεις τρύπες Φ10 σε σίδερο 5mm πάχος. Είναι για πιο απλή χρήση. 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Etherovamon είπε Ρε παιδιά, μη με αγχώνετε! Είναι ή δεν είναι συμβατά τα bits με το επαναφορτιζόμενο; Στο σετ με τα μπιτάκια αν προσέξεις έχει ένα εξάρτημα που το περιγράφει ως "1 φορέας bits ταχείας αλλαγής για χειρισμό με το ένα χέρι", στη μια μεριά του έχει υποδοχή για να κουμπώνουν τα μπιτάκια, και στην άλλη έχει το αρσενικό εξάγωνο που μπαίνει μέσα στο τσόκ του δραπανοκατσάβιδου.
gdriver Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, papoys1 είπε Με 40 ευρώ είχα πάρει από leroy αυτό. Το είχε προσφορά τώρα το βλέπω 50. Πολύ καλό έχει και κρούση η δε μπαταρία του πολύ καλή.Το έχω 6-7 μήνες με ελαφριά χρήση και δεν έχει χρειαστεί να το φορτώσω ακόμη.Πολύ καλό για τα λεφτά του. Έχει πολύ υψηλές και σταθερές στροφές και όχι ρυθμιζόμενες όπως τα επαναφορτιζόμενα για αυτό το λόγο δεν κάνει για βίδες. το συγκεκριμένο το είχαν για επίδειξη στο leroy τις προάλες και στη μέγιστη ροπή του μπορούσα να το σταματήσω με το χέρι. τώρα δεν ξέρω σε τί κατάσταση ήταν η μπαταρία του αλλά μου φάνηκε πολύ αδύναμο. Από την άλλη έχω δοκιμάσει εργαλείο με 25nm ροπή και δεν μπορούσα να το σταματήσω με τίποτα. Αυτό παρόλο που έγραφε 30 απλώς δεν... Αλλά όπως έγραψα μπορεί η μπαταρία του να ήταν ψιλοψόφια. προς τον op. Tο lidl βγάζει και την πιο δυνατή σειρά performance αλλά την έχει μόνο για γερμανία. μπορείς ωστόσο να το παραγγείλεις από γερμανία από το ίδιο το site και να στο φέρουν. Έχει μέγιστη ροπή 60nm. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από gdriver
haris_216 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Με τα του Lidl δεν έχω θέμα. Για την ακρίβεια έχω 3-4 εργαλεία τους (έχω φυσικά και άλλα) τα οποία θεωρώ πολύ τίμιες επιλογές, αν φυσικά ξέρουμε τι και γιατί το πήραμε. Με τα επαναφορτιζόμενα (Lidl ή όχι) όμως έχω θέμα. Κι αυτό γιατί τα θεωρώ, για να το θέσω όμορφα, προβληματική επιλογή στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν μιλάμε για ιδιώτες. Για τον επαγγελματία είναι οκ καθώς: Προφανώς θα έχει 2η, 3η ή και 8η μπαταρία και άρα δεν θα μείνει στη μέση της δουλειάς. , Το έξτρα κόστος των μπαταριών και η ανάγκη αντικατάστασής τους μετά από Χ χρόνια αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι "τα βγάζουν τα λεφτά τους" αφού είναι εργαλεία που αποφέρουν χρήματα. Πρακτικότητα, ασφάλεια κι ευκολία στη χρήση αφού ούτε ρεύμα "σέρνουμε" μαζί αλλά ούτε καλούμπες από καλώδιο που μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα. Ειδικά σε ένα επαγγελματία που τρέχει δεξιά κι αριστερά. Για τον ιδιώτη τώρα: Η αντικατάσταση της μπαταρίας μετά από κάποια χρόνια, στοιχίζει. Και μάλιστα αρκετά. Σε περιπτώσεις συμφέρει να πάρεις καινούργιο εργαλείο Το να έχεις 2η ή 3η μπαταρία στοιχίζει. Αν δεν έχεις backup μπαταρία είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το χρειαστείς και.....δεν (εκτός πια αν είσαι τόσο οργανωμένος diy-er που τσεκάρεις τα εργαλεία σου περιοδικά. πχ κάθε 3μηνο). Κατά κανόνα τα επαναφορτιζόμενο είναι πιο αδύναμα συγκρινόμενα με τα ρεύματος. Και όταν έχουν παρεμφερείς επιδόσεις τότε το κόστος του επαναφορτιζόμενου είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Και ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσοι πια από εμάς κάνουμε δουλειές σε σημεία που δεν υπάρχει ρεύμα ή θα μας δημιουργούσε τόσο πρόβλημα μία μπαλαντέζα για 1-2 περιστασιακές χρήσεις; 2
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Με τα του Lidl δεν έχω θέμα. Για την ακρίβεια έχω 3-4 εργαλεία τους (έχω φυσικά και άλλα) τα οποία θεωρώ πολύ τίμιες επιλογές, αν φυσικά ξέρουμε τι και γιατί το πήραμε. Με τα επαναφορτιζόμενα (Lidl ή όχι) όμως έχω θέμα. Κι αυτό γιατί τα θεωρώ, για να το θέσω όμορφα, προβληματική επιλογή στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν μιλάμε για ιδιώτες. Για τον επαγγελματία είναι οκ καθώς: Προφανώς θα έχει 2η, 3η ή και 8η μπαταρία και άρα δεν θα μείνει στη μέση της δουλειάς. , Το έξτρα κόστος των μπαταριών και η ανάγκη αντικατάστασής τους μετά από Χ χρόνια αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι "τα βγάζουν τα λεφτά τους" αφού είναι εργαλεία που αποφέρουν χρήματα. Πρακτικότητα, ασφάλεια κι ευκολία στη χρήση αφού ούτε ρεύμα "σέρνουμε" μαζί αλλά ούτε καλούμπες από καλώδιο που μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα. Ειδικά σε ένα επαγγελματία που τρέχει δεξιά κι αριστερά. Για τον ιδιώτη τώρα: Η αντικατάσταση της μπαταρίας μετά από κάποια χρόνια, στοιχίζει. Και μάλιστα αρκετά. Σε περιπτώσεις συμφέρει να πάρεις καινούργιο εργαλείο Το να έχεις 2η ή 3η μπαταρία στοιχίζει. Αν δεν έχεις backup μπαταρία είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το χρειαστείς και.....δεν (εκτός πια αν είσαι τόσο οργανωμένος diy-er που τσεκάρεις τα εργαλεία σου περιοδικά. πχ κάθε 3μηνο). Κατά κανόνα τα επαναφορτιζόμενο είναι πιο αδύναμα συγκρινόμενα με τα ρεύματος. Και όταν έχουν παρεμφερείς επιδόσεις τότε το κόστος του επαναφορτιζόμενου είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Και ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσοι πια από εμάς κάνουμε δουλειές σε σημεία που δεν υπάρχει ρεύμα ή θα μας δημιουργούσε τόσο πρόβλημα μία μπαλαντέζα για 1-2 περιστασιακές χρήσεις; +1 για ρεύματος... Και εγώ έχω 20 χρόνια τώρα ένα κρουστικό black & decker (αγγλικό παρακαλώ) και κάνω τα πάντα με αυτό έχει και μακρύ καλώδιο, δε νομίζω να έχω χρειαστεί ούτε μια φορά να βάλω καν μπαλαντέζα
papoys1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, gdriver είπε το συγκεκριμένο το είχαν για επίδειξη στο leroy τις προάλες και στη μέγιστη ροπή του μπορούσα να το σταματήσω με το χέρι. τώρα δεν ξέρω σε τί κατάσταση ήταν η μπαταρία του αλλά μου φάνηκε πολύ αδύναμο. Από την άλλη έχω δοκιμάσει εργαλείο με 25nm ροπή και δεν μπορούσα να το σταματήσω με τίποτα. Αυτό παρόλο που έγραφε 30 απλώς δεν... Αλλά όπως έγραψα μπορεί η μπαταρία του να ήταν ψιλοψόφια. προς τον op. Tο lidl βγάζει και την πιο δυνατή σειρά performance αλλά την έχει μόνο για γερμανία. μπορείς ωστόσο να το παραγγείλεις από γερμανία από το ίδιο το site και να στο φέρουν. Έχει μέγιστη ροπή 60nm. Αυτά που έχουν για δοκιμή όχι μόνο στο leroy αλλά παντού όλα έχουν ψόφιες μπαταρίες γιατί όλοι τα δοκιμάζουν και ουδέποτε τα φορτίζουν οπότε μη δίνεις σημασία. Το δικό μου που έχει σωστά φορτισμένη δεν το σταματάς με τίποτε στη ρύθμιση τρυπάνι ακόμη και σε ρύθμιση μικρών στροφών.Σίδερα όχι πολύ χοντρά έχω τρυπήσει με αυτό.Αν το είχε 40 ευρώ θα σου έλεγα πάρτο με κλειστά μάτια.Καμία σχέση δεν έχει με του lidl. Ξέρεις είχα ένα παλιό επαναφορτιζόμενο 14 V από makro και νόμιζα ότι είχα εργαλείο.Μόλις πήρα του leroy έπαθα πλάκα.Το πέταξα το παλιό. 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Με τα του Lidl δεν έχω θέμα. Για την ακρίβεια έχω 3-4 εργαλεία τους (έχω φυσικά και άλλα) τα οποία θεωρώ πολύ τίμιες επιλογές, αν φυσικά ξέρουμε τι και γιατί το πήραμε. Με τα επαναφορτιζόμενα (Lidl ή όχι) όμως έχω θέμα. Κι αυτό γιατί τα θεωρώ, για να το θέσω όμορφα, προβληματική επιλογή στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν μιλάμε για ιδιώτες. Για τον επαγγελματία είναι οκ καθώς: Προφανώς θα έχει 2η, 3η ή και 8η μπαταρία και άρα δεν θα μείνει στη μέση της δουλειάς. , Το έξτρα κόστος των μπαταριών και η ανάγκη αντικατάστασής τους μετά από Χ χρόνια αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι "τα βγάζουν τα λεφτά τους" αφού είναι εργαλεία που αποφέρουν χρήματα. Πρακτικότητα, ασφάλεια κι ευκολία στη χρήση αφού ούτε ρεύμα "σέρνουμε" μαζί αλλά ούτε καλούμπες από καλώδιο που μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα. Ειδικά σε ένα επαγγελματία που τρέχει δεξιά κι αριστερά. Για τον ιδιώτη τώρα: Η αντικατάσταση της μπαταρίας μετά από κάποια χρόνια, στοιχίζει. Και μάλιστα αρκετά. Σε περιπτώσεις συμφέρει να πάρεις καινούργιο εργαλείο Το να έχεις 2η ή 3η μπαταρία στοιχίζει. Αν δεν έχεις backup μπαταρία είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το χρειαστείς και.....δεν (εκτός πια αν είσαι τόσο οργανωμένος diy-er που τσεκάρεις τα εργαλεία σου περιοδικά. πχ κάθε 3μηνο). Κατά κανόνα τα επαναφορτιζόμενο είναι πιο αδύναμα συγκρινόμενα με τα ρεύματος. Και όταν έχουν παρεμφερείς επιδόσεις τότε το κόστος του επαναφορτιζόμενου είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Και ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσοι πια από εμάς κάνουμε δουλειές σε σημεία που δεν υπάρχει ρεύμα ή θα μας δημιουργούσε τόσο πρόβλημα μία μπαλαντέζα για 1-2 περιστασιακές χρήσεις; Με τα παλιά ναι είχες πρόβλημα γιατί οι απλές επαναφορτιζόμενες τελείωναν γρήγορα ή έπεφτε η δύναμή τοιυς. Με τα καινούργια και τις μπαταρίες λιθίου μόνο αν είσαι επαγγελματίας και το δουλεύεις ώρες μπορείς να μείνεις από μπαταρία.Ένας ερασιτέχνης δεν μένει ποτέ.Είναι ένα πάρα πολύ καλό εργαλείο το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο αλλά 18V και πάνω.Μεγάλη ευκολία. 1
lary7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, haris_216 είπε Με τα του Lidl δεν έχω θέμα. Για την ακρίβεια έχω 3-4 εργαλεία τους (έχω φυσικά και άλλα) τα οποία θεωρώ πολύ τίμιες επιλογές, αν φυσικά ξέρουμε τι και γιατί το πήραμε. Με τα επαναφορτιζόμενα (Lidl ή όχι) όμως έχω θέμα. Κι αυτό γιατί τα θεωρώ, για να το θέσω όμορφα, προβληματική επιλογή στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν μιλάμε για ιδιώτες. Για τον επαγγελματία είναι οκ καθώς: Προφανώς θα έχει 2η, 3η ή και 8η μπαταρία και άρα δεν θα μείνει στη μέση της δουλειάς. , Το έξτρα κόστος των μπαταριών και η ανάγκη αντικατάστασής τους μετά από Χ χρόνια αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι "τα βγάζουν τα λεφτά τους" αφού είναι εργαλεία που αποφέρουν χρήματα. Πρακτικότητα, ασφάλεια κι ευκολία στη χρήση αφού ούτε ρεύμα "σέρνουμε" μαζί αλλά ούτε καλούμπες από καλώδιο που μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα. Ειδικά σε ένα επαγγελματία που τρέχει δεξιά κι αριστερά. Για τον ιδιώτη τώρα: Η αντικατάσταση της μπαταρίας μετά από κάποια χρόνια, στοιχίζει. Και μάλιστα αρκετά. Σε περιπτώσεις συμφέρει να πάρεις καινούργιο εργαλείο Το να έχεις 2η ή 3η μπαταρία στοιχίζει. Αν δεν έχεις backup μπαταρία είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το χρειαστείς και.....δεν (εκτός πια αν είσαι τόσο οργανωμένος diy-er που τσεκάρεις τα εργαλεία σου περιοδικά. πχ κάθε 3μηνο). Κατά κανόνα τα επαναφορτιζόμενο είναι πιο αδύναμα συγκρινόμενα με τα ρεύματος. Και όταν έχουν παρεμφερείς επιδόσεις τότε το κόστος του επαναφορτιζόμενου είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Και ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσοι πια από εμάς κάνουμε δουλειές σε σημεία που δεν υπάρχει ρεύμα ή θα μας δημιουργούσε τόσο πρόβλημα μία μπαλαντέζα για 1-2 περιστασιακές χρήσεις; Σε αυτό θα διαφωνήσω. Ο ερασιτέχνης θα κάνει μικρή δουλειά, 5-10 τρύπες το πολύ σε μια ημέρα οπότε ακόμα και μια αδύναμη μπαταρία θα τον καλύψει. Ο επαγγελματίας είναι που θα χρειαστεί το μακιτα με ταχυφορτιστές και τα βαλιτσάκια που κάνουν 200€. Εχω τον 14.4βολτο βιδολόγο από lidl, ποτέ δεν κατάφερα να αδειάσω την μπαταρία σε μια δουλειά, αλλά ακόμα και να συνέβαινε κάνεις ένα διάλειμμα να φορτίσεις και συνεχίζεις. Τον έχω από το 2015 και ακόμα μια χαρά είναι η μπαταρία. Τώρα σε 3-4 χρόνια να δώσω 25-30€ για καινούργια δεν το βλέπω σαν σοβαρό έξοδο. Τώρα πήρα το πιστολέτο, οι extra μπαταρίες του κάνουν 13€, με μια extra βγάζει κάποιος 10 χρόνια μερεμετάκια, τι άλλο να ζητήσει; Οι μπαταρίες λιθίου απλοποίησαν τα πράγματα και είναι προσιτές πλέων στον καθένα. 1
christopher0016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/6/2019 στις 1:26 ΜΜ, Joshua21 είπε Πως ακριβώς προκύπτει ότι είναι "παντελώς ακατάλληλο για κάθε είδους βίδωμα"? Εντελώς ακατάλληλο για βιδωμα... μόνο για τρύπες κάνει.. και αυτές Όσο αντέξει... Άμα είχες λίγο ιδέα δεν θα πρότεινες αυτό για βιδωμα που δεν έχει καν ρυθμιστή ροπής... Ts οικονομικό και κρουστικό με 2 μπαταρίες! Ότι καλύτερο στα λεφτά του vfm πολύ δυνατό η καλύτερη αγορά που εχω κάνει σε αυτά τα λεφτά δουλεύει απροβληματιστα. Μέχρι και τρύπες σε τοίχο απο μπετό κάνει χωρίς να μασάει. https://www.skroutz.gr/s/17750165/Oxford-Home-UMCD-001.html#reviews Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από christopher0016 1
papoys1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Εντελώς ακατάλληλο για βιδωμα... μόνο για τρύπες κάνει.. και αυτές Όσο αντέξει... Άμα είχες λίγο ιδέα δεν θα πρότεινες αυτό για βιδωμα που δεν έχει καν ρυθμιστή ροπής... Ts οικονομικό και κρουστικό με 2 μπαταρίες! Ότι καλύτερο στα λεφτά του vfm πολύ δυνατό η καλύτερη αγορά που εχω κάνει σε αυτά τα λεφτά δουλεύει απροβληματιστα. Μέχρι και τρύπες σε τοίχο απο μπετό κάνει χωρίς να μασάει. https://www.skroutz.gr/s/17750165/Oxford-Home-UMCD-001.html#reviews Θα συμφωνήσω πολύ καλό.Είναι ακριβώς ίδιο εμφανισιακά και λειτουργικά με τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες (18 V ) με αυτό που πήρα εγώ από το leroy 40 ευρώ και τώρα το έχει 50. Πάρτο με κλειστά μάτια αν δεν πήρες ακόμη.Το συγκεκριμένο σάιτ από την Πάτρα κάποιος το είχε ποστάρει και παλαιότερα για άλλο εργαλείο πράγματι με πολύ καλές τιμές. 2
nikosmakos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Στις 2/6/2019 στις 11:09 ΠΜ, agamoi-thytai είπε Επένδυση και lidl είναι δυο λέξεις που δεν πάνε μαζί. Επένδυση απο τα Lidl, τεριαζει καλυτερα
christopher0016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Θα συμφωνήσω πολύ καλό.Είναι ακριβώς ίδιο εμφανισιακά και λειτουργικά με τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες (18 V ) με αυτό που πήρα εγώ από το leroy 40 ευρώ και τώρα το έχει 50. Πάρτο με κλειστά μάτια αν δεν πήρες ακόμη.Το συγκεκριμένο σάιτ από την Πάτρα κάποιος το είχε ποστάρει και παλαιότερα για άλλο εργαλείο πράγματι με πολύ καλές τιμές. Πολύ καλό πραγματικά. Δεν θυμάμαι πόσο μου είχε βγει με μεταφορικά νομίζω το είχα πάρει λίγο πιο ακριβά Αξίζει αφού θα πάρεις που θα πάρεις δρσοσνοκατσαβιδο να πάρεις κρουστικό 1
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε Εντελώς ακατάλληλο για βιδωμα... μόνο για τρύπες κάνει.. και αυτές Όσο αντέξει... Άλλο ένα ότι να ναι post, το συνηθίζεις τελευταία. Απλά επαναλαμβάνεις το "εντελώς ακατάλληλο για βίδωμα" συνοδευόμενο από το "μόνο για τρύπες κάνει" χωρίς να εξηγείς απολύτως τίποτα. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο εδώ και 10 χρόνια και για βίδωμα, πως τα καταφέρνω αφού είναι ακατάλληλο? Βάζω σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μου μήπως? Χαλάω τις βίδες και δεν το παίρνω χαμπάρι? Κάθε βίδα μου παίρνει περισσότερο χρόνο να τη βιδώσω/ξεβιδώσω και επίσης δεν το παίρνω χαμπάρι? Αν έλεγες πως δεν είναι και το πιο κατάλληλο για βίδωμα θα συμφωνούσα, το να ισχυρίζεσαι όμως ότι είναι εντελώς ακατάλληλο χωρίς να χρησιμοποιείς κανένα επιχείρημα μόνο γέλια προκαλεί. Επίσης άσχετα με το τι ακριβώς εννοείς με το "όσο αντέξει", στα χέρια μου έχει βγάλει μια δεκαετία με χρήση που θα την περιέγραφα περισσότερο ως σκληρή και εντατική, παρά ερασιτεχνική, και ακόμα λειτουργεί σαν την πρώτη ημέρα. Στην πράξη αποδείχτηκε πολύ πιο αξιόπιστο από άλλα ακριβότερα που έχουν περάσει από τα χέρια μου. 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε Άμα είχες λίγο ιδέα δεν θα πρότεινες αυτό για βιδωμα που δεν έχει καν ρυθμιστή ροπής... Άμα είχες λίγο ιδέα θα γνώριζες ότι η έννοια "ρυθμιστής ροπής" δεν υφίσταται καν, μόνο ρυθμιστής ταχύτητας υπάρχει, και αυτό που προτείνω τυγχάνει να έχει. Επίσης αν είχες δώσει λίγο παραπάνω προσοχή σε αυτά που είχε γράψει ο ts, θα είχες διαπιστώσει ότι ζητούσε προτάσεις για κάποιο εργαλείο που κάνει και για διάτρηση.
gdriver Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, christopher0016 είπε Εντελώς ακατάλληλο για βιδωμα... μόνο για τρύπες κάνει.. και αυτές Όσο αντέξει... Άμα είχες λίγο ιδέα δεν θα πρότεινες αυτό για βιδωμα που δεν έχει καν ρυθμιστή ροπής... Ts οικονομικό και κρουστικό με 2 μπαταρίες! Ότι καλύτερο στα λεφτά του vfm πολύ δυνατό η καλύτερη αγορά που εχω κάνει σε αυτά τα λεφτά δουλεύει απροβληματιστα. Μέχρι και τρύπες σε τοίχο απο μπετό κάνει χωρίς να μασάει. https://www.skroutz.gr/s/17750165/Oxford-Home-UMCD-001.html#reviews Ωραίος. δε μπορέσα να αντισταθώ και το πήρα. 2
LouCi4er Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δραπανο ρευματος δεν κανει για βιδωμα βιιδων.Τωρα ο φιλος πιο πανω που λεει οτι το χρησημοποιει χρονια,δεν αντιλεγω.Ο καθενας οπως βολευεται.Εμενα φιλος μου εκανε καθημερινα διαδρομη 50 χιλιομετρων με παπακι και επεμενε πως δεν βλεπει το παραμικρο μειονεκτημα.Τωρα σχετικα με τα εργαλεια του Lidl,μετα λυπης μου (πολυ μεγαλης διοτι ειμαι μεγαλος fan) αρχιζει να μου δημιουργειται η εντυπωση οτι αρχιζουν και τα ψευτιζουν εντελως.Πηραμε εγω και ενας φιλος πριν κανενα μηνα το ηλεκτρικο δραπανο στα 24,99€.Με το που το πιανεις στα χερια σου καταλαβαινεις οτι ειναι εντελως φτηνοκατασκευη.Μιλαμε δεν εκαναν τον κοπο να τριμαρουν τα πλαστικα,οπου και να πιασεις καταλαβαινεις να σε γδερνει.Του φιλου μου μετα απο 5-6 φορες που το χρησημοποιησε εμεινε μονιμα στο κρουστικο.Μιλαμε για δουλειες του 5λεπτου,3-4 τρυπες δλδ.Τεσπα πηρε τηλ και του το αντικαταστησανε. Πριν κατι μερες πηρα το παλμικο που ειχε το Lidl,φοβερο εργαλειο για 49,99€ (φοβερα εργαλεια γενικως τα παλμικα,απιστευτα εξυπηρετικα,πως ζουσα χωρις παλμικο τοσα χρονια,χαχα) το οποιο τις πρωτες φορες που το δουλεψα,σταματαγε να λειτουργει οταν χτυπαγε το σφυρι για καποια συνεχομενα δευτερολεπτα.Αν πηγαινα δλδ να βιδωσω 8χ100 στριφωνι σε ξυλο,το πηγαινε 2 εκ και μετα σταματαγε.Αφηνες σκανδαλη,παταγες ξανα και δουλευε για αλλα 2 εκατοστα.Δεν το ξαναεκανε βεβαια απο εκεινη την μερα αλλα δεν μου αρεσε.Πηραμε και 1 επαναφορτιζομενο για το εργοστασιο,μετα απο δυο εβδομαδες (οχι καθημερινης εργασιας) αρχισε να εχει θεμα το τσοκ.Βεβαια ειναι ουρακοταγκοι οι μηχανικοι και δεν ξερω πως το δουλεψανε,παντως εξωτερικα φαινεται καινουργιο ακομα.Ειχαμε παρει πριν κατι μηνες ενα FF Group Brushless το οποιο ειχε 140€ αλλα εκτος του οτι δουλευει ρολοι ακομα,στο χερι σου δινει την αισθηση πολυ πιο ποιοτικης κατασκευης.Δεν ξερω,μπορει να ετυχαν στραβα αλλα πολυ ζημια τωρα τελευταια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα