Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα εισιτήριο που λήγει τώρα Ιούνιο. 

Θέλουμε για 2 βράδια να πάμε με την κοπέλα μου και αυτή δεν έχει. Με το δικό μου μόνο θα μας δεχθεί κάποιος να μας καλύψει και τους δύο ή υπάρχει φόβος μην γίνει κάτι; Καμία εμπειρία κάποιος; 

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχε το νου σου πάντως για ενδεχόμενη παράταση ενός μηνός, νομίζω κάθε χρόνο δίνεται.

Λογικά θα πληρώσετε κάποιο ποσό για το άτομο που δεν έχει.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχε το νου σου πάντως για ενδεχόμενη παράταση ενός μηνός, νομίζω κάθε χρόνο δίνεται.

Λογικά θα πληρώσετε κάποιο ποσό για το άτομο που δεν έχει.

Το ενδεχόμενο να πληρώσουμε για το δεύτερο άτομο ναι το γνωρίζω. 

Εννοούσα αφού το κατάλυμα θα πληρωθεί για 6 μέρες ενώ η διαμονή θα είναι για 2 μόνο δηλαδή το 1/3 μηπως το δεύτερο άτομο δεν πληρώσει καθόλου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Τέτοια γίνονται, συνεννοηθείτε από πριν γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Αφού υπάρχει πιθανότητα να γιν ι Θα πάρω τηλέφωνο τώρα στα καταλληματα και να δούμε τι θα μου πουνε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/4/2025 στις 12:26 ΜΜ, phanispal είπε

image.png.288ddfc119ceab415f8a4c95977a49

Αυτά είναι τα ποσά που δίνεις ανάλογα την περίπτωση (σε Εύβοια, Μαγνησία, Καρδίτσα, Λάρισα κ.λπ. αν θυμάμαι καλά δεν πληρώνεις συμμετοχή). Βέβαια μπορεί ο ξενοδόχος να σου ζητήσει περισσότερα.

Κοίτα και 4-5 σελίδες πιο πίσω, το είχαμε συζητήσει ξανά πέρσι.

Ναι, αφορά και σε ακτοπλοϊκά, για απλά εισιτήρια όμως, δηλαδή δεν επιδοτούνται καμπίνες και οχήματα.

Η εξαργύρωση της επιταγής γίνεται όταν φτάσεις στο κατάλυμα, όπου δίνεις τον αριθμό της επιταγής στον ξενοδόχο.

Εμένα γράφει επάνω επιταγή κοινωνικού τουρισμού γαι ακτοπλοϊκά και λέει ληγει 30/6

Αρα είναι μόνο για καράβι μέχρι 30/6 λογικά 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
Στις 28/4/2025 στις 12:26 ΜΜ, phanispal είπε

image.png.288ddfc119ceab415f8a4c95977a49

Αυτά είναι τα ποσά που δίνεις ανάλογα την περίπτωση (σε Εύβοια, Μαγνησία, Καρδίτσα, Λάρισα κ.λπ. αν θυμάμαι καλά δεν πληρώνεις συμμετοχή). Βέβαια μπορεί ο ξενοδόχος να σου ζητήσει περισσότερα.

Κοίτα και 4-5 σελίδες πιο πίσω, το είχαμε συζητήσει ξανά πέρσι.

Ναι, αφορά και σε ακτοπλοϊκά, για απλά εισιτήρια όμως, δηλαδή δεν επιδοτούνται καμπίνες και οχήματα.

Η εξαργύρωση της επιταγής γίνεται όταν φτάσεις στο κατάλυμα, όπου δίνεις τον αριθμό της επιταγής στον ξενοδόχο.

Δεν ισχύει στην πράξη αυτός ο πίνακας. Δυστυχώς οι ξενοδόχοι ζητάνε ότι τους κατέβει και συνήθως πολύ παραπανω απ τα ποσά που δείχνει ο πίνακας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/5/2025 στις 2:27 ΜΜ, NikosRocknRolla είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα εισιτήριο που λήγει τώρα Ιούνιο. 

Θέλουμε για 2 βράδια να πάμε με την κοπέλα μου και αυτή δεν έχει. Με το δικό μου μόνο θα μας δεχθεί κάποιος να μας καλύψει και τους δύο ή υπάρχει φόβος μην γίνει κάτι; Καμία εμπειρία κάποιος; 

Το ποιο πιθανον ειναι,πχ για ενα δικλινο,απλως να υπαρξει εκπτωση λογω της μιας επιταγης,θα σας δεχτουν λογικα,αλλα δεν θα περιλαμβανει η τιμη 2 επιταγες αφου υπαρχει μονο 1.Εγω που εκανα περυσι ενα ψαχτηρι,σε καταλλυματα 2-3 αστεριων,απλα δηλαδη οχι τιποτε παροχες της προκοπης,ετρωγα ακυρο επειδη ειχα μια επιταγη και ημουν μονος μου,ελεγαν δικαιολογιες οτι δεν εχουν διαθεσιμοτητα η οτι θα πρεπει να πληρωσω το υπολοιπο που αναλογει χωρις επιταγη γιατι ειναι δικλινο το δωματιο.

Επεξ/σία από Slither
Δημοσ.

Εκλεισα και εγω να παμε 23-30/6 που παιρνει η γυναικα μου μια βδομαδα αδεια εκτος απο τις δυο που θα παρει τον Αυγουστο.

Μας ειπαν για 2 ευρω την ημερα αλλα ειναι για το ατομο οι ολοι μαζι η για το καθε δωματιο;

Επειδη ειμαστε 5 ατομα μας ειπαν οτι θα μας δωσουν δυο δωματια η μαλλον καταλυματα γιατι δεν θα παμε σε ξενοδοχειο.

Επειδη θα παμε Ευβοια βορια και θα περασουμε με καραβι να υποθεσω οτι το αμαξι το πληρωνω κανονικα και τα εισητηρια ειναι και να παμε και να γυρισουμε;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Μας ειπαν για 2 ευρω την ημερα αλλα ειναι για το ατομο οι ολοι μαζι η για το καθε δωματιο;

Νομίζω πως είναι ανά επιταγή.

Εσείς λογικά έχετε πέντε επιταγές αν συμπληρώσατε σωστά την αίτηση.

Από εκεί και πέρα είναι και ανάλογα τον ξενοδόχο.

29 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Επειδη θα παμε Ευβοια βορια και θα περασουμε με καραβι να υποθεσω οτι το αμαξι το πληρωνω κανονικα και τα εισητηρια ειναι και να παμε και να γυρισουμε;

Το αυτοκίνητο το πληρώνεις εσύ (όπως και καμπίνα ή εισιτήριο πρώτης θέσης κ.λπ.).

Η επιδότηση αφορά σε μετ' επιστροφής εισιτήρια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εσείς λογικά έχετε πέντε επιταγές αν συμπληρώσατε σωστά την αίτηση.

Από εκεί και πέρα είναι και ανάλογα τον ξενοδόχο.

Το αυτοκίνητο το πληρώνεις εσύ (όπως και καμπίνα ή εισιτήριο πρώτης θέσης κ.λπ.).

Η επιδότηση αφορά σε μετ' επιστροφής εισιτήρια.

https://18-24.gr/el/pages/help-desk/item/foros-diamonis

Αναφορά σε κείμενο

Για ταξίδια στην Ελλάδα

Ο εν λόγω φόρος επιβάλλεται ανά δωμάτιο, ανά ημέρα σε κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα και ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια-διαμερίσματα, ανάλογα με την κατάταξή τους ως εξής:

Για τα κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα:

1-2 αστέρων 2€/ διανυκτέρευση

3 αστέρων 5€/ διανυκτέρευση

4 αστέρων 10€/ διανυκτέρευση

5 αστέρων 15€/ διανυκτέρευση

Για τα ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια-διαμερίσματα:

2€/ διανυκτέρευση

Αυτο δεν πολυκαταλαβα.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, phanispal είπε

Λοιπόν μίλησα με την ιδιοκτήτρια των καταλυμάτων που θα παμε. Είναι το δωμάτιο 2 ευρώ την ημέρα και επειδή εκεί που θα πάμε δεν έχει δωματια που να χωράνε 5 άτομα που είμαστε εμείς και θα μας δώσει αναγκαστικά δύο δωμάτια, μου είπε ότι εμείς θα πληρώσουμε το ένα και το άλλο θα το χρεωθεί η ιδια.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι έτσι, αν και έχω την εντύπωση ότι πέρσι δώσαμε επί τρία και επί τις ημέρες διαμονής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tελικα στον τουρισμο για ολους τα 200 ευρω που κληρωθηκα πως μπορω να τα χρησιμοποιησω;

Βooking δεν γινεται;Κατι αλλο διαδυκτιακα γιατι δεν εχω διαθεση να παιρνω τηλεφωνα τα ξενοδοχεια.

Επεξ/σία από Niko09
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Niko09 είπε

Tελικα στον τουρισμο για ολους τα 200 ευρω που κληρωθηκα πως μπορω να τα χρησιμοποιησω;

Βooking δεν γινεται;Κατι αλλο διαδυκτιακα γιατι δεν εχω διαθεση να παιρνω τηλεφωνα τα ξενοδοχεια.

Γιατί να μην το παίρνει το booking?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...