modechristo_13 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Παιδια καλησπέρα σας , Εγω πήγα να το κάνω και παίρνω το παρακάτω. θυμάμαο παλαιότερα δεν είχα θέμα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Πρέπει να απευθυνθω στην ΔΗΠΑ;
arvacon Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 3 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Παιδια καλησπέρα σας , Εγω πήγα να το κάνω και παίρνω το παρακάτω. θυμάμαο παλαιότερα δεν είχα θέμα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Πρέπει να απευθυνθω στην ΔΗΠΑ; Στη ΔΗΠΑ οχι απαραιτητα, στη ΔΥΠΑ ομως ναι. 1
energy52 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Ακομη και σημερα η αιτηση κολλαει στην Υποβολη...μολις τικαρω το κουτακι που λεει για το Εντυπο συγκαταθεσης με πεταει εξω, το κανει και σε αλλους; δε θυμαμαι αλλη χρονια τετοιο χαλι.....
NightKing Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 1 ώρα πριν, energy52 είπε Ακομη και σημερα η αιτηση κολλαει στην Υποβολη...μολις τικαρω το κουτακι που λεει για το Εντυπο συγκαταθεσης με πεταει εξω, το κανει και σε αλλους; δε θυμαμαι αλλη χρονια τετοιο χαλι..... Μην το τικάρεις. Κάνε κλικ δίπλα που λέει Εντυπο συγκαταθεσης ωστε και καλά να το διαβασεις και θα τικαριστεί μετά απο μονο του. 1
energy52 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 1 ώρα πριν, NightKing είπε Μην το τικάρεις. Κάνε κλικ δίπλα που λέει Εντυπο συγκαταθεσης ωστε και καλά να το διαβασεις και θα τικαριστεί μετά απο μονο του. Δεν το ειχα σκεφτει αυτο, να σαι καλα φιλε μου το καταφερα ευχαριστω!!!!
Than88 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω τα βήματα που απαιτούνται. Έκανα εγγραφή μέσω ΑΑΔΕ, αλλά εν συνεχεία δεν ξέρω ποια είναι τα default username και password που δίνει το σύστημα, οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω. Και δεν μου έχει έρθει και κάποιο email απο ΔΥΠΑ.
kurupakis Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 22 ώρες πριν, Than88 είπε Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω τα βήματα που απαιτούνται. Έκανα εγγραφή μέσω ΑΑΔΕ, αλλά εν συνεχεία δεν ξέρω ποια είναι τα default username και password που δίνει το σύστημα, οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω. Και δεν μου έχει έρθει και κάποιο email απο ΔΥΠΑ. Φίλε δε κάνεις εγγραφή κάπου. Μπαίνεις στο σύστημα της δυπα (e-servises) με τους κωδικούς της ααδε( taxisnet). 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχει παρει η αδερφη μου το κοινωνικος τουρισμος του 2024 και δεν θα το χρησιμοποιησει λογο δουλειας και θελει να μου το δωσει. Αραγε θα μπορω να το χρησιμοποιησω εγω και για τα ακτοπλοικα, θελει ταυτοτητα η δεν παιζει κατι τετοιο ;
kurupakis Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχει παρει η αδερφη μου το κοινωνικος τουρισμος του 2024 και δεν θα το χρησιμοποιησει λογο δουλειας και θελει να μου το δωσει. Αραγε θα μπορω να το χρησιμοποιησω εγω και για τα ακτοπλοικα, θελει ταυτοτητα η δεν παιζει κατι τετοιο ; 99% δε παίζει γιατί το εισιτήριο είναι ονομαστικό. Εκτός αν πας με ferry Πόρο ή Εύβοια ή δε ξέρω γω πού, αλλά φυσικά εκεί απλά το καίς καθώς είναι πολύ φθηνά τα εισιτήρια. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 26 λεπτά πριν, kurupakis είπε 99% δε παίζει γιατί το εισιτήριο είναι ονομαστικό. Εκτός αν πας με ferry Πόρο ή Εύβοια ή δε ξέρω γω πού, αλλά φυσικά εκεί απλά το καίς καθώς είναι πολύ φθηνά τα εισιτήρια. δεν εχει εκδώσει κανενα εισιτηριο ακομα ουτε εχει κλεισει ξενοδοχειο εχει απλα την επιταγη τον κωδικο και λεω αν μπορω να κλεισω στο ονομα μου με χρηση της επιταγης/κωδικου
kurupakis Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε δεν εχει εκδώσει κανενα εισιτηριο ακομα ουτε εχει κλεισει ξενοδοχειο εχει απλα την επιταγη τον κωδικο και λεω αν μπορω να κλεισω στο ονομα μου με χρηση της επιταγης/κωδικου Αυτό λέω. Ο κωδικός είναι στο όνομα της. Το εισιτήριο θα είναι στο δικό σου. Άρα δε γίνεται. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 18 λεπτά πριν, kurupakis είπε Αυτό λέω. Ο κωδικός είναι στο όνομα της. Το εισιτήριο θα είναι στο δικό σου. Άρα δε γίνεται. καταλαβα οποτε μονο με συνεννόηση με το καταλυμα αμα το δεχτει για διαμονη και ακτοπλοικα απο την τσεπη μου αν το αξιοποιησω ευχαριστω 1
kurupakis Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε καταλαβα οποτε μονο με συνεννόηση με το καταλυμα αμα το δεχτει για διαμονη και ακτοπλοικα απο την τσεπη μου αν το αξιοποιησω ευχαριστω Καλό είναι να το κάψεις πάντως γτ έχει πέναλτι αν δεν το χρησιμοποιήσετε. Τα ακτοπλοϊκά δεν είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσετε μόνο το κατάλυμα 1
panosno1com Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, kurupakis είπε Καλό είναι να το κάψεις πάντως γτ έχει πέναλτι αν δεν το χρησιμοποιήσετε. Τα ακτοπλοϊκά δεν είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσετε μόνο το κατάλυμα Τι εννοεις πεναλτι αμα δε το χρησιμοποιήσεις? Απλως δεν μπορεις να ξαναπαρεις μερος για 2 χρονια δεν ειναι? (Ενω κανονικα ειναι ενα χρονο αφου πχ αμα παρεις φέτος δεν δικαιουσαι de facto του χρονου)
kurupakis Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 11 ώρες πριν, panosno1com είπε Τι εννοεις πεναλτι αμα δε το χρησιμοποιήσεις? Απλως δεν μπορεις να ξαναπαρεις μερος για 2 χρονια δεν ειναι? (Ενω κανονικα ειναι ενα χρονο αφου πχ αμα παρεις φέτος δεν δικαιουσαι de facto του χρονου) Ναι αυτό εννοώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα