Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω πω τραγικό. Τι πουλάνε? Τι κορόιδα πάνε να πιάσουν? Το τραγικό είναι ότι το συνολικό κόστος είναι περίπου στα 940 συν/πλην χωρίς τα windows. Από τα 1259 έχουμε μια απόσταση. Δεν μπορείς να πεις.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Πω πω τραγικό. Τι πουλάνε? Τι κορόιδα πάνε να πιάσουν? Το τραγικό είναι ότι το συνολικό κόστος είναι περίπου στα 940 συν/πλην χωρίς τα windows. Από τα 1259 έχουμε μια απόσταση. Δεν μπορείς να πεις.

Και τα windows αμφιβαλλω αν εχουν sticker αλλα anyway.

31 λεπτά πριν, antiSocial001 είπε

Αν ηταν καλη ευκαιρια θα εδινα κατι παραπανω, γενικα ομως θελω να μην ξεφυγω τα 800.

Εχεις να μου προτεινεις κατι;

Δεν με απασχολει να ειναι σεταρισμενο η να παρω ξεχωριστα τα parts αρκει να ειναι ολα απο μαγαζια στην αθηνα/αττικη.

Asrock b350 

Ryzen 1600 αμεσα η 2700 τελος του μηνα.

16gb ram 3200MHz στα 162€

Thermaltake 500w rgb smart

Ssd  mx500 250gb 

Lc power 984B 

1060 6gb gigabyte στα 339

Μαγαζια hellasphone και multicopter.

Σε intel κοιτας

asrock z370 pro4 και

i5 8400 με τα υπολοιπα ιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

Σας επρηξα και σε αλλο θεμα...

αυτα ειναι συμβατα? θα εχω καπου bootleneck? καποιο θεμα? Να δωσω φορα? (SSD εχω)

2018-04-01 19_49_20.jpg

Μην πάρεις παλιά πλατφόρμα. Με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις καλύτερο και πιο μοντέρνο σύστημα. Έχει απαντηθεί το ερώτημά σου στο άλλο θέμα.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

αυτα ειναι συμβατα? θα εχω καπου bootleneck? καποιο θεμα? Να δωσω φορα? (SSD εχω)

2018-04-01 19_49_20.jpg

Αν τα εβρισκες μεταχειρισμενα θα τρωγοταν, αλλα καινουργια σου λεμε ξεχνα τα. Τι δεν καταλαβαινεις;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

Core i5-6500 με τι μητρικη και μνημες τον πλαισιωνω?

βρε αγορινα στο ειπανε τα παιδια τοσες φορες...ο μονος λογος να πας σε παλαιοτερο ειναι αν εχεις ηδη μητρικη...η τα βρεις ολα τσαμπα..

αλλιως και ο ι3 8100 π.χ ο καινουργιος που εχει 90ε καλυτερος ειναι απο αυτον ... ... και αφου υπαρχει ηδη αλλο θεμα συζητησε το εκει αν θες κατι αλλο γιατι δε γνωριζω τι ακριβως θελεις..

Δημοσ.
Στις 1-4-2018 στις 7:00 ΜΜ, InsertCoinToJoi είπε

2018-04-01 19_49_20.jpg

απλά τραγικές επιλογές... 

Δημοσ.

Σε τι υστερεί το σύστημα της υπογραφής μου για stream? Προσπαθώ να στριμαρω pubg αλλά έχω πολύ fps drop και stutter. 

Vdsl 30/3

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, splanis είπε

Σε τι υστερεί το σύστημα της υπογραφής μου για stream? Προσπαθώ να στριμαρω pubg αλλά έχω πολύ fps drop και stutter. 

Vdsl 30/3

Ram

Πάντως είναι και το game για τ’αναθεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 16 θα πηγαινει καλυτερα λες; 

παρατηρω οτι το περισσοτερο stutter υπαρχει στην αρχη του γκειμ στο landing, που έτσι κι αλλιως υπηρχε αλλα με το obs παραπαει(40-50 fps δηλαδή), αλλά γενικά στην συνέχεια ψιλοκαλά παίζω

21 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ram

Πάντως είναι και το game για τ’αναθεμα

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Ένα στικάκι ακόμα χαμένο δεν πάει. Σίγουρα θα δώσει κάτι πιθανώς όχι το αναμενόμενο αλλά σου είπα είναι λόγω game.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ένα στικάκι ακόμα χαμένο δεν πάει. Σίγουρα θα δώσει κάτι πιθανώς όχι το αναμενόμενο αλλά σου είπα είναι λόγω game.

ας πουμε με 1070 ή 8600/8700k θα επαιζα καλυτερα; εννοω τι θελει το στριμ gpu η cpu?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, splanis είπε

με 16 θα πηγαινει καλυτερα λες; 

παρατηρω οτι το περισσοτερο stutter υπαρχει στην αρχη του γκειμ στο landing, που έτσι κι αλλιως υπηρχε αλλα με το obs παραπαει(40-50 fps δηλαδή), αλλά γενικά στην συνέχεια ψιλοκαλά παίζω

κοιτα δε ξερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα γενικως αν δε το εχεις κανει ηδη δοκιμασε να κλεισεις το vsync και να βαλεις bordeless ...

η αλλιως μπορεις και να το κολλησεις π.χ στα 40φπς μεσω msi afterburner/riva tuner

Δημοσ.

Το vsync κλειστό το έχω. Φαντάζομαι εννοείς όχι fullscreen έτσι; δεν έχει διαφορά το Χα δοκιμάσει. 

Γιατί να το 40φπς πως θα παίζω; :P

2 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

κοιτα δε ξερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα γενικως αν δε το εχεις κανει ηδη δοκιμασε να κλεισεις το vsync και να βαλεις bordeless ...

η αλλιως μπορεις και να το κολλησεις π.χ στα 40φπς μεσω msi afterburner/riva tuner

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...