Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για κάποιον casual παίχτη κάνει το παιχνίδι; Για καμιά ωρίτσα την ημέρα.. Η θέλει πολύωρη ενασχόληση και εξοικείωση με το σύστημα μάχης;

Δημοσ.
46 minutes ago, parlar said:

Για κάποιον casual παίχτη κάνει το παιχνίδι; Για καμιά ωρίτσα την ημέρα.. Η θέλει πολύωρη ενασχόληση και εξοικείωση με το σύστημα μάχης;

Μια χαρά κάνει. Ο χρόνος που αφιερώνεις ημερησίως δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Απλά επειδή είναι εν γένει μεγάλο παιχνίδι, αν σου κάνει κλικ θα σε απασχολήσει για πολλές εβδομάδες ίσως και μήνες.

Δημοσ.
1 hour ago, parlar said:

Ισως ειναι το ιδανικο παιχνιδι για να παιζεις απο λιγο!Εγω αμα παιξω σερι ωρες αρχιζω και σβαρνιζομαι και το παιχνιδι τιμωρει και εκνευριζομαι!😅

Δημοσ.
2 ώρες πριν, parlar είπε

Δεν κάνει γιατί θέλει να κάτσεις πάνω να μάθεις και τα περισσότερα boss δε βγαίνουν με μια ώρα πρέπει να βαράς 3-4 ώρες και πάλι … με μια ώρα το πιθανότερο είναι να μη το τελειώσεις ποτε 

• Like 2
Δημοσ.

Μια ώρα μπορεί να κάνεις απλώς να σκοτώσεις κάνα boss ή mini boss ή να προχωρήσεις κάπου, αλλά νταξ.

Prepare to die tons!

4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Δεν κάνει γιατί θέλει να κάτσεις πάνω να μάθεις και τα περισσότερα boss δε βγαίνουν με μια ώρα πρέπει να βαράς 3-4 ώρες και πάλι … με μια ώρα το πιθανότερο είναι να μη το τελειώσεις ποτε 

ότι είπε^

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα releases.  Στο steam βγαίνει σε 1 ώρα αλλά στις κονσόλες θα ξεκλειδώσει στις 12? LOL.

Επίσης κατεβαίνει και patch 1.013 a priori ήδη.

P.S αν αλλάξω το time zone σε Νέα Ζηλανδία και βάλω VPN λέτε να νοιώσει 🤣.

Δημοσ.

Σε 1 ώρα σε όλους θα ξεκλειδώσει τελικά, ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Κανονικά θα έπεφτε mini ξενύχτι, αλλά έτσι όπως έχω σηκωθεί από τις 7 βλέπω να ξεφτιλίζομαι αν στριμάρω.🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Σε 1 ώρα σε όλους θα ξεκλειδώσει τελικά, ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Κανονικά θα έπεφτε mini ξενύχτι, αλλά έτσι όπως έχω σηκωθεί από τις 7 βλέπω να ξεφτιλίζομαι αν στριμάρω.🤣

Όντως, μπούρδες έγγραφε τo steam.
Στη 1πμ ανοίγει.

65b7c682e048a9e5dcfebf20de825a6a9883a95a.png

Φρέσκα requirements:

896fcde94d7ce3729b0fd9ae8289d02f111dd699.png

Release schedule of ELDEN RING Shadow of the Erdtree & PC specifications update

6gb το patch

image.png.7488ba8a7ba93ac72d8cc9e4929dc6e3.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...