xavier Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 το mimic παντως απο τη στιγμη που νερφαρανε μονο τη ζημια που προκαλει, παραμενει πολυ δυνατο. το πιο σημαντικο ηταν οτι δε ψοφαγε, οποτε αν τραβαει το aggro, αυτο φτανει. 2
Zus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Aruil είπε https://www.bandainamcoent.com/news/elden-ring-patch-notes-v1-03 Ψιλοαναμενόμενα πράγματα. Nerfs σε σπασμένα πράγματα (Sword of Night and Flame, Hoarfrost, Mimic Tear, Bloody slash κ.α.) αλλά για κάποιο λόγο θεώρησαν ότι το Moonveil είναι μια χαρά. Να αφήσετε το Moonveil ήσυχο. Έκανα και respec σε Int / Dex build με off hand staff και κόβω κομμάτια. Το FP είναι ένα θέμα αλλά θα το ρυθμίσω κι αυτό μόλις πάρω παραπάνω level.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Aruil είπε https://www.bandainamcoent.com/news/elden-ring-patch-notes-v1-03 Ψιλοαναμενόμενα πράγματα. Nerfs σε σπασμένα πράγματα (Sword of Night and Flame, Hoarfrost, Mimic Tear, Bloody slash κ.α.) αλλά για κάποιο λόγο θεώρησαν ότι το Moonveil είναι μια χαρά. Μην μπείτε να δείτε την λίστα γιατί θα φάτε spoilers στη μούρη 😝. Σοβαρά το λέω, εδώ παθαίνετε κοκομπλόκο για ένα απλό αντικείμενο που αναφέρουμε, τώρα με την λίστα θα εκραγεί το κεφάλι σας και πάει ο βραδινος ύπνος! Αναφέρει τοποθεσίες, npc, όπλα, ρούχα 😁 . Btw ωραία fixακια, αρκετά bugs φτιάχτηκαν!
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Added new quest phases for the following NPC Ισως είναι ένα δείγμα ότι βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι ,δεν μου έρχεται στο μυαλό άλλο souls παιχνίδι που να έκαναν τέτοιες προσθήκες με το καλημέρα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από Fulgore
Charismo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δεν ξέρω τι αφορούν τα new phases, αλλά μήπως τα έβαλαν για να γίνουν πιο ξεκάθαρα και εύκολα εντοπίσιμα κάποια quests? 1
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, Charismo είπε Δεν ξέρω τι αφορούν τα new phases, αλλά μήπως τα έβαλαν για να γίνουν πιο ξεκάθαρα και εύκολα εντοπίσιμα κάποια quests? Εχουν προσθέσει επιπλέον phase για τα παραπάνω npc, γιατί το story τους δεν οδηγούσε κάπου και σταματούσε απότομα στο παιχνίδι. Το βάζω σε spoiler Spoiler
xavier Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, Fulgore είπε Added new quest phases for the following NPC Ισως είναι ένα δείγμα ότι βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι ,δεν μου έρχεται στο μυαλό άλλο souls παιχνίδι που να έκαναν τέτοιες προσθήκες με το καλημέρα. Απλά όλο το patch δείχνει ότι ακούν πολύ τη community
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, xavier είπε Απλά όλο το patch δείχνει ότι ακούν πολύ τη community Υποθέτω ότι αυτό ισχύει στην περίπτωση των nerfs περισσότερο. Στην περίπτωση των buffs όμως(που όλως τυχαίως αφορά κυρίως τις μαγείες),μάλλον δείχνει ότι δεν πρόλαβαν να τεστάρουν πολύ ,παρά ότι ακούνε την κοινότητα. Αυτό το καταλαβαίνεις από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των legendary spells ήταν τέρμα underwhelming(μεγάλο fp/μικρό αναλογικά dmg). Μια από τα ίδια και στην περίπτωση των npcs που από ότι είδα μέχρι και καινούργιο βάλανε. Τα παραπάνω τα λέω πιο πολύ για να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι είναι αναμενόμενα πράγματα αυτά σε παιχνίδια που φτιάχνονται στην περίοδο του covid. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από Fulgore 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μετά το patch τα bleed weapons είναι τέρμα broken εξαιτίας αυτού εδώ: Αναφορά σε κείμενο Fixed a bug that causes arcane to scale incorrectly for some weapons. Δεν πιάνει μια το Moonveil μπροστά στο Rivers of Blood...
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Τα bleed weapon arts σκελάρανε καλύτερα με arcane από ότι με dex από design (πχ pre patch bloody slash έκανε 1300+ με arcane-dex αντί για 900-1000 με pure dex) . Απλά τώρα που το "διόρθωσαν" και στα όπλα είναι κομματάκι τσιμπημένο στο rivers of blood. Θα φάει nerf next patch σίγουρα. Έτσι και αλλιώς εγώ δεν την έχω βρεί ακόμα, μάλλον θα είναι στα χιόνια και αυτό.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Elden Ring Has Sold a Staggering 12 Million Copies Worldwide Since Launch Elden Ring is Europe's biggest new game franchise launch since The Division 1
Zus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε Μετά το patch τα bleed weapons είναι τέρμα broken εξαιτίας αυτού εδώ: Δεν πιάνει μια το Moonveil μπροστά στο Rivers of Blood... Δεν ψήνομαι για respec σε arcane, μόλις έκανα Int/Dex και δεν το αλλάζω με τίποτα. Έχω Moonveil πατωμένο στο +10 και Uchigatana +24 frost. Δείτε εδώ πετσόκομμα τη Malenia: Spoiler 1
pictorino Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Το ζήτημα με το οπτικό πρόβλημα των χρωμάτων που έκαναν flashing διορθώθηκε σε μεγάλο ποσοστό από το χθεσινό update. Είχα αναγκαστεί να ρυθμίσω το παιχνίδι στο medium ως προς τα γραφικά και χθες το έβαλα high χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά τ' άλλα, έχοντας 18 περίπου ώρες, μπορώ να πω ότι το hype δικαιώθηκε. Αυτό το παιχνίδι ορίζει το είδος των open world παιχνιδιών. Προσπαθώ να ψάξω κάθε γωνιά και δεν υπάρχει σημείο να σκεφτώ ότι πήγα τσάμπα για να πάρω κάτι ανούσιο ( Map cleaners). Το gameplay είναι κορυφή και χρειάζεται ολόκληρο σεντόνι, κάποια άλλη φορά. Spoiler Ακόμα δεν έχω μπει στο κεντρικό κάστρο, μόνο quests όπως του κάστρου morne έχω τελειώσει. Ερώτηση: πήρα το κουδούνι για να χρησιμοποιήσω τα ashes of war αλλά ακόμα δεν έχω βρει πως το κάνω. Μήπως γίνεται σε συγκεκριμένες περιοχές ή πιο μετά στο παιχνίδι ;
Zus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, pictorino είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ακόμα δεν έχω μπει στο κεντρικό κάστρο, μόνο quests όπως του κάστρου morne έχω τελειώσει. Ερώτηση: πήρα το κουδούνι για να χρησιμοποιήσω τα ashes of war αλλά ακόμα δεν έχω βρει πως το κάνω. Μήπως γίνεται σε συγκεκριμένες περιοχές ή πιο μετά στο παιχνίδι ; Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο όταν αριστερά στην οθόνη σου εμφανίζεται το παρακάτω σύμβολο της ταφόπλακας. Δεν το βάζω σε spoiler, δεν είναι spoiler. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα