Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κι εγω στις 20 ωρες παιχνιδιου περιπου λογω ελλειψης χρονου. To ειχα τσιμπησει απο Γερμανο στα 10 ευρω.

Τα souls ειναι τα αγαπημενα μου παιχνιδια και δυστυχως δεν μου αρεσε το ιδιο και το elden ring κυριως λογω του open-world. Προτιμουσα την τελεια για μενα γραμμικοτητα των souls. Βεβαια μπορει να ειμαι και προκατειλημμένος λογω του stuttering που τρωω καθε 5 λεπτα και ειδικα σε boss εχει γινει unplayable τελειως. Επισης (αν και ειμαι πολυ αρχη ακομα) μου φαινεται αρκετα πιο ευκολο απο τα προηγουμενα. Και επιτελους βαλτε ενα quest log. Δλδ ημαρτον πρεπει να θυμαμαι τι μου ειχαν πει 100 npcs και να παιζω κρυφτουλι για το που πηγαν?

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστευετε αξιζει περισσοτερο σε PC Η σε Xbox series X να το παρω?

(προσπαθειστε να ειστε αντικειμενικοι :P )

Pc με 5800X3D και 5700XT, σε 32" 1440p 75hz ηχεια 2.0

xbox 55" oled 120hz και ηχεια 5.1.2 dolby atmos.

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.

Το έπαιξα πάνω από 25 ώρες στο PS5 και παρέμεινα στο 1%.

Τα παράτησα. Δεν αντέχω να δίνω τόσο χρόνο από τη ζωή μου και η εξέλιξη να είναι τόσο αργή.

Να πω, πάντως, ότι ο κόσμος που έχουν φτιάξει είναι εντυπωσιακός. Όποιος δεν έχει θέμα χρόνου και του αρέσει η (πολύ) αργή εξέλιξη, θα το χαρεί.

Δημοσ.
10 minutes ago, screaming_trees said:

Μαλλον κάτι έκανες λάθος, με 25 ώρες στο 1%...δεν ειναι και τόσο μεγάλο παιχνίδι 

Εννοεί 25 ώρες βρωμόξυλο.

"Έφαγα, αλλά μου έδωσαν κιόλας..."

😀🙃😃

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Επειδή παίζει στα 60 κλειδωμένο και λόγω μεγάλης οθόνης και dolby atmos ηχοσυστήματος καλύτερα στον καναπέ με το χειριστήριο και το XsX.

Δημοσ.
Στις 9/5/2023 στις 8:32 ΠΜ, Silverage είπε

Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του;

Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα.

Και εγώ αυτό περιμένω, το κοιτάω συχνά μέσα από το gg.deals, γενικά η fromsoftware αργεί να ρίξει τιμές.

Δημοσ.

Όσοι περιμένετε να πέσει η τιμή σημαντικά για να το παίξετε, προβλέπω να περιμένετε πολύ ακόμα.

Για του λόγου το αληθές ρίχτε μία ματιά στο Sekiro και πόσο κοστίζει από κλειδάδικα τη σήμερον ημέρα (PC version) με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2019 παρακαλώ.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Zus είπε

Όσοι περιμένετε να πέσει η τιμή σημαντικά για να το παίξετε, προβλέπω να περιμένετε πολύ ακόμα.

Για του λόγου το αληθές ρίχτε μία ματιά στο Sekiro και πόσο κοστίζει από κλειδάδικα τη σήμερον ημέρα (PC version) με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2019 παρακαλώ.

Είχε πέσει 29,99 στο steam summer sales του 2021 (όπου το πήρα κιόλας).

Και το elden ring είχε πέσει στα 28.80 23-26 Δεκέμβρη 2022 απλά δεν το τσίμπησα τότε (Βλακεία μου).

sh.png

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, user2163 είπε

Είχε πέσει 29,99 στο steam summer sales του 2021 (όπου το πήρα κιόλας).

Και το elden ring είχε πέσει στα 28.80 23-26 Δεκέμβρη 2022 απλά δεν το τσίμπησα τότε (Βλακεία μου).

sh.png

Δεν αλλάζει κάτι αυτό σε σχέση με τα όσα έγραψα.

Τα sales υπάρχουν και θα υπάρχουν, το θέμα είναι όταν θα ψάχνεις ένα game να το βρίσκεις σε καλή τιμή.

Το Sekiro 4 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του (GOTY Edition βέβαια) και δεν το βρίσκεις κάτω από 48€.

29 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aμα σας ενδιαφέρει το online part του game, μάλλον κακός περιμένετε να πέσει τόσο η τιμή. Το game αξίζει κάθε cent με τόσο content.

I second that

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Άμα δεν μπορεί να συνδεθεί και το pc στην oled πάντα το δεύτερο θα είναι η απάντηση ότι pc και να είχες. Αλλά έτσι κι αλλιώς με 5700xt σίγουρα για xbox πας. Bottom line πούλα χβοχ και 5700xt, αναβάθμισε gpu και βρες τρόπο να συνδέσεις pc στην oled😋

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Silverage είπε

Αν δεν πέσει ποτέ, υπάρχει και άλλη λύση.

ohnoanyway.png.ec3aeca46caf8539a6142bf08402d81b.png

Δεν γίνεται να μην πέσει ποτέ, έχω να κατεβάσω πειρατικά παιχνίδι από το 2011 με το metro 2033 και δεν το σκέφτομαι καν όχι μόνο για το support στους devs (που στα grey market shops δεν υπάρχει...) αλλά και για την ασφάλεια του υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...