Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω δουλειας παιζει,αν θελω να μετακομισω αθηνα,απο λημνο που βρισκομαι τωρα.συγκεκριμενα τραπεζικο καταστημα αφορα η εν λογω δουλεια.εχω ζησει αθηνα κατα την διαρκεια των φοιτητικων μ χρονων (2002-2008)κ απο εκει κ περα,σεμιναρια,βολτες κτλ.

Λημνος χαλαρα,πολυ χαλαρα θα μπορουσα να πω τοσο απο αποψη δουλειας οσο κ ζωης γενικοτερα.ρουτινα,βαρεμαρα,ηρεμια,καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια.2 μαγαζακια για καφε 4 ταβερνες κ κατι ψιλα.

37 χρονων,single

Αυτο π με προβληματιζει βασικα ειναι αν οι ρυθμοι στην δουλεια στην αθηνα ,θα ειναι αντιμετωπισιμοι η θα τρελαθω κατευθειαν.ολες οι γνωμες ειναι εντελως διαφορετικες εν τω μεταξυ.

Κατα δευτερον σκεφτομαι κ το κοστος ζωης,βενζινες,μετακινησεις,μποτιλιαρισμα,ενοικια.

Εχω παρεα εκει κ αρκετους συγγενεις.

μια σκεφτομαι να φυγω ,να δω πως ειναι κ τι παιζει -να ξεφυγω απο την ρουτινα  (να το ζησω κ αυτο)κ την αλλη σκεφτομαι να αραξω εδω π ειμαι χωρις εξτρα σκοτουρες.

Εν τω μεταξυ εχω βρεθει για δουλεια πριν 12 χρονια αλλα για λιγο λονδινο κ αμστερνταμ σε ναυτιλιακη.

Κοινως δε ξερω τι να κανω.ευπροσδεκτες ολες οι γνωμες κ προτροπες

Δημοσ.

κατσε χωριο κ αν προκυψει κατι για μεγαλυτερο χωριο πας. 

δε βλεπω κανενα λογο να πας σε μεγαλουπολη.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pankard είπε

Λογω δουλειας παιζει,αν θελω να μετακομισω αθηνα,απο λημνο που βρισκομαι τωρα.συγκεκριμενα τραπεζικο καταστημα αφορα η εν λογω δουλεια.εχω ζησει αθηνα κατα την διαρκεια των φοιτητικων μ χρονων (2002-2008)κ απο εκει κ περα,σεμιναρια,βολτες κτλ.

Λημνος χαλαρα,πολυ χαλαρα θα μπορουσα να πω τοσο απο αποψη δουλειας οσο κ ζωης γενικοτερα.ρουτινα,βαρεμαρα,ηρεμια,καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια.2 μαγαζακια για καφε 4 ταβερνες κ κατι ψιλα.

37 χρονων,single

Αυτο π με προβληματιζει βασικα ειναι αν οι ρυθμοι στην δουλεια στην αθηνα ,θα ειναι αντιμετωπισιμοι η θα τρελαθω κατευθειαν.ολες οι γνωμες ειναι εντελως διαφορετικες εν τω μεταξυ.

Κατα δευτερον σκεφτομαι κ το κοστος ζωης,βενζινες,μετακινησεις,μποτιλιαρισμα,ενοικια.

Εχω παρεα εκει κ αρκετους συγγενεις.

μια σκεφτομαι να φυγω ,να δω πως ειναι κ τι παιζει -να ξεφυγω απο την ρουτινα  (να το ζησω κ αυτο)κ την αλλη σκεφτομαι να αραξω εδω π ειμαι χωρις εξτρα σκοτουρες.

Εν τω μεταξυ εχω βρεθει για δουλεια πριν 12 χρονια αλλα για λιγο λονδινο κ αμστερνταμ σε ναυτιλιακη.

Κοινως δε ξερω τι να κανω.ευπροσδεκτες ολες οι γνωμες κ προτροπες

Η Λήμνος είναι από τις ωραίες επαρχίες, λίγο σκληρή από καιρό και μοναξιά. Κρίμα που φεύγεις από εκεί. Ευτυχώς δεν πας και στην Κρήτη. 

Θα δεις μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητά σου. Δεν θα σου φτάνει ο χρόνος με τους ρυθμούς που έχεις συνηθίσει. Θα συνηθίσεις όμως και εσύ. Προσωπικά θα σου έλεγα να φύγεις για λίγο και να ξαναγυρίσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε Αθήνα να κάνεις τη δοκιμή σου και αν δεν τα βρείς όπως περιμένεις επιστρέφεις.

Εξαρτάται και από τα εισοδήματά σου (όπως και τον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις) αν θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις παραπάνω επιλογές που έχεις στην Αθήνα.

Δεν είσαι και πιτσιρικάς για να ξημεροβραδιάζεσαι στα μπαράκια.

Δημοσ.

100% να φυγεις.

Ετσι οπως το περιγραφεις εχεις βαρεθει πολυ και εχεις λιμνασει σε ρουτινα(ειδικα το οτι εισαι μονος σου στη λημνο δεν ειναι και οτι καλυτερο)

Φυγε δεν εχεις τιποτα να χασεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salecon είπε

Η Λήμνος είναι από τις ωραίες επαρχίες, λίγο σκληρή από καιρό και μοναξιά. Κρίμα που φεύγεις από εκεί. Ευτυχώς δεν πας και στην Κρήτη

Θ

Ή Σιβηρία... αν και εκεί είναι καλύτερα. Άγιο είχε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...