G.h.o.s.t Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος η να υπάρχει κάποια περιπτώσει εάν δεν έχεις πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ προηγούμενων ετών να φας πρόστιμο 10.000€ ? Έχει τυχει σε κανέναν ?Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Προστιμο δεν θα το ελεγα αλλα αναλογα με το οφειλομενο ποσο με τις προσαυξήσεις μπορει να φτασει και τοσο .
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 3 hours ago, Γιάννης Platano said: Προστιμο δεν θα το ελεγα αλλα αναλογα με το οφειλομενο ποσο με τις προσαυξήσεις μπορει να φτασει και τοσο . Οι οποίες προσαυξήσεις αφαιρούνται εάν ρυθμίσεις την οφειλή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Malthador είπε Οι οποίες προσαυξήσεις αφαιρούνται εάν ρυθμίσεις την οφειλή. Νομιζω μειωνοντε αλλα δεν αφαιρουντε εντελως. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano
dollyyy19 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 εγω δεν εχω πληρωσει ενφια ,απο τοτε που το βγαλανε απο την δεη.και δεν πληρωνω.οταν το εχτιζα,δεν τσονταρανε και αυτοι.γιατι να τσονταρω τωρα εγω?και οχι,δεν βαζουν προστιμο 10κ.και οι προσαυξησεις ειναι 12% τον χρονο,στα 300 ευρω περιπου ανα κατοικια.για να φτασει τα 10κ απο προσαυξησεις,θα εχει δει πρωτα τα ραδικια αναποδα............ 3 1
koulkos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβληθεί τέτοιο αυτοτελές πρόστιμο. Βασικά δεν υπάρχει πρόστιμο για τη μη πληρωμή του ποσού. Μπαίνουν κάθε μήνα προσαυξήσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι προσαυξήσεις αφαιρούνται μόνο σε ρυθμίσεις τύπου 100-120 δόσεων και υπό προϋποθέσεις. Στην ουσία για να αφαιρεθούν όλες οι προσαυξήσεις θα πρέπει να πληρωθεί εφάπαξ το χρωστούμενο ποσό. 1
vagos789 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Καλο ειναι να πληρωνεις οταν μπορεις να πληρωνεις, γιατι οταν δεν θα μπορεις να πληρωνεις,μπορει να ειναι η ωρα που θα σε βγαλουν εξω απο το σπιτι και δεν θα μπορεις να το σταματησεις
koulkos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε εγω δεν εχω πληρωσει ενφια ,απο τοτε που το βγαλανε απο την δεη.και δεν πληρωνω.οταν το εχτιζα,δεν τσονταρανε και αυτοι.γιατι να τσονταρω τωρα εγω?και οχι,δεν βαζουν προστιμο 10κ.και οι προσαυξησεις ειναι 12% τον χρονο,στα 300 ευρω περιπου ανα κατοικια.για να φτασει τα 10κ απο προσαυξησεις,θα εχει δει πρωτα τα ραδικια αναποδα............ Ο τόκος είναι 0,73% ανά μήνα καθυστέρησης. 1
logistoulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε εγω δεν εχω πληρωσει ενφια ,απο τοτε που το βγαλανε απο την δεη.και δεν πληρωνω.οταν το εχτιζα,δεν τσονταρανε και αυτοι.γιατι να τσονταρω τωρα εγω?και οχι,δεν βαζουν προστιμο 10κ.και οι προσαυξησεις ειναι 12% τον χρονο,στα 300 ευρω περιπου ανα κατοικια.για να φτασει τα 10κ απο προσαυξησεις,θα εχει δει πρωτα τα ραδικια αναποδα............ ανάλογα την περιουσία που έχεις, υπάρχουν και ενφια που είναι δεκάδες χιλιάδες ευρώ από μόνοι τους , άρα το να κάνουν τόσες προσαυξήσεις δεν είναι τίποτα
ManFromEarth Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 38 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε εγω δεν εχω πληρωσει ενφια ,απο τοτε που το βγαλανε απο την δεη.και δεν πληρωνω.οταν το εχτιζα,δεν τσονταρανε και αυτοι.γιατι να τσονταρω τωρα εγω?και οχι,δεν βαζουν προστιμο 10κ.και οι προσαυξησεις ειναι 12% τον χρονο,στα 300 ευρω περιπου ανα κατοικια.για να φτασει τα 10κ απο προσαυξησεις,θα εχει δει πρωτα τα ραδικια αναποδα............ Αυτο το φαινομενο που ο φοροφυγας το λεει και το χαιρεται κιολας πρεπει να ειναι ελληνικο, ή τουλ ελληνικη εφευρεση! Μπραβο νεε μου, εισαι λαμπρος 11 1
Κostis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Αυτο το φαινομενο που ο φοροφυγας το λεει και το χαιρεται κιολας πρεπει να ειναι ελληνικο, ή τουλ ελληνικη εφευρεση! Μπραβο νεε μου, εισαι λαμπρος Δικαίωμα του.Εσύ πλήρωνε. 1 1 2 3
johnieXoX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Κostis είπε Δικαίωμα του.Εσύ πλήρωνε. Δεν είναι δικαίωμά του να μη πληρώνει τους φόρους του. 10 1
ManFromEarth Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, Κostis είπε Δικαίωμα του.Εσύ πλήρωνε. Καπου δεν με επιασες Κωστακη. Δεν αμφισβητησα το δικαιωμα του να διατυμπανιζει οτι φοροδιαφευγει. Απλα ειπα οτι ειναι ελληνικο φαινομενο, ο φοροφυγας να το λεει και να χαιρεται κιολας. 1
logistoulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Καπου δεν με επιασες Κωστακη. Δεν αμφισβητησα το δικαιωμα του να διατυμπανιζει οτι φοροδιαφευγει. Απλα ειπα οτι ειναι ελληνικο φαινομενο, ο φοροφυγας να το λεει και να χαιρεται κιολας. φοροδιαφυγή σημαίνει να αποκρύπτεις φορολογητέα ύλη, το να μην πληρώνεις φόρο που σου έχει βεβαιωθεί πάνω σε κάποια φορολογητέα ύλη δεν είναι φοροδιαφυγή είναι μη πληρωμή των φόρων 7
dollyyy19 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Αυτο το φαινομενο που ο φοροφυγας το λεει και το χαιρεται κιολας πρεπει να ειναι ελληνικο, ή τουλ ελληνικη εφευρεση! Μπραβο νεε μου, εισαι λαμπρος δεν ειναι ελληνικη εφευρεση.αλλα ειναι παγκοσμιο φαινομενο το πως οι λιγοι και καλα διοικουντες φορτωνουν στους πολλους εργαζομενους,αυτα που ξοδευουν και αυτα που θελουν να καβατζωσουν και οχι μονο οι πολλοι δεν διαμαρτυρονται,αλλα νομιζουν οτι μπορουν να την λενε ,σε οσους αρνουνται να ειναι σκλαβοι.και θεωρουν και την σκεψη τους σωστη....και δυστηχως δεν ειμαι νεος.αν βρεις νεο να αντιδρα σε οσα του φορτωνουν ,σφυρα μου κλεφτικα............εν τω μεταξυ εσυ,στο τελος της χρονιας,αφου πληρωσες φπα σε οτι αγορασες,δεξου και πληρωσε και φορο εισοδηματος πανω σε αυτον τον φπα...και πανω στον ενφια εννοειται πληρωνεις φορο..... Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από dollyyy19 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις