Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος η να υπάρχει κάποια περιπτώσει εάν δεν έχεις πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ προηγούμενων ετών να φας πρόστιμο 10.000€ ? Έχει τυχει σε κανέναν ?Ευχαριστώ.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Γιάννης Platano said:

Προστιμο δεν θα το ελεγα αλλα αναλογα με το οφειλομενο ποσο με τις προσαυξήσεις μπορει να φτασει και τοσο .

Οι οποίες προσαυξήσεις αφαιρούνται εάν ρυθμίσεις την οφειλή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Οι οποίες προσαυξήσεις αφαιρούνται εάν ρυθμίσεις την οφειλή.

Νομιζω μειωνοντε αλλα δεν αφαιρουντε εντελως.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

εγω δεν εχω πληρωσει ενφια ,απο τοτε που το βγαλανε απο την δεη.και δεν πληρωνω.οταν το εχτιζα,δεν τσονταρανε και αυτοι.γιατι να τσονταρω τωρα εγω?και οχι,δεν βαζουν  προστιμο 10κ.και οι προσαυξησεις ειναι 12% τον χρονο,στα 300 ευρω περιπου ανα κατοικια.για να φτασει τα 10κ απο προσαυξησεις,θα εχει δει πρωτα τα ραδικια αναποδα............

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβληθεί τέτοιο αυτοτελές πρόστιμο. Βασικά δεν υπάρχει πρόστιμο για τη μη πληρωμή του ποσού. Μπαίνουν κάθε μήνα προσαυξήσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι προσαυξήσεις αφαιρούνται μόνο σε ρυθμίσεις τύπου 100-120 δόσεων και υπό προϋποθέσεις. Στην ουσία για να αφαιρεθούν όλες οι προσαυξήσεις θα πρέπει να πληρωθεί εφάπαξ το χρωστούμενο ποσό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι να πληρωνεις οταν μπορεις να πληρωνεις, γιατι οταν δεν θα μπορεις να πληρωνεις,μπορει να ειναι η ωρα που θα σε βγαλουν εξω απο το σπιτι και δεν θα μπορεις να το σταματησεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

εγω δεν εχω πληρωσει ενφια ,απο τοτε που το βγαλανε απο την δεη.και δεν πληρωνω.οταν το εχτιζα,δεν τσονταρανε και αυτοι.γιατι να τσονταρω τωρα εγω?και οχι,δεν βαζουν  προστιμο 10κ.και οι προσαυξησεις ειναι 12% τον χρονο,στα 300 ευρω περιπου ανα κατοικια.για να φτασει τα 10κ απο προσαυξησεις,θα εχει δει πρωτα τα ραδικια αναποδα............

Ο τόκος είναι 0,73% ανά μήνα καθυστέρησης.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

ανάλογα την περιουσία που έχεις, υπάρχουν και ενφια που είναι δεκάδες χιλιάδες ευρώ από μόνοι τους , άρα το να κάνουν τόσες προσαυξήσεις δεν είναι τίποτα 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

Αυτο το φαινομενο που ο φοροφυγας το λεει και το χαιρεται κιολας πρεπει να ειναι ελληνικο, ή τουλ ελληνικη εφευρεση! 

Μπραβο νεε μου, εισαι λαμπρος

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Αυτο το φαινομενο που ο φοροφυγας το λεει και το χαιρεται κιολας πρεπει να ειναι ελληνικο, ή τουλ ελληνικη εφευρεση! 

Δικαίωμα του.Εσύ πλήρωνε.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Κostis είπε

Δικαίωμα του.Εσύ πλήρωνε.

Καπου δεν με επιασες Κωστακη. Δεν αμφισβητησα το δικαιωμα του να διατυμπανιζει οτι φοροδιαφευγει. Απλα ειπα οτι ειναι ελληνικο φαινομενο, ο φοροφυγας να το λεει και να χαιρεται κιολας.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Καπου δεν με επιασες Κωστακη. Δεν αμφισβητησα το δικαιωμα του να διατυμπανιζει οτι φοροδιαφευγει. Απλα ειπα οτι ειναι ελληνικο φαινομενο, ο φοροφυγας να το λεει και να χαιρεται κιολας.

φοροδιαφυγή σημαίνει να αποκρύπτεις φορολογητέα ύλη, το να μην πληρώνεις φόρο που σου έχει βεβαιωθεί πάνω σε κάποια φορολογητέα ύλη δεν είναι φοροδιαφυγή 

είναι μη πληρωμή των φόρων 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

δεν ειναι ελληνικη εφευρεση.αλλα ειναι παγκοσμιο φαινομενο το πως οι λιγοι και καλα διοικουντες φορτωνουν στους πολλους εργαζομενους,αυτα που ξοδευουν και αυτα που θελουν να καβατζωσουν και οχι μονο οι πολλοι δεν διαμαρτυρονται,αλλα νομιζουν οτι μπορουν να την λενε ,σε οσους αρνουνται να ειναι σκλαβοι.και θεωρουν και την σκεψη τους σωστη....και δυστηχως δεν ειμαι νεος.αν βρεις νεο να αντιδρα σε οσα του φορτωνουν ,σφυρα μου κλεφτικα............εν τω μεταξυ εσυ,στο τελος της χρονιας,αφου πληρωσες φπα σε οτι αγορασες,δεξου και πληρωσε και φορο εισοδηματος πανω σε αυτον τον φπα...και πανω στον ενφια εννοειται πληρωνεις φορο.....

Επεξ/σία από dollyyy19
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...