vali Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Η αντλία βενζίνης είναι βυθισμένη μέσα στη βενζίνη και χρησιμοποιεί την βενζίνη για την ψύξη της. Αν αφήσουμε την στάθμη του καυσίμου να πέσει πολύ, τότε μέρος της αντλίας βρίσκεται εκτός του υγρού καυσίμου και η θερμοκρασία λειτουργίας της ανεβαίνει με αποτέλεσμα να φθείρεται περισσότερο και κάποια στιγμή να καεί. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, adi32 είπε Σε ένα βενζινάδικο που πήγαινα έρχονταν ένας με lada κάθε μέρα και έβαζε 1€ Aυτό το κάνει διότι σου λέει αν του το κλέψουνε, να μείνει ο κλέφτης από βενζίνη
j2k Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Οταν το γεμιζεις σε περιπτωση ατυχηματος το μπουμ-φωτια θα ειναι μεγαλο. Σε μια τρακα δεν ειναι καθολου απιθανο σεναριο να τρυπησει το ρεζερβουαρ να χυθει βενζινη στην εξατμιση και να παρει φωτια. Αλλωστε αυτο εχει συμβει παρα πολες φορες το εχουμε δει και ξαναδει που τη γλιτωσε καποιος απο την τρακα αλλα οχι απο τη φωτια. Τα βενζινοκινητα για λογους ασφαλειας δεν πρεπει να τα φουλαρει καποιος μονο χρειαζετε να βαζει. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από j2k
runner1960 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Εγω για να ειμαι σιγουρος βαζω και καμμια 20αρια λιτρα παραπανω απο οτι χωραει το ρεζερβουαρ, και ολα καλα. Καθε φορα που καιω 20 λιτρα βαζω 40 και δεν ξεμενω ποτε. Εγώ δεν μπορώ να βάλω ούτε σταγόνα παραπάνω από ότι χωράει 😉
andrapos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, G.bar είπε Δεν το γεμίζεις γιατί άλλο να δώσεις ενα 20αρικο και να σου μένουν 80€ τσέπη να τα κάνεις κάτι άλλο όπως και βενζίνη αν χρειαστείς, και άλλο να έχεις 100€ βενζίνη στο τεπόζιτο και να μήν έχεις μετά ούτε ευρώ. Ασε που όταν είναι γεμάτο ξεχνιέσαι και καις άνετα τα διπλα.. Ναι οκ. Για κάποιον τα 80€ είναι κοκτέιλ στην παραλία σε ένα μπανιο, άλλοι ομως περνανε 2 βδομάδες με τόσα. Πλέον και εγώ σε καινούργιο αμάξι, οποτε βαλω βενζίνη φουλάρω και το ευχαριστιέμαι, αλλα έχω περάσει και απο τη φάση του 5ευρου... ουτε καν 20αρικο. Όποιος περνάει με 80 ευρώ 2 εβδομάδες καλύτερα να μην έχει αυτοκίνητο.Μονο τα ετήσια πάγια έξοδα του αυτοκινήτου(service,τέλη κυκλοφορίας,ασφάλεια,λάστιχα και πιθανές ζημιές)αντιστοιχούν σε τουλάχιστον 20-30ευρώ το 2βδόμαδο (για μικρό αμάξι)χωρίς να υπολογίσουμε τα καύσιμα. 1
runner1960 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Μου θύμισες το παλιό αστειάκι: Πώς διπλασιάζεις την αξία ενός Lada? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το γεμίζεις βενζίνη. Γιατί δεν μπορεί να ξεκινήσει ένα lada από το φανάρι ; Έχει πατήσει τσίχλα. 1
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 17 minutes ago, runner1960 said: Γιατί δεν μπορεί να ξεκινήσει ένα lada από το φανάρι ; Έχει πατήσει τσίχλα. Κοροϊδεύουμε εμείς αλλά το Lada είχε και αντίσταση στο πίσω τζάμι. Spoiler Για να μην κρυώνουν τα χέρια όταν σπρώχνεις. 1
nick_gr2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 34 λεπτά πριν, j2k είπε Οταν το γεμιζεις σε περιπτωση ατυχηματος το μπουμ-φωτια θα ειναι μεγαλο. Σε μια τρακα δεν ειναι καθολου απιθανο σεναριο να τρυπησει το ρεζερβουαρ να χυθει βενζινη στην εξατμιση και να παρει φωτια. Αλλωστε αυτο εχει συμβει παρα πολες φορες το εχουμε δει και ξαναδει που τη γλιτωσε καποιος απο την τρακα αλλα οχι απο τη φωτια. Τα βενζινοκινητα για λογους ασφαλειας δεν πρεπει να τα φουλαρει καποιος μονο χρειαζετε να βαζει. Δηλαδή δεν το γεμίζεις επειδή υπάρχει περίπτωση να έχεις ένα σοβαρό τροχαίο στο οποίο θα πάρει φωτιά το αμάξι και θα καείς επειδή είχε πολύ καύσιμο. Μάλιστα... Υπερβολικό το θεωρώ. Η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι τόση όση άλλα άπειρα "σενάρια θανάτου". Με αυτό το σκεπτικό θα τρελαθείς από τις άπειρες προφυλάξεις που θα πρέπει να πάρεις από τα άπειρα αυτά σενάρια. 1
Makis38 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μην κινείσαι με λαμπάκι γιατί στα νέα αυτοκίνητα η αντλία βενζίνης βρίσκεται μέσα στο ρεζερβουάρ για να ψύχεται βυθισμένη στο καύσιμο. Όταν κινείσαι με λαμπάκι η στάθμη καυσίμου δεν καλύπτει την αντλία και υπάρχει πιθανότητα να καεί επειδή δεν μπορεί να ψυχθεί.
bilya Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, j2k είπε Οταν το γεμιζεις σε περιπτωση ατυχηματος το μπουμ-φωτια θα ειναι μεγαλο. Σε μια τρακα δεν ειναι καθολου απιθανο σεναριο να τρυπησει το ρεζερβουαρ να χυθει βενζινη στην εξατμιση και να παρει φωτια. Αλλωστε αυτο εχει συμβει παρα πολες φορες το εχουμε δει και ξαναδει που τη γλιτωσε καποιος απο την τρακα αλλα οχι απο τη φωτια. Τα βενζινοκινητα για λογους ασφαλειας δεν πρεπει να τα φουλαρει καποιος μονο χρειαζετε να βαζει. οτι βλέπεις στις ταινίες δεν είναι πραγματικό να ξέρεις. Αν ήταν ετσι θα εκρήγνονταν σε καθε τροχαίο τα αμάξια. μαλιστα αν δεις εδώ μάλλον ισχύει το ακριβώς αντίθετο Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από bilya 2
j2k Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, bilya είπε οτι βλέπεις στις ταινίες δεν είναι πραγματικό να ξέρεις. Αν ήταν ετσι θα εκρήγνονταν σε καθε τροχαίο τα αμάξια. μαλιστα αν δεις εδώ μάλλον ισχύει το ακριβώς αντίθετο Δεν το εχω δει σε ταινιες στο δρομο το εχω δει και οχι 1 η 2 φορες... Το αποτελεσμα απανθρακωθηκανε αυτοι που ειτανε μεσα. Το αμαξι με βενζινη εχει κινδυνο φωτιας σε τρακα.
Black Demis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, cumulus είπε Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει τη λογική του βάζω ένα 20αρικο αλλιώς δε θα έχω να φάω. Τι εννοώ .Εστω ότι το αμάξι σου θέλει 60 ευρώ το μήνα για βενζίνη.Ο άλλος το αφήνει και ανάβει το λαμπάκι και πάει και βάζει 20 ευρώ αντι 60 που χρειάζεται για να γεμίσει ,αλλά στο τέλος του μήνα πάλι θα έχει βάλει 60 ευρώ .Ποιο το κέρδος; γιατι μεχρι τότε από εδω από εκεί βρίσκεις ξανά μερικά χρήματα (συνήθως όπως όλοι από μαύρες εργασίες από εδώ από εκεί) η αν δεν βρεις κυκλοφορείς με κάνα λεωφορείο κλπ
nick_gr2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, j2k είπε Δεν το εχω δει σε ταινιες στο δρομο το εχω δει και οχι 1 η 2 φορες... Το αποτελεσμα απανθρακωθηκανε αυτοι που ειτανε μεσα. Το αμαξι με βενζινη εχει κινδυνο φωτιας σε τρακα. Το βιντεάκι που δείχνει το αντίθετο το είδες; Επίσης πώς ξέρεις ότι στα ατυχήματα που λες ότι είδες αν το ρεζερβουάρ ήταν γεμάτο ή άδειο; 1 1
j2k Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ξερω οτι ειτανε γεματο γιατι το μονο ευλεκτο υλικο που ειχανε ειτανε η βενζινη που πηρε φωτια αμεσως. Αν χασουμε και την κοινη λογικη χαθηκαμε... 50λιτρα βενζινης αμα παρουνε φωτια γινετε πυροτεχνημα το αυτοκινητο. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από j2k 1
nick_gr2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 "Το ξέρεις"... Και μόλις βάφτισες τη δική σου ατεκμηρίωτη λογική "κοινή"; Ok! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις