johnyb98 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Καλημέρα. Ήθελα μία βοήθεια-πρόταση σχετικά με office και νόμιμη αγορά για επιχείρηση. Αυτό που με ενδιαφέρει, βασικά, είναι το word. Άντε, το πολύ και το excel. Εάν υπήρχε πακέτο μόνο των δυό τους, σίγουρα αυτό θα αγόραζα. Νομίζω πως το οικονομικότερο πακέτο είναι word-excel-powerpoint-access-outlook. Δεν είμαι σίγουρος, όμως. Επίσης, θέλω να είναι στα ελληνικά, και να ανοίγει τα "x" αρχεία (δηλαδή docx , xlsx, κλπ). Οπότε, μία έκδοση αρκετά παλιά (2007 που ανοίγει τα "x" αρχεία), είναι αρκετή. Δεν θέλω μόνο να βλέπω αρχεία. Θέλω και να επεξεργάζομαι-δημιουργώ αρχεία. Εάν ήθελα μόνο για προβολή, θα κατέβαζα τη free έκδοση από το ίδιο το site της microsoft. Να ενημερώσω, επίσης, πως μπορώ να αγοράσω καί από ebay καί από amazon. Το αναφέρω διότι, εάν με συμφέρει κάποια αγορά από εκεί, και με ένα language pack να μετατρέψει το πακέτο σε ελληνικά, ίσως αυτή να είναι η λύση. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, μπορείτε να μου προτείνετε την οικονομικότερη λύση, και, εάν κάπου κάνω λάθος, να με βοηθήσετε; Εάν τα λέω καλά, και είναι οικονομική η αγορά από εξωτερικό, καθώς και ένα language pack, θα βοηθούσαν πολύ και κάποια links. Ευχαριστώ
spectaculator Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Αν είναι μόνο για το word και απλά πραγματάκια στο excel τότε LibreOffice που είναι δωρεάν. 1
Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 LibreOffice που είπε ο προηγούμενος ή OpenOffice. Και τα 2 είναι δωρεάν και απόλυτα συμβατά με τους τύπους αρχείων του MS Office.
The_Judas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Το ζήτημα είναι να μπορείς να δικαιολογήσεις την αγορά με κάποιο τιμολόγιο και να είναι για επαγγελματική χρήση. Θα συμφωνήσω και εγώ για το Libreoffice εφόσον το χρειάζεσαι για απλές δουλειές και όχι για τις πλήρεις δυνατότητες και την συμβατότητα. Αν πάλι έχεις επιχείρηση η οποία θέλεις να δουλεύει με τα καλύτερα εργαλεία και όλες τις δυνατότητες πηγαίνεις για το office. Αυτό φαίνεται αρκετά φθηνό από την ελληνική αγορά: https://pc-evolution.gr/software-software-pc-evolution/office-software-software-office-pc-evolution/microsoft-office-professional-plus-2010-ilektroniki-adeia/ Δεν ξέρω βέβαια αν ειναι για επαγγελματική χρήση, δεν αναφέρει κάτι.
kormos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Στις 24/6/2019 στις 12:47 ΜΜ, johnyb98 είπε Καλημέρα. Ήθελα μία βοήθεια-πρόταση σχετικά με office και νόμιμη αγορά για επιχείρηση. Αυτό που με ενδιαφέρει, βασικά, είναι το word. Άντε, το πολύ και το excel. Εάν υπήρχε πακέτο μόνο των δυό τους, σίγουρα αυτό θα αγόραζα. Νομίζω πως το οικονομικότερο πακέτο είναι word-excel-powerpoint-access-outlook. Δεν είμαι σίγουρος, όμως. Επίσης, θέλω να είναι στα ελληνικά, και να ανοίγει τα "x" αρχεία (δηλαδή docx , xlsx, κλπ). Οπότε, μία έκδοση αρκετά παλιά (2007 που ανοίγει τα "x" αρχεία), είναι αρκετή. Δεν θέλω μόνο να βλέπω αρχεία. Θέλω και να επεξεργάζομαι-δημιουργώ αρχεία. Εάν ήθελα μόνο για προβολή, θα κατέβαζα τη free έκδοση από το ίδιο το site της microsoft. Να ενημερώσω, επίσης, πως μπορώ να αγοράσω καί από ebay καί από amazon. Το αναφέρω διότι, εάν με συμφέρει κάποια αγορά από εκεί, και με ένα language pack να μετατρέψει το πακέτο σε ελληνικά, ίσως αυτή να είναι η λύση. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, μπορείτε να μου προτείνετε την οικονομικότερη λύση, και, εάν κάπου κάνω λάθος, να με βοηθήσετε; Εάν τα λέω καλά, και είναι οικονομική η αγορά από εξωτερικό, καθώς και ένα language pack, θα βοηθούσαν πολύ και κάποια links. Ευχαριστώ Θα τα πάρω λίγο ανάποδα.... Πως θα αγοράσεις από Amazon, eBay για επιχείρηση; Πως θα δικαιολογήσεις παραστατικό στην εταιρεία;; Επικοινώνησε με την MS να σου δώσουν μεταπωλητές να δεις αν πληρή η επιχειρήση σου την αγορά από την περιορισμένη σουίτα που θέλεις... Εναλλακτικά το μόνο που βλέπω να σε καλύπτει είναι κάποια από τις δωρεάν σουίτες πχ OpenOffice, GoogleDocs
Alex-V Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Libreoffice stable απο εμενα. Προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα πουθενα. Ουτε με συμβατοτητες ουτε με bugs
loofas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2019-professional-plus εχεις κανεις αποψη για αυτο; 1
micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Στις 24/8/2019 στις 4:05 ΜΜ, loofas είπε https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2019-professional-plus εχεις κανεις αποψη για αυτο; Ρωτάς για επιχείρηση ή για προσωπική χρήση; Για προσωπική χρήση δεν σε πειράζει αλλά για επιχείρηση θέλει τιμολόγιο αγοράς, πράγμα που δεν πιστεύω να σου δίνουν.
loofas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 προσωπικη χρηση, ειναι νομιμη η χρηση αραγε;
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Για προσωπική χρήση είναι απλά "νόμιμο" (με τα εισαγωγικά). Οι άδειες αυτές κινούνται στην γκρι ζώνη της νομιμότητας και είναι συνήθως vlk οπότε κατά 99,99% δε θα κλειδώσουν ποτέ. Σίγουρα όμως είναι καλύτερα μια τέτοια άδεια (όχι από άποψη νομιμότητας αλλά από λειτουργικότητας) από ένα activator το οποίο αν δεν ξέρεις από που θα το αποκτήσεις (το activator) μπορεί να μολυνθείς από ιούς και trojans ;ή backdoors. Και σωστό όμως να το κατεβάσεις μπορεί να στο χτυπήσει το antivirus ή σε μελλοντική αναβάθμιση να στο πετάξει έξω. 1
comfuzio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Freeoffice ότι πιο κοντινό σε MS Office και δωρεάν, αλλιώς υπάρχει στο windows 10 store σκέτο Word Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από comfuzio 1
Doubt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κάποιος είχε δημοσιεύσει μια μέθοδο για μς οφις 2019 προ πλας και το μήνυμα του σβήστηκε. Έτυχε να κρατήσω το λινκ και η μέθοδος λειτουργεί. ΑΚΥΡΟ (Φαίνεται πως λειτουργεί αλλά δεν....με τα κλειδιά που έχει τουλάχιστον. Την άλλη προχωρημένη μέθοδο δεν τη δοκίμασα καν) Παραμένουμε Libre χωρίς προβλήματα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από Doubt
Alex-V Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, Doubt είπε Κάποιος είχε δημοσιεύσει μια μέθοδο για μς οφις 2019 προ πλας και το μήνυμα του σβήστηκε. Έτυχε να κρατήσω το λινκ και η μέθοδος λειτουργεί. ΑΚΥΡΟ (Φαίνεται πως λειτουργεί αλλά δεν....με τα κλειδιά που έχει τουλάχιστον. Την άλλη προχωρημένη μέθοδο δεν τη δοκίμασα καν) Παραμένουμε Libre χωρίς προβλήματα. Εγω που ειμαι εδω και 1 χρονο με libre stable δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο. Πολυ λειτουργικο και ανοιγει και αρχεια doc με πολλη καλη συμβατοτητα. Δεν μου εχει βγαλει κατι παραξενο και ειναι και δωρεαν χωρις να μπλεκεις.
dimoskoutr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικό το libre μέχρι να χρειαστεί να γράψεις μαθηματικά μέσα σε έγγραφο docx από τον ενσωματωμένο math writer... Αν το ανοίξει κάποιος άλλος μετά σε word χαμούλης σε όλα τα μαθηματικά πεδία με τα κενά ανάμεσα σε αριθμούς και μαθηματικά σύμβολα...η μόνη λύση είναι τα μαθηματικά να γράφονται στο libre με εξωτερικό πρόγραμμα ας πούμε mathtype... Κρίμα γιατί το συμπαθώ παρα πολύ το libre και για μεγάλη μερίδα χρηστών έχει τα πάντα... Αλλά αν είναι να γράφω μαθηματικά με πρόγραμμα που είτε το έχω σπασμένο είτε αγορασμένο τότε χάνει την ουσία του το libre (μην αρχίσουμε για LaTeX κλπ. για διαγωνίσματα και σημειώσεις σχολεία, ΙΕΚ δεν αξίζει το παιδεμα)... Αν βέβαια ότι γράφει κάποιος στο libre το κάνει πάντα pdf μετά για να το δώσει κάπου ή να το χρησιμοποιήσει κάπου αλλού τότε δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα... Δυστυχώς δεν γίνεται για μένα αυτό. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από dimoskoutr
Alex-V Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Εξαιρετικό το libre μέχρι να χρειαστεί να γράψεις μαθηματικά μέσα σε έγγραφο docx από τον ενσωματωμένο math writer... Αν το ανοίξει κάποιος άλλος μετά σε word χαμούλης σε όλα τα μαθηματικά πεδία με τα κενά ανάμεσα σε αριθμούς και μαθηματικά σύμβολα...η μόνη λύση είναι τα μαθηματικά να γράφονται στο libre με εξωτερικό πρόγραμμα ας πούμε mathtype... Κρίμα γιατί το συμπαθώ παρα πολύ το libre και για μεγάλη μερίδα χρηστών έχει τα πάντα... Αλλά αν είναι να γράφω μαθηματικά με πρόγραμμα που είτε το έχω σπασμένο είτε αγορασμένο τότε χάνει την ουσία του το libre (μην αρχίσουμε για LaTeX κλπ. για διαγωνίσματα και σημειώσεις σχολεία, ΙΕΚ δεν αξίζει το παιδεμα)... Αν βέβαια ότι γράφει κάποιος στο libre το κάνει πάντα pdf μετά για να το δώσει κάπου ή να το χρησιμοποιήσει κάπου αλλού τότε δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα... Δυστυχώς δεν γίνεται για μένα αυτό. Η αληθεια ειναι οτι το libre εχει ενα θεμα με τα docx. Εχεις δοκιμασει να το αποθηκευσεις σαν σκετο doc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα