logo15 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω δώρο να πάω σε φίλη μου και κοπέλα του κολλητού μου. Δεν έχω να χαλάσω πολλά, αλλά θα ήθελα να της πάω κάτι πρακτικό. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ξέρω ότι της αρέσει το μαγείρεμα, η γυμναστική και ο χορός. Δεύτερο δώρο σε κοπέλα από την δουλειά, που δεν ξέρω σχεδόν καθόλου.
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, logo15 είπε Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω δώρο να πάω σε φίλη μου και κοπέλα του κολλητού μου. Δεν έχω να χαλάσω πολλά, αλλά θα ήθελα να της πάω κάτι πρακτικό. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ξέρω ότι της αρέσει το μαγείρεμα, η γυμναστική και ο χορός. Δεύτερο δώρο σε κοπέλα από την δουλειά, που δεν ξέρω σχεδόν καθόλου. Δωροεπιταγη απο τα Public ή τα Ηondos ... Ευκολακι... 1
logo15 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δωροεπιταγη απο τα Public ή τα Ηondos ... Ευκολακι... Δεν θα φανεί άσχημο αν βάλω πχ 15-20 ευρώ;
*nenya* Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας και λάστιχα γυμναστικής για την 1η κοπέλα. Για την 2η κοπέλα ίσως κάποιο βραχιόλι ή κολιέ σε καλοκαιρινό σχέδιο 3
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, logo15 είπε Δεν θα φανεί άσχημο αν βάλω πχ 15-20 ευρώ; Γιατι ? Γκομενα σου ειναι ή σου εχει κανει αυτη ποτε δωρο ? 1
billsnake21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, k_w_t είπε Γιατι ? Γκομενα σου ειναι ή σου εχει κανει αυτη ποτε δωρο ? Γιατί για να κάνεις δώρο ως γνωστόν ή πρέπει να την πηδάς την άλλη ή να σου χει κάνει δώρο εκείνη πρώτα αλλιώς είσαι και χαϊβάνι.... Δεν ήξερα ότι μόνο αυτά τα 2 ενδεχόμενα παίζουν για μια πράξη που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι ανιδιοτελής αρχικά... 6
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Κράτα τα λεφτά σου και μην τα μοιράζεις σε κοπέλες άλλων γύρω γύρω 23 1
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, billsnake21 είπε Γιατί για να κάνεις δώρο ως γνωστόν ή πρέπει να την πηδάς την άλλη ή να σου χει κάνει δώρο εκείνη πρώτα αλλιώς είσαι και χαϊβάνι.... Δεν ήξερα ότι μόνο αυτά τα 2 ενδεχόμενα παίζουν για μια πράξη που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι ανιδιοτελής αρχικά... Δεν το ειπα για αυτο... Απλα στο δωρο μετραει η χειρονομια... Η ερωτηση του ηταν 19 λεπτά πριν, logo15 είπε Δεν θα φανεί άσχημο αν βάλω πχ 15-20 ευρώ; Για καποια αγνωστη δεν υπαρχει λογος να ξοδευτεις....
billsnake21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κράτα τα λεφτά σου και μην τα μοιράζεις σε κοπέλες άλλων γύρω γύρω Στην πρώτη περίπτωση αναφέρεται στην κοπέλα του φίλου του που είναι και φίλη του. Οπότε εδώ δεν έχει σημασία ποιανού είναι η κοπέλα από την στιγμή που αναφέρει ότι είναι φίλη του. Για την δεύτερη περίπτωση από την στιγμή που μας λέει ότι δεν την ξέρει και πολύ είναι λίγο αχρείαστο...
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Ένα ζευγάρι ακουστικά για γυμναστική , νομίζω skroutz κάτι παίζει στα 20€
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Πάρε ό,τι θες στο ποσό που θέλεις να διαθέσεις από ένα κατάστημα με ποικιλία (π.χ. θα πω Public για προϊόντα τεχνολογίας, βιβλία κτλ.) και βάλε κάρτα αλλαγής. Διάλεξε κάτι σχετικό με τα ενδιαφέροντά τους, κι αν δεν τους αρέσει/βολεύει, το αλλάζουν.
mclein² Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ο φιλος σου θα ειναι πολυ χαρουμενος Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από mclein² 2 2
kr0m Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 στην φιλη να το δεχτω το δωρο, τωρα στην κοπελα του κολλητου απο που κι ως που;;; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα