Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι αποκωδικοποιητές, τόσο του ψήφ. σε αναλογικού σήματος όσο κ οι αποκωδ. για το σήμα DVB T2 είναι τόσο μεγάλοι κ έχουν ξεχωριστό τηλεκοντρόλ κ δεν γίνεται να ενταχτούν στις λειτουργίες της οθόνης κ του δικού της τηλεκοντρόλ!

Εινσι τραγικό αυτό το ζήτημα που ακυρώνεται το τηλεκοντρόλ της tv! Άραγε να υπάρχει κάτι πιο μικροκαμωμένο στο εξωτερικό ή κάποια άλλη λύση που να γλιτώνει κάνεις αυτή την "ασχήμια";

Επεξ/σία από zoranb
  • Like 1
Δημοσ.

Αν αλλαξεις τηλεόραση, λύνεις το προβλημα της ενσωμάτωσης. 

Αν τώρα σε ενοχλούν τα πολλα τηλεχ/ρια υπάρχουν προγραμματιζόμενα μεσω υπολογιστη ή με εκμάθηση και λύνεις το προβλημα σου. 

Δημοσ.

Εντάξει δεν μου είναι κ εύκολο οικονομικά να αλλάζω τη 42άρα που εχω!

Προγραμματιζόμενα τηλεχειριστήρια; Δηλαδή ένα control για όλα; Πες περισσότερα!

Δημοσ.

Σιγουρα για να βλεπει καποιος τα σκουπιδια της επιγειας ψηφιακης τηλεορασης δεν αξιζει να αντικαταστησει την τηλεοραση του. Παρε ενα τηλεχειρηστηριο ν κανεις τη ζωη σου ευκολοτερη αλλα να κανεις και οικονομια σε μπαταριες και μολυνση του πλανητη απο τις παραπανω μπαταριες.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dmyl είπε

Σιγουρα για να βλεπει καποιος τα σκουπιδια της επιγειας ψηφιακης τηλεορασης δεν αξιζει να αντικαταστησει την τηλεοραση του. Παρε ενα τηλεχειρηστηριο ν κανεις τη ζωη σου ευκολοτερη αλλα να κανεις και οικονομια σε μπαταριες και μολυνση του πλανητη απο τις παραπανω μπαταριες.

Ναι δεν έχεις άδικο αλλά κάτι μου λέει πως κανένα από αυτά τα τηλεχειριστήρια δεν θα έχουν κουμπί για την ενεργοποίηση του ambilight της Philips μου! 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/06/2019 at 20:08, zoranb said:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι αποκωδικοποιητές, τόσο του ψήφ. σε αναλογικού σήματος όσο κ οι αποκωδ. για το σήμα DVB T2 είναι τόσο μεγάλοι κ έχουν ξεχωριστό τηλεκοντρόλ κ δεν γίνεται να ενταχτούν στις λειτουργίες της οθόνης κ του δικού της τηλεκοντρόλ!

Εινσι τραγικό αυτό το ζήτημα που ακυρώνεται το τηλεκοντρόλ της tv! Άραγε να υπάρχει κάτι πιο μικροκαμωμένο στο εξωτερικό ή κάποια άλλη λύση που να γλιτώνει κάνεις αυτή την "ασχήμια";

Υπάρχουν τα CI module .

Επίσης compact είναι και οι αποκωδικοποιητές με προέκταση για το μάτι της υπέρυθρης.

Μελλοντικά θέλω να ελπίζω ότι με τηλεόραση λειτουργικού Android tv, θα εγκαθιστάς το apk των νέων codec και θα είσαι κομπλέ. :D

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zoranb είπε

Ναι δεν έχεις άδικο αλλά κάτι μου λέει πως κανένα από αυτά τα τηλεχειριστήρια δεν θα έχουν κουμπί για την ενεργοποίηση του ambilight της Philips μου! 😉

Μπορείς να αντιγράψεις το κουμπί από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασής σου στο άλλο τηλεκοντρόλ. 

Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια τηλεκοντρόλ αυτής της εταιρείας και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

https://www.skroutz.gr/c/291/tilexeiristiria-thleorashs/m/788/One-For-All/f/915003/Universal.html?o=One+For+All+URC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπολογιστής Apple μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προγραμματίσει ένα τέτοιο τηλεχειριστήριο;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αλλά τι χρειάζεται;

Τίποτα. Τα 2 τηλεκοντρολ. Παιρνεις το ενα και το αντιγραφεις στο αλλο πατώντας τα κουμπια τους

Επεξ/σία από stakyr1
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/6/2019 στις 11:08 ΜΜ, zoranb είπε

Να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα!!! Σκέψου μόνο ότι σχεδόν όλοι όσοι κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά είναι τραγικοί. Προσωπικά δεν έχω βρει κάποιον που να μην έχει παρουσιάσει προβλήματα εντός τριμήνου.

Επεξ/σία από svartevarg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...